• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

merhaba canım,:71:kimsecikler yok bugünn,,,:52:ben iyiyim canım survivor ı izliyorum ,hemde kk da dolanıyorum iştee,,,:42::82:sen nasılsın,:54:

iyiyim bende tatlim, isten geldim simdi. survivori esimin yanindayken izliyoduk, nihata gül gül ölüyoduk :)

iyyiz cnm seni sormali sen nasilsin ne var ne yok anlat bakimm :54:

iyiyim bende. testlerden bi sonuc cikti mi tatlim?

iyiyim bende tatlim, isten geldim simdi. survivori esimin yanindayken izliyoduk, nihata gül gül ölüyoduk :)

iyiyim bende. testlerden bi sonuc cikti mi tatlim?

yok cnm pazartesi tel acicam doktoruma telde ögrenicem sonuclari, zaten günleri sayiyorum yaaaa insallah bisey cikmaz :18: doktorum tatildeymis o yüzden p.tesiyi bekliyorum
bakalim hayirlisi :61:

yok cnm pazartesi tel acicam doktoruma telde ögrenicem sonuclari, zaten günleri sayiyorum yaaaa insallah bisey cikmaz :18: doktorum tatildeymis o yüzden p.tesiyi bekliyorum
bakalim hayirlisi :61:

ebru senin yerine ben heyecandan gidicem varyaa:84::86::86:

kızlar kociş yatalım diyoo,ben çıkıyorum,
iyi geceler
ebru cvb ı yarın okurum artık :1:

ebruu ya uzayan akıntım oldu şimdi,,,10. günüm bugün,
8. günde ateşim : 36.0
9. günde ateşim : 36.1
10. günde ateşim :36.4
yumurtam çatlamamış dimi sence

canim yaa, eger uzayan akintin varsa bugünü kesin degerlendir derim ama yumurtan tam bilmiyorum ama atesine göre henüz catlamamis olabilir, ama gün asiri devam et bence, 1-2 güne kadar catlayabilir... bu uzayan akintiyi kacirma derimm bide istersen ates ölcme topiginede bi sor kizlara bakalim onlar ne diycekler :1::1:

Back