bilmiyorum kiiii:18::18::18::18:
belki büyük harflerle yazmak yasaktir... yada harfleri milletin gözüne gözüne soktun cok göz aldigindan degistirdiler
nazara geldi nazara
kızlar ben cok uykusuzum ya
yatayım artıkkkk yarın görüşürüzz
öpüyorum sizi kocamannnn
yok kiz jilet aksine cok cikartiyodu, sonra bi makinayla deniyim dedim baktim bi süre cikmadi cikincada ince ince tüyler cikti sanki
Neyin var canım:26::26::26:
neyim yokkiprolaktin, tiroid, stres, umutsuzluk, cocuksuzluk
Üzülme canım ya herşey olacağına varır umutsuz olma hiç bir zaman Rabbime dua et Rabbimden iste
neyim yokkiprolaktin, tiroid, stres, umutsuzluk, cocuksuzluk
kizlar nerdesiniz :97::97:
yettim bacımmmm,,,,,noldu dur hele sakin olll,,,,ne çıktı sonuçlarda,,,anlat hele,,,,
prolaktin ve troid mi varmışş,
canimmmmevet yaaa sorma... iste saat 15:30da aradim doktorumu... bana hormonlarin cok iyi ama prolaktinin yüksek dedi ve tiroid dedi
bende ,,evet zaten prolaktinden süpheleniyordum,, dedim, nerden biliyordun dedi bende gögsümden sivi geliyor dedim, evet iste o dedi... yarin doktoruma gidip bi kagit alicam ve o kagidi ev doktoruma götürücem o da bana gerekli ilaclari vericekmis... prolaktin icin olan ilaci 2 ay kullanmam gerekiyormus,, 2 ay sonra tekrardan kan testi yapilacak düsmüsmü düsmemismi diye bakicakmis oooffff
hımmm,evet prolaktinden şüpheleniiyouk zaten o kolay inşlhh ilaçlarla düşürürsün,ee troid için bişi demedi mi,o çok önemliymiş,,,
strese girip hemen kendini salma,inşlhh ilaçlarla prolaktini düşürürp,hemen hamile kalırsın,ee eşinde hemen mi gidicek,yoksa o bekleyecekmi bu aradaa
merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) 45 gün önce kalp atışları durduğu için bebeğimi aldılar.9 haftalıktıbu arada hipotiroidi hastasıyım ve 2,5 yıldan sonra kendiliğinden hamile kaldım.Tiroidden korkanları rahatlatmak isterim.Tabi tiroid ilacımı düzenli kullanıyorum.
merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) 45 gün önce kalp atışları durduğu için bebeğimi aldılar.9 haftalıktıbu arada hipotiroidi hastasıyım ve 2,5 yıldan sonra kendiliğinden hamile kaldım.Tiroidden korkanları rahatlatmak isterim.Tabi tiroid ilacımı düzenli kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?