herkese selam .. kızlar topiğinizi şimdi gördüm ve hemen katılmak istedim. 1 yıllık evli olucam 29 mayısta inşallah. bende sizler gibi evli mutlu ama çocuksuzum. evlendiğimden beri çocuk istiyorum.ee yaşımda var biraz.. 28 yaşındayım. o çok istediğim bebeğimin ocak ayında geleceğini öğrendim.eşimle çok ama çok mutlu olmuştuk . fakat 20 şubatta 8 haftalıkken kaybettim. şimdi korunma sürem bitti ve tekrar çalışmalara başladık. şimdi tek dileğim sağlıklı bir şekilde kucağıma bebeğimi almak. sohbettinize benide alırsanız çok memnun olurum..
slm canım hoşgeldinnn
merhabalarrr...
bende evli,mutlu ve çocuksuzum
hoşgeldin şekerrr
huhuuuuuuuu
merhaba kızlar.ben de 2.5 yıllık evliyim.şimdiye kadar çocuk düşünmedik.aralık ayında çocuk yapmaya karar verdik.ilk denememizdi tuttu ama şubatta düştü.martta yine istedik olmadı.nisandaki denememiz tutar inş.dua edlim birbirimize.allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.
herkese selam .. kızlar topiğinizi şimdi gördüm ve hemen katılmak istedim. 1 yıllık evli olucam 29 mayısta inşallah. bende sizler gibi evli mutlu ama çocuksuzum. evlendiğimden beri çocuk istiyorum.ee yaşımda var biraz.. 28 yaşındayım. o çok istediğim bebeğimin ocak ayında geleceğini öğrendim.eşimle çok ama çok mutlu olmuştuk . fakat 20 şubatta 8 haftalıkken kaybettim. şimdi korunma sürem bitti ve tekrar çalışmalara başladık. şimdi tek dileğim sağlıklı bir şekilde kucağıma bebeğimi almak. sohbettinize benide alırsanız çok memnun olurum..
Selam kızlar yeni gördüm topiğinizi ve ben eksik kalmışım dedimBende Haziranın 21. de 2 yıllık evli olacağım.2 aydır korunmuyoruz artık bebiş istiyoruz ama birşey yok şimdilik Bir çok evli arkadaşım var, ya bebeği olmuyor yada düşük oluyor bunları duyunca da benimde olmayacak diye kendimden umudu kesiyorum
Selam kızlar yeni gördüm topiğinizi ve ben eksik kalmışım dedimBende Haziranın 21. de 2 yıllık evli olacağım.2 aydır korunmuyoruz artık bebiş istiyoruz ama birşey yok şimdilik Bir çok evli arkadaşım var, ya bebeği olmuyor yada düşük oluyor bunları duyunca da benimde olmayacak diye kendimden umudu kesiyorum
merhaba hosgeldin..
çok üzüldüm çok geçmiiş olsun allah bi daha yasatmasın..hep beraber aynı dilekler içerisindeyiz hepimiz bebişlerimizi kucagımıza almak istiyoruz insallah hepimiz en kısa zamanda miniklerimizi kucaklarıs..üzülmeden kafamıza takmadan basarıya ulaşırıs... :)
hoşgeldin canım, tabiki alırız seni de sohbetimize. geçmiş olsun bebeğin için. sakın üzülme inşallah hayırlısıyla tekrar sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın, allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inş.
canım yaa dur bakalım hele 2 aydır denıyomussunuz senn kulaklarını diğerlerine tıka ve bölee karamsar düşünme canım dur daha cok erken..olumsuz düşünceninde etkisi büyük biliyosun o yüzden gönlümüzü ferah tutalım tamam mı?doktorlar bile 1 seneyi geçmeden gelmeyin diyo o yüzden suanki durum normaldir.bende geçen ay bıraktım korunmayı bakalım allah ne zamn nasip ederse bizede bebeği bekliyoruz.ama kötü düşünmüyoruz....
aynen canım olumsuz düşünmek yokolacak inşallaj bebeklerimiz..
İnşallah,moral verdiniz bana çok saoluninsan korumayı bırakınca hemen olsun istiyo işte
yaaa kızlar nerelerdesiniz hiç girmiyonuz sanırım nete. akşama kadar ben giremedim şimdi de sizler yoksunuz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?