• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kızlar ben cok uykusuzum ya
yatayım artıkkkk yarın görüşürüzz
öpüyorum sizi kocamannnn:16::16::16:

yok kiz jilet aksine cok cikartiyodu, sonra bi makinayla deniyim dedim baktim bi süre cikmadi cikincada ince ince tüyler cikti sanki :52:

evet bence de jilet çok kötü çoğaltıyo, bende sürekli makinayla alıyorum. dediğiniz gibi batık yapıyo ama özellikle bacaklarımı her banyoda ponza taşıyla ovduğum için batık sorununu da çözdüm. ölü deriyi attığı için batıklar da gidiyo yani :61::61::61:

:59:Üzülme canım ya herşey olacağına varır umutsuz olma hiç bir zaman Rabbime dua et Rabbimden iste:59:

öyle canim ya hayirlisi olsun ama iste napim insan üzülüyor yinede sanki hic bir zaman olmicakmis gibi geliyor :14::14: Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin :59:

sen nasilsin iyimisin :54:

yettim bacımmmm,,,,,noldu dur hele sakin olll,,,,ne çıktı sonuçlarda,,,anlat hele,,,,
prolaktin ve troid mi varmışş,

canimmmm :48::48: evet yaaa sorma... iste saat 15:30da aradim doktorumu... bana hormonlarin cok iyi ama prolaktinin yüksek dedi ve tiroid dedi :14::14::14:
bende ,,evet zaten prolaktinden süpheleniyordum,, dedim, nerden biliyordun dedi bende gögsümden sivi geliyor dedim, evet iste o dedi... yarin doktoruma gidip bi kagit alicam ve o kagidi ev doktoruma götürücem o da bana gerekli ilaclari vericekmis... prolaktin icin olan ilaci 2 ay kullanmam gerekiyormus,, 2 ay sonra tekrardan kan testi yapilacak düsmüsmü düsmemismi diye bakicakmis oooffff :14::14::14:

canimmmm :48::48: evet yaaa sorma... iste saat 15:30da aradim doktorumu... bana hormonlarin cok iyi ama prolaktinin yüksek dedi ve tiroid dedi :14::14::14:
bende ,,evet zaten prolaktinden süpheleniyordum,, dedim, nerden biliyordun dedi bende gögsümden sivi geliyor dedim, evet iste o dedi... yarin doktoruma gidip bi kagit alicam ve o kagidi ev doktoruma götürücem o da bana gerekli ilaclari vericekmis... prolaktin icin olan ilaci 2 ay kullanmam gerekiyormus,, 2 ay sonra tekrardan kan testi yapilacak düsmüsmü düsmemismi diye bakicakmis oooffff :14::14::14:

hımmm,evet prolaktinden şüpheleniiyouk zaten o kolay inşlhh ilaçlarla düşürürsün,ee troid için bişi demedi mi,o çok önemliymiş,,,
strese girip hemen kendini salma,inşlhh ilaçlarla prolaktini düşürürp,hemen hamile kalırsın,ee eşinde hemen mi gidicek,yoksa o bekleyecekmi bu aradaa

merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) 45 gün önce kalp atışları durduğu için bebeğimi aldılar.9 haftalıktı:( bu arada hipotiroidi hastasıyım ve 2,5 yıldan sonra kendiliğinden hamile kaldım.Tiroidden korkanları rahatlatmak isterim.Tabi tiroid ilacımı düzenli kullanıyorum.

hımmm,evet prolaktinden şüpheleniiyouk zaten o kolay inşlhh ilaçlarla düşürürsün,ee troid için bişi demedi mi,o çok önemliymiş,,,
strese girip hemen kendini salma,inşlhh ilaçlarla prolaktini düşürürp,hemen hamile kalırsın,ee eşinde hemen mi gidicek,yoksa o bekleyecekmi bu aradaa

esimide yarin sorucam doktora ya... o da gitsin istiyorum simdi ben düzelirim sonra bide o cikar :50:
en iyisi bi kontrol olsun diyorum, tiroid icinde ilac yazdi tiroid ilaciymis iste yarin doktora tam olarak sorcam herseyi.. beni prolaktin degilde tiroid daha cok üzüyo :14:
ya varya esim beni üzgün görünce ne diyo biliyomusun :)) sen haplarini kullan bende seninle beraber keciboynuzu pekmezini icicem diyo :1: ay o da sevindirdi beni :9:

merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) 45 gün önce kalp atışları durduğu için bebeğimi aldılar.9 haftalıktı:( bu arada hipotiroidi hastasıyım ve 2,5 yıldan sonra kendiliğinden hamile kaldım.Tiroidden korkanları rahatlatmak isterim.Tabi tiroid ilacımı düzenli kullanıyorum.

hosgeldinn :16:
bu tiroid tam olarak nasil bisey cnm ya anlatirmisin, guatr dedikleri seymi :26:
bide ne kadar kullandin ilacini ??

hoşgeldin canımm,Allah sabırlar versinn ....üzülme lütfenn ,rabbim tekrar nasip eder inşlhh
troid bende duydum bi arkadaşımda vardı,ordan biliyorumm,tabi ilacını düzenli kullanmak lazım dediğin gibi,inşlhhh ilaçlarla en kısaa sürede halledilirr yaa

Back