Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ağda deme bana ben makinayla alıyorum valla canım tatlıdır biraz

bende makinayla almaya basladim, yahu bide canim tatlidir diyo.. makina acitmiyomu sanki :84::84::84:

sağol canım,,,ilk etapta bacak ve kolda kullanıcam,daha sonra duruma göre başka yerlerde de uygulayabilirim,acımasına bağlı,zamanla alışıyosun ,azaltıyo tüyleri filan diyolar sir ağdanın:13:

oo hadi bakalim sen dene sonra bizede söyle iyimi kötümü diye

Son düzenleme:
bende makinayla almaya basladim, yahu bide canim tatlidir diyo.. makina acitmiyomu sanki :84::84::84:

ya yalnız başıma yapabilirmiyim bilmiyorum deneyecem işte,ablam bacakları halletmeyi düşünüyorum ,eğer bu hafta içinde gelirse bizee

yok kız ağda kadar acıtmıyo hiç yapamadım ben ağda

bende bacaklarda ve kollarda makina kullanıyordum,en pahalısını aldım braunun,ama batık yapıyo,,,ve beğenmiyorum pek,hemen çıkıyo,
bunu deneyecem inşlh memnun kalırım,

bende tüyü azaltti sanki bide hemen cikmiyo ama :26:
sen seninkini dene memnun kalirsan bizde onu deneriz belkim

ya yalnız başıma yapabilirmiyim bilmiyorum deneyecem işte,ablam bacakları halletmeyi düşünüyorum ,eğer bu hafta içinde gelirse bizee

evet ya insan tek çekemiyo , bencede ablanla yap daha az acır hızlıca çekerse

sen gözlerini kaparsin ablanda caaarrtttt diye cekiverir tüyden müyden kurtulursun
saka bi yana insallah memnun kalirsin cnm

yok kız ağda kadar acıtmıyo hiç yapamadım ben ağda

en güzeli jilettt ama sadece hic acitmiyor o yönden süper ama yoksa aldigin gibi geri cikartiyo tüycükleri

yok kız ne jileti sakal gıbı yapıyo sert sert sadece malum bölgede kullanıyorum okadar:78::78:
bacaklarımı makınayla alıyorum zaten sarıyım ya pek bellı olmuyo

çeksin anacımm,kurtulayım,,,bıktım makineyle uğraşmaktan,,,,
2 dk halletmek istiyorumm
jilet evet en acısızı ama 2 gün dayanıyoo ancakk:78::78:

yok kız ne jileti sakal gıbı yapıyo sert sert sadece malum bölgede kullanıyorum okadar:78::78:

aynen bende,ama ben esmerimm,,,belli oluyo ama çok tüylü değilim aslındaaa,,,,

bende onu diyorumya cnm... hic iyi degil jilet dedigin gibi sakal gibi cikartiyo, sadece acitmiyor ona iyi dedim ama bende simdi seninki gibi yapiyorum

çeksin anacımm,kurtulayım,,,bıktım makineyle uğraşmaktan,,,,
2 dk halletmek istiyorumm
jilet evet en acısızı ama 2 gün dayanıyoo ancakk:78::78:

aynennn... 2 gün sonra yine firtliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…