Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

benimmi?? biseyim yok cnm :26:

ha seyi soruyorsan... kan testi yaptirmistim sonuclari pazartesi alicam.. insallah bisey cikmaz diye ona diyoruzda

hııı anladım biraz konulardan uzak kaldım sorma bu aralar yogunum misafirim geldi hafta sonu bendeler. inş. bişey çıkmaz.

oyy hadi kolay gelsin sana onlari yatirdin pc basinami gectin kizzz

aynen öyle oldu yatırdım benim kociş de uyudu bende fırsat bu fırsat geçtim bakınıyom eee bana diyon sende geç vakit nettesin uyumuyon mu sen. çalışıyor musun sen sormayı unuttum.

aynen öyle oldu yatırdım benim kociş de uyudu bende fırsat bu fırsat geçtim bakınıyom eee bana diyon sende geç vakit nettesin uyumuyon mu sen. çalışıyor musun sen sormayı unuttum.

yok cnm calismiyorum :97: tv izliyorum yaa bide bugün okadar istahim acildiki.. yememek icin kendimi zor tutuyorum ya yoksa diyeti bozucam off suan gözümün önünden kekler pastalar bol patatesli kizarmis tavuklar geciyor off say say bitmez hepsini yemek istiyorum yemeeeekkkkkkk :84::84::84::84::84::84::84:

ah canım kıyamam. hayırdır hamile falan olmayasın. çok mu özledin kekleri pastaları yemekleri. e hepsinden azar azar ye canım diyetin varsa... kayınvalidem de diyet yapıyo ama her ne yapıyorsam azar azar veriyoruz yine de güzel kilo veriyo.

yok kiz ne hamilesi.. benim hamile kalmam zaten bi mucize olur olursa ama ne bilim iste

gerci artik diyet miyet kalmadi... :125::125::125::125::125::125: cok gec.. yiyorum bile
napim dayanamadim

pro üye ne oluyo cnm:26::26: ay kusura bakma cnm birazcik anlayamadimda

ücretli üyelik cnm, bi kereye mahsus bi ücret ödüyosun, nickinin rengi degisiyor, bi kac normal üyede olmayan ayar aciliyor ve sana kargoyla KK kupasi ve kk karti yolluyorlar
kk kartiyla bazi yerlerde indirimli alis veris yapabiliyosun

hadi ya süpermis.. kk kupasini cok merak ettim simdi kk kartida cok iyiymis :)
ne guzel ya acaba bendemi pro üye olsam

hadi ya süpermis.. kk kupasini cok merak ettim simdi kk kartida cok iyiymis :)
ne guzel ya acaba bendemi pro üye olsam

sen bilirsin cnm, 10 euroyu neler icin vermiyoruz :) ben kirmizi hastasiyim, kirmizin cazibesine kapildim isin acikcasi

günaydın canım,kız kaçta yattın kaçta kalktın,,,,,,

saat 10:30da kalktim cnm, ya dün gece hic uyku tutmadi beni bide sag gözüm dün sabahtan beri agliyordu :86: yani sürekli yas akiyordu ve kasiniyordu bi ara aynaya baktim ve ne göreyim gözüm resmen sismis cok kötüydü be bide suan hala sag gözümden yas geliyor ya of... alerji hapimida yutmak istemiyorum :97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…