merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) 45 gün önce kalp atışları durduğu için bebeğimi aldılar.9 haftalıktıbu arada hipotiroidi hastasıyım ve 2,5 yıldan sonra kendiliğinden hamile kaldım.Tiroidden korkanları rahatlatmak isterim.Tabi tiroid ilacımı düzenli kullanıyorum.
şimdi tekrar çalışmalara başlamak için adet görmeyi bekliyorum.45 gün oldu kürtajdan bu yana ama hala adet olmadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
esimide yarin sorucam doktora ya... o da gitsin istiyorum simdi ben düzelirim sonra bide o cikar
en iyisi bi kontrol olsun diyorum, tiroid icinde ilac yazdi tiroid ilaciymis iste yarin doktora tam olarak sorcam herseyi.. beni prolaktin degilde tiroid daha cok üzüyo
ya varya esim beni üzgün görünce ne diyo biliyomusun :)) sen haplarini kullan bende seninle beraber keciboynuzu pekmezini icicem diyoay o da sevindirdi beni
şimdi tekrar çalışmalara başlamak için adet görmeyi bekliyorum.45 gün oldu kürtajdan bu yana ama hala adet olmadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
hımm anladım canımtabi eşinde bu süreçte bakılsın ,sonra bide onda bişi çıkmasınn,,,,
bak işte troidi düzenli kullanan biri hamile kalabilmişşş,,,,
inşlhh sende kalıcaksın en azından şimdi neyin olduğunu anladın,hemen vakit kaybetmeden tedaviye başlican,,,,okadar bekledin,biraz daha sabret canım,,,
eşinin de öle demesine sevindim,en azından beraber ilerliceksiniz,bu daha iyi,
hadi inşlhh bakalım yarın detaylarını sor iyice dr yee,,,,
doktorumu aradım ama hatta yanına gittim ama ameliyattaymış, hemşire bir hafta kadar bekle dedi.Bana biraz uzun bir süre gibi geldi ama bilemiyorum.
bu arada teşekkür ederim ebru:) Allah bana da bu durumu yaşayan diğer anne adaylarına da sabır versin, çok zor
tiroid ya da prolaktin, bunlar hiç önemli değil.İlaçları düzenli kullanınca hamilelik için hiç engel yok emin olun.Ben yaşamasam bu kadar emin olmazdım.tekrar görüşmek üzere, çıkıyorum,iyi akşamlar...
evet cnm yaa ayyy iyiki varsinizz sizde olmasanizz
evet simdi en azindan neyim oldugunu biliyorum demekki bu yüzden olmuyormus
yarin kesin sorucam herseyi.. folik asiti kullanmiyordum onada basliyim tekrardan
kader ya cok gec olmadan sizde görünün, ne olur ne olmaz sonra cok gec kaliniyor keske daha önce gitseydim diyorsun, insallah bisey cikmaz cikarsada tedavisi kolay bisey cikar insallah ama bu ayda adet olursan kesin gidin oldumu
hanumlarr bennn geldimmm naptınızz bakakemm yemek pişiriyorumm daha ben yaaa
kızzlarr hasta olan varmıı
hanumlarr bennn geldimmm naptınızz bakakemm yemek pişiriyorumm daha ben yaaa
kızzlarr hasta olan varmıı
evet canım bizde kesin gidicez inşllh,bi regl gelicekse gelsinde hele,eşimede bana da aynı anda randevu alıcam beraber gidicez,,,bakalım bizde ne çıkçak,,,,beklemeyi düşünmüyorum daha fazlaa,,,yeter 6 ay oldu,,,,
sonra hep beraber sen ben ve güllü hamile kalıcaz inşlhhh
ayyyy canim yaaa okadar umutlandiriyorsunuzki beniii
insallah hep beraber hamile kaliriz ya insallahhh
ya bide benim bu adet düzensizligim prolaktindenmis :97: acaba degerim kac cikti :18: onuda bi sorayim yarin... cok yüksek cikmis ama((
öyle canim ya hayirlisi olsun ama iste napim insan üzülüyor yinede sanki hic bir zaman olmicakmis gibi geliyorRabbim herseyin hayirlisini nasip etsin
sen nasilsin iyimisin
canım öyle umutsuz vakalar hamile kalıyorrki,rabbim nasip ediyor işte,inanmak lazım,,
inanarak tedaviye başlayınca inşlhh en kısa zamanda bebişin seninle olurrr
hımm son zamanlarda düzensizleşmişti adetin,demek bunddanmışşöğren değerini,kaç olması gerekeceğini filan
düşürücez inşlhh merak etme,,,topikte prolaktini yüksek olup ,ilaçla tedavi olan,sonrada hamile kalan okadar çok kişi varkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?