• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

anam bu kızlar ceee deyip kayboluyolar,topiğimizi boş bırakmayalım kızlarrr olur muuuu:32::32::32::44::44:

valla bi ara bi markanın maskesini yapıyodum ama artık yapmıyorum,ama memlekete gittiğimde kaplıcada kil maskesi uyguluyordummm,iyi geliyooo :8::8::30::30:

evet ya kil maskesi süper bisiyy :21: bende adet sonrasi bazen yogurt limon bal maskesi uyguluyorum gerci ne zamandir yapmiyorum ama, napim adetten önce sivilcelerim cikiyo :5::5::5:

a.slm hoşgeldin tatlımm kaptırmışız bizzz:37::37: kadınların ortak sorunu napalım:89:

yok ben maske krem falan kullanmıyorum anam dahayaşımız küçükk ilerde belki:31::31:

oooo güllüme bakin heleee :52:... yani beni yüzüm pürüzsüzmü demek istiyorsun sen :60::60::60::60:
saka cnm saka... ama cok haklisin aslinda daaaa ama napim sivilceler cikiyo bazen bende iste :5:

Son düzenleme:
evet ya kil maskesi süper bisiyy :21: bende adet sonrasi bazen yogurt limon bal maskesi uyguluyorum gerci ne zamandir yapmiyorum ama, napim adetten önce sivilcelerim cikiyo :5::5::5:

oooo güllüme bakin heleee :52:... yani beni yüzüm pürüzsüzmü demek istiyorsun sen :60::60::60::60:
saka cnm saka... ama cok haklisin aslinda daaaa ama napim sivilceler cikiyo bazen bende iste :5:

o yaptığın maske sivilceyi önlüyomu,benim de çok çıkıyo regl öncesi,bide yağlı bişiler yediğimde oluyo
bende çok kurcalıyorum,iz kalıyo sonraa,,,:25::25::25::25::35::35:

o yaptığın maske sivilceyi önlüyomu,benim de çok çıkıyo regl öncesi,bide yağlı bişiler yediğimde oluyo
bende çok kurcalıyorum,iz kalıyo sonraa,,,:25::25::25::25::35::35:

limon siyah noktalara cok iyi geliyo cildi mikroplardan arindiriyoo dezenfekte ediyo sivilcelerden kurtuluyorum,:12::12:
Yogurt cildi hem besliyo hemde nemlendiriyo. cildin yag miktarini dengeliyo :16:
balda hem nemlendiriyo hemde cildi temizliyo, yani süper bi maske aslinda tavsiye ederimmmm :16::16::16:

Back