ağda deme banaben makinayla alıyorum valla canım tatlıdır biraz
sağol canım,,,ilk etapta bacak ve kolda kullanıcam,daha sonra duruma göre başka yerlerde de uygulayabilirim,acımasına bağlı,zamanla alışıyosun ,azaltıyo tüyleri filan diyolar sir ağdanın:13:
hadi insllh tutarda sizin bari doktora gitmenize gerek kalmaz insllh
hadi bakalım inşallahhdualarımız seninle
bende makinayla almaya basladim, yahu bide canim tatlidir diyo.. makina acitmiyomu sanki :84::84::84:
oo hadi bakalim sen dene sonra bizede söyle iyimi kötümü diye
bende makinayla almaya basladim, yahu bide canim tatlidir diyo.. makina acitmiyomu sanki :84::84::84:
oo hadi bakalim sen dene sonra bizede söyle iyimi kötümü diye
bende bacaklarda ve kollarda makina kullanıyordum,en pahalısını aldım braunun,ama batık yapıyo,,,ve beğenmiyorum pek,hemen çıkıyo,
bunu deneyecem inşlh memnun kalırım,
ya yalnız başıma yapabilirmiyim bilmiyorum deneyecem işte,ablam bacakları halletmeyi düşünüyorum ,eğer bu hafta içinde gelirse bizee
yok kız ağda kadar acıtmıyohiç yapamadım ben ağda
bende tüyü azaltti sanki bide hemen cikmiyo ama :26:
sen seninkini dene memnun kalirsan bizde onu deneriz belkim
ya yalnız başıma yapabilirmiyim bilmiyorum deneyecem işte,ablam bacakları halletmeyi düşünüyorum ,eğer bu hafta içinde gelirse bizee
yok kız ağda kadar acıtmıyohiç yapamadım ben ağda
sen gözlerini kaparsin ablanda caaarrtttt diye cekiverir tüyden müyden kurtulursun
saka bi yana insallah memnun kalirsin cnm
en güzeli jiletttama sadece hic acitmiyor o yönden süper ama yoksa aldigin gibi geri cikartiyo tüycükleri
sen gözlerini kaparsin ablanda caaarrtttt diye cekiverir tüyden müyden kurtulursun
saka bi yana insallah memnun kalirsin cnm
en güzeli jiletttama sadece hic acitmiyor o yönden süper ama yoksa aldigin gibi geri cikartiyo tüycükleri
ama sen öncesinde jiletle alıyodun demi bacakları,onla kıyaslarsan tabiki azalma olmuşturrr
yok kız ne jileti sakal gıbı yapıyo sert sert sadece malum bölgede kullanıyorum okadar:78::78:
bacaklarımı makınayla alıyorum zaten sarıyım ya pek bellı olmuyo
yok kiz jilet aksine cok cikartiyodu, sonra bi makinayla deniyim dedim baktim bi süre cikmadi cikincada ince ince tüyler cikti sanki
yok kız ne jileti sakal gıbı yapıyo sert sert sadece malum bölgede kullanıyorum okadar:78::78:
bacaklarımı makınayla alıyorum zaten sarıyım ya pek bellı olmuyo
çeksin anacımm,kurtulayım,,,bıktım makineyle uğraşmaktan,,,,
2 dk halletmek istiyorumm
jilet evet en acısızı ama 2 gün dayanıyoo ancakk:78::78:
işte onu diyorum jilet çok çıkarıyo ya,onla kıyaslarsan makine daha az çıkarıyo tabii,
slm kızlar muhabbet koyulaşmış baya :) bol tüylü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?