Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

anam bu kızlar ceee deyip kayboluyolar,topiğimizi boş bırakmayalım kızlarrr olur muuuu:44::44:

valla bi ara bi markanın maskesini yapıyodum ama artık yapmıyorum,ama memlekete gittiğimde kaplıcada kil maskesi uyguluyordummm,iyi geliyooo

evet ya kil maskesi süper bisiyy bende adet sonrasi bazen yogurt limon bal maskesi uyguluyorum gerci ne zamandir yapmiyorum ama, napim adetten önce sivilcelerim cikiyo

a.slm hoşgeldin tatlımm kaptırmışız bizzz kadınların ortak sorunu napalım:89:

yok ben maske krem falan kullanmıyorum anam dahayaşımız küçükk ilerde belki

oooo güllüme bakin heleee ... yani beni yüzüm pürüzsüzmü demek istiyorsun sen
saka cnm saka... ama cok haklisin aslinda daaaa ama napim sivilceler cikiyo bazen bende iste

Son düzenleme:

o yaptığın maske sivilceyi önlüyomu,benim de çok çıkıyo regl öncesi,bide yağlı bişiler yediğimde oluyo
bende çok kurcalıyorum,iz kalıyo sonraa,,,

o yaptığın maske sivilceyi önlüyomu,benim de çok çıkıyo regl öncesi,bide yağlı bişiler yediğimde oluyo
bende çok kurcalıyorum,iz kalıyo sonraa,,,

limon siyah noktalara cok iyi geliyo cildi mikroplardan arindiriyoo dezenfekte ediyo sivilcelerden kurtuluyorum,
Yogurt cildi hem besliyo hemde nemlendiriyo. cildin yag miktarini dengeliyo
balda hem nemlendiriyo hemde cildi temizliyo, yani süper bi maske aslinda tavsiye ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…