Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

şimdi tekrar çalışmalara başlamak için adet görmeyi bekliyorum.45 gün oldu kürtajdan bu yana ama hala adet olmadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

bu aradaa gecmis olsun cnm Rabbim sabir versin

hımm anladım canımtabi eşinde bu süreçte bakılsın ,sonra bide onda bişi çıkmasınn,,,,
bak işte troidi düzenli kullanan biri hamile kalabilmişşş,,,,
inşlhh sende kalıcaksın en azından şimdi neyin olduğunu anladın,hemen vakit kaybetmeden tedaviye başlican,,,,okadar bekledin,biraz daha sabret canım,,,
eşinin de öle demesine sevindim,en azından beraber ilerliceksiniz,bu daha iyi,
hadi inşlhh bakalım yarın detaylarını sor iyice dr yee,,,,

doktorumu aradım ama hatta yanına gittim ama ameliyattaymış, hemşire bir hafta kadar bekle dedi.Bana biraz uzun bir süre gibi geldi ama bilemiyorum.

bu arada teşekkür ederim ebru:) Allah bana da bu durumu yaşayan diğer anne adaylarına da sabır versin, çok zor

evet cnm yaa ayyy iyiki varsinizz sizde olmasanizz
evet simdi en azindan neyim oldugunu biliyorum demekki bu yüzden olmuyormus
yarin kesin sorucam herseyi.. folik asiti kullanmiyordum onada basliyim tekrardan

kader ya cok gec olmadan sizde görünün, ne olur ne olmaz sonra cok gec kaliniyor keske daha önce gitseydim diyorsun, insallah bisey cikmaz cikarsada tedavisi kolay bisey cikar insallah ama bu ayda adet olursan kesin gidin oldumu

tiroid ya da prolaktin, bunlar hiç önemli değil.İlaçları düzenli kullanınca hamilelik için hiç engel yok emin olun.Ben yaşamasam bu kadar emin olmazdım.tekrar görüşmek üzere, çıkıyorum,iyi akşamlar...

doktorumu aradım ama hatta yanına gittim ama ameliyattaymış, hemşire bir hafta kadar bekle dedi.Bana biraz uzun bir süre gibi geldi ama bilemiyorum.

hmm.. öyle dediyse bekle bakalim 1 hafta sonra tekrar gidersin eger adet olmazsan :26:

bu arada teşekkür ederim ebru:) Allah bana da bu durumu yaşayan diğer anne adaylarına da sabır versin, çok zor

Aminn... zor olmazmi cnm ya.. her ay bi umutla beklerken bide bakiyosun meger bir sorun varmis

ay hadi insallahh :)
görüsürüz iyi günlerr :80:

hanumlarr bennn geldimmm naptınızz bakakemm yemek pişiriyorumm daha ben yaaa

kızzlarr hasta olan varmıı

evet canım bizde kesin gidicez inşllh,bi regl gelicekse gelsinde hele,eşimede bana da aynı anda randevu alıcam beraber gidicez,,,bakalım bizde ne çıkçak,,,,beklemeyi düşünmüyorum daha fazlaa,,,yeter 6 ay oldu,,,,
sonra hep beraber sen ben ve güllü hamile kalıcaz inşlhhh

hanumlarr bennn geldimmm naptınızz bakakemm yemek pişiriyorumm daha ben yaaa

kızzlarr hasta olan varmıı

hoşgeldin çiçeeemmm,,,
nolsun işteee,ebrunun sonuçlarını konuşuyodukk,,,,
yemek dünden etli yeşil fasulyem var yanına bi pilav ve salata yaptım mı oldu bitti işte,
eşimin gelmesine daha varr,,,,vaktim var yaniii
nasıl hasta kız anlamadımmm

ayyyy canim yaaa okadar umutlandiriyorsunuzki beniii
insallah hep beraber hamile kaliriz ya insallahhh

ya bide benim bu adet düzensizligim prolaktindenmis :97: acaba degerim kac cikti :18: onuda bi sorayim yarin... cok yüksek cikmis ama ((

hamile ikonu kullanmışsın ondan anlayamadım regli soruyosun demi,
yok ben çalışmlardayım daha

canım öyle umutsuz vakalar hamile kalıyorrki,rabbim nasip ediyor işte,inanmak lazım,,
inanarak tedaviye başlayınca inşlhh en kısa zamanda bebişin seninle olurrr
hımm son zamanlarda düzensizleşmişti adetin,demek bunddanmışşöğren değerini,kaç olması gerekeceğini filan
düşürücez inşlhh merak etme,,,topikte prolaktini yüksek olup ,ilaçla tedavi olan,sonrada hamile kalan okadar çok kişi varkiiii

normal degeri 30mus, bakalim benimki kac ayy cok merak ediyorum :18:
hadi kadercim bundan sonra hem biz hemde kocisleri doktora götürücez asil simdi basliyor maraton
herseyi bi düzene sokalimda insallah en kisa zamanda hamilede kaliriz Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…