• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ağda deme bana:19::19::1::1: ben makinayla alıyorum valla canım tatlıdır biraz:1:

bende makinayla almaya basladim, yahu bide canim tatlidir diyo.. makina acitmiyomu sanki :84::84::84:

sağol canım,,,ilk etapta bacak ve kolda kullanıcam,daha sonra duruma göre başka yerlerde de uygulayabilirim,acımasına bağlı,zamanla alışıyosun ,azaltıyo tüyleri filan diyolar sir ağdanın:13:

oo hadi bakalim sen dene sonra bizede söyle iyimi kötümü diye :27::27::27:

Son düzenleme:
bende makinayla almaya basladim, yahu bide canim tatlidir diyo.. makina acitmiyomu sanki :84::84::84:

oo hadi bakalim sen dene sonra bizede söyle iyimi kötümü diye :27::27::27:

ya yalnız başıma yapabilirmiyim bilmiyorum deneyecem işte,ablam bacakları halletmeyi düşünüyorum ,eğer bu hafta içinde gelirse bizee:27::27::27:

bende bacaklarda ve kollarda makina kullanıyordum,en pahalısını aldım braunun,ama batık yapıyo,,,ve beğenmiyorum pek,hemen çıkıyo,:25::25:
bunu deneyecem inşlh memnun kalırım,:27::27::27:

bende tüyü azaltti sanki bide hemen cikmiyo ama :26:
sen seninkini dene memnun kalirsan bizde onu deneriz belkim :52::35:

ya yalnız başıma yapabilirmiyim bilmiyorum deneyecem işte,ablam bacakları halletmeyi düşünüyorum ,eğer bu hafta içinde gelirse bizee:27::27::27:

evet ya insan tek çekemiyo , bencede ablanla yap daha az acır hızlıca çekerse

sen gözlerini kaparsin ablanda caaarrtttt diye cekiverir tüyden müyden kurtulursun:60::60:
saka bi yana insallah memnun kalirsin cnm :16:

yok kız ağda kadar acıtmıyo:19: hiç yapamadım ben ağda

en güzeli jilettt :52::52: ama sadece hic acitmiyor o yönden süper ama yoksa aldigin gibi geri cikartiyo tüycükleri :60::60::60::60::37:

sen gözlerini kaparsin ablanda caaarrtttt diye cekiverir tüyden müyden kurtulursun:60::60:

en güzeli jilettt :52::52: ama sadece hic acitmiyor o yönden süper ama yoksa aldigin gibi geri cikartiyo tüycükleri :60::60::60::60::37:

yok kız ne jileti sakal gıbı yapıyo sert sert sadece malum bölgede kullanıyorum okadar:78::78:
bacaklarımı makınayla alıyorum zaten sarıyım ya pek bellı olmuyo:9::9:

çeksin anacımm,kurtulayım,,,bıktım makineyle uğraşmaktan,,,,
2 dk halletmek istiyorumm
jilet evet en acısızı ama 2 gün dayanıyoo ancakk:17::17::78::78:

yok kız ne jileti sakal gıbı yapıyo sert sert sadece malum bölgede kullanıyorum okadar:78::78:

aynen bende,ama ben esmerimm,,,belli oluyo ama :34::34:çok tüylü değilim aslındaaa,,,,:36::36::37:

bende onu diyorumya cnm... hic iyi degil jilet dedigin gibi sakal gibi cikartiyo, sadece acitmiyor ona iyi dedim :52: ama bende simdi seninki gibi yapiyorum :17::17::17::17:

çeksin anacımm,kurtulayım,,,bıktım makineyle uğraşmaktan,,,,
2 dk halletmek istiyorumm
jilet evet en acısızı ama 2 gün dayanıyoo ancakk:17::17::78::78:

aynennn... 2 gün sonra yine firtliyorlar :19:

Back