• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

herkese selam .. kızlar topiğinizi şimdi gördüm ve hemen katılmak istedim. 1 yıllık evli olucam 29 mayısta inşallah. bende sizler gibi evli mutlu ama çocuksuzum. evlendiğimden beri çocuk istiyorum.ee yaşımda var biraz.. 28 yaşındayım. o çok istediğim bebeğimin ocak ayında geleceğini öğrendim.eşimle çok ama çok mutlu olmuştuk . fakat 20 şubatta 8 haftalıkken kaybettim. şimdi korunma sürem bitti ve tekrar çalışmalara başladık. şimdi tek dileğim sağlıklı bir şekilde kucağıma bebeğimi almak. sohbettinize benide alırsanız çok memnun olurum..

merhaba hosgeldin..
çok üzüldüm çok geçmiiş olsun allah bi daha yasatmasın..hep beraber aynı dilekler içerisindeyiz hepimiz bebişlerimizi kucagımıza almak istiyoruz insallah hepimiz en kısa zamanda miniklerimizi kucaklarıs..üzülmeden kafamıza takmadan basarıya ulaşırıs... :)

herkese selam .. kızlar topiğinizi şimdi gördüm ve hemen katılmak istedim. 1 yıllık evli olucam 29 mayısta inşallah. bende sizler gibi evli mutlu ama çocuksuzum. evlendiğimden beri çocuk istiyorum.ee yaşımda var biraz.. 28 yaşındayım. o çok istediğim bebeğimin ocak ayında geleceğini öğrendim.eşimle çok ama çok mutlu olmuştuk . fakat 20 şubatta 8 haftalıkken kaybettim. şimdi korunma sürem bitti ve tekrar çalışmalara başladık. şimdi tek dileğim sağlıklı bir şekilde kucağıma bebeğimi almak. sohbettinize benide alırsanız çok memnun olurum..

hoşgeldin canım, tabiki alırız seni de sohbetimize. geçmiş olsun bebeğin için. sakın üzülme inşallah hayırlısıyla tekrar sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın, allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inş. :34:

slm canım hoşgeldinnn:32::16::12::21:

hosbuldukk :16::16::16:

merhabalarrr...
bende evli,mutlu ve çocuksuzum :3:

hosgeldin cnm sende aramiza, insallah en kisa zamanda Rabbim gönlüne göre verir :emir_bebek:

hoşgeldin şekerrr:3::3:

hosbuldukk :16::16::16:

:3::3::3::3::3::3:

merhaba kızlar.ben de 2.5 yıllık evliyim.şimdiye kadar çocuk düşünmedik.aralık ayında çocuk yapmaya karar verdik.ilk denememizdi tuttu ama şubatta düştü.martta yine istedik olmadı.nisandaki denememiz tutar inş.dua edlim birbirimize.allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.

hosgeldiinnnn :16::16::16:
cok gecmis olsun, insallah bu sefer sana sıkı sıkı tutunur bebegin :9:

hosgeldinnn :16::16::16::16:
cok gecmis olsun sanada insallah Rabbim seninde gönlüne göre verir :70:

Selam kızlar yeni gördüm topiğinizi ve ben eksik kalmışım dedim :1: Bende Haziranın 21. de 2 yıllık evli olacağım.2 aydır korunmuyoruz artık bebiş istiyoruz ama birşey yok şimdilik :50: Bir çok evli arkadaşım var, ya bebeği olmuyor yada düşük oluyor bunları duyunca da benimde olmayacak diye kendimden umudu kesiyorum :43:

Selam kızlar yeni gördüm topiğinizi ve ben eksik kalmışım dedim :1: Bende Haziranın 21. de 2 yıllık evli olacağım.2 aydır korunmuyoruz artık bebiş istiyoruz ama birşey yok şimdilik :50: Bir çok evli arkadaşım var, ya bebeği olmuyor yada düşük oluyor bunları duyunca da benimde olmayacak diye kendimden umudu kesiyorum :43:

hosgeldin canim aramiza :16:
hemen umudunu kesme daha 2 aydir deniyormussunuz :36: hic doktora gittinmi ?

Son düzenleme:

slm hoşgeldin aramıza. bizde iki aydır deniyoruz ama bizimde olmadı daha.daha erken umudunu kesme sakın. biraz daha dene.

merhaba hosgeldin..
çok üzüldüm çok geçmiiş olsun allah bi daha yasatmasın..hep beraber aynı dilekler içerisindeyiz hepimiz bebişlerimizi kucagımıza almak istiyoruz insallah hepimiz en kısa zamanda miniklerimizi kucaklarıs..üzülmeden kafamıza takmadan basarıya ulaşırıs... :)

teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alırız kucaklarımıza...

hoşgeldin canım, tabiki alırız seni de sohbetimize. geçmiş olsun bebeğin için. sakın üzülme inşallah hayırlısıyla tekrar sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın, allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inş. :34:

çok sağolun.. teşekkür ederim. inşallah inşallah.. öncedende çok isterdim bebeğim olsun diye ama düşükten sonra daha bi çok ister oldum.. böle hayallerim yarım kalmış gibi bi yarım eksik gibi hissediyorum. o duyguyu tattım ya hemen tekrar onu içimde hissetmek istiyorum...allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..

canım yaa dur bakalım hele 2 aydır denıyomussunuz senn kulaklarını diğerlerine tıka ve bölee karamsar düşünme canım dur daha cok erken..olumsuz düşünceninde etkisi büyük biliyosun o yüzden gönlümüzü ferah tutalım tamam mı?doktorlar bile 1 seneyi geçmeden gelmeyin diyo o yüzden suanki durum normaldir.bende geçen ay bıraktım korunmayı bakalım allah ne zamn nasip ederse bizede bebeği bekliyoruz.ama kötü düşünmüyoruz.... :34:

canım yaa dur bakalım hele 2 aydır denıyomussunuz senn kulaklarını diğerlerine tıka ve bölee karamsar düşünme canım dur daha cok erken..olumsuz düşünceninde etkisi büyük biliyosun o yüzden gönlümüzü ferah tutalım tamam mı?doktorlar bile 1 seneyi geçmeden gelmeyin diyo o yüzden suanki durum normaldir.bende geçen ay bıraktım korunmayı bakalım allah ne zamn nasip ederse bizede bebeği bekliyoruz.ama kötü düşünmüyoruz.... :34:

aynen canım olumsuz düşünmek yok :16: olacak inşallaj bebeklerimiz..:emir_bebek:

İnşallah,moral verdiniz bana çok saolun :71: insan korumayı bırakınca hemen olsun istiyo işte :1:

evet haklısın gerçekten öyle. hemen olsun istiyoruz ama sanırım o sadece türk filmlerinde oluyo. bende hemen olur sanıyordum hala bekliyoz işte :) neyse hayırlısı olsun hakkımızda..:34:

yaaa kızlar nerelerdesiniz hiç girmiyonuz sanırım nete. akşama kadar ben giremedim şimdi de sizler yoksunuz????:19:

Back