Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramıza hoşgeldin hakem
ebru senin yerine ben heyecandan gidicem varyaa:84::86::86:
kızlar kociş yatalım diyoo,ben çıkıyorum,
iyi geceler
ebru cvb ı yarın okurum artık
hoşbulduk güzelim ..... 3 deneme yatık ama olmadı bu ayda nolur bilmiyorum ara vercem galiba rahatsızım antibiyotik kullanıyorum bakalım kararsızım
bengeldim ben geldimmmmm
gecmis olsun cnm
daha yeni baslamissiniz
folik asit kullaniyormusun?
teşekkür ederim ....yok canım kullanmıyorum şart mı kullanmak doktora falan da gitmedim hiç
folik asit cok önemli canim, doktorada bi görün derim alttan muayne eder folik asitte verir veya sen git eczaneden al, 3 ay öncesinden baslamak gerekiyor folik asite
aman işkence gib o doktora gitmek valla yaa... hiç gidesim gelmiyorr..... folik asitin yan etkisi falan varmı .....kilo falan almak gibi kullanmadım hiççç
normalde yok.. ama biraz kilo aldirabilir herhalde yada bilmiyorum :26: ama bebegin gelisimi icin cok önemli bide düşük, erken doğum, ölü doğum veya sakatlık durumunu engellemek amacıyla folik asit kullanıliyor
kizzz gebelikte nasil olsa kilo almicakmisinn
deme öyle deme almasak ne güzel olur dimi .......daha önce duymuştum ama almamıştım olmazsa alırım artık napayım amannn ne zahmetli olmaya başladı vaalla kızıyrm artıkın...... yok soğan kürü .... yok incir kürü....yok keçiboynuzu kürü sıkıldım be
tabiii güzel olurr hatta cok iyi olurr ama sen 3. denemede pes etmeye basladin bakiyorumda biraz sabir kizz
ben kürlerin hic birini uygulamadim daha... sadece bi ara keciboynuzu pekmezi ictim ama onuda biraktim tadindan dolayi :120::120::120:
aslinda folik asitide kullaniyordum bi kutu bitti 2.yi aldim ama daha kullanmadim aslinda yine kullanmaya baslasam iyi olur
bende soğan kürünü ciddi anlamda 1.bölümünü uyguladım şimdi 2. böülümünü bekliyorum... incire başladım ama geri bıraktım rahatsızım 1 haftadır mecburiyetten devam edemedim..... bu ay denemeye bilirim şuan antibiyotik kullanıyorum rahatsızım da ....pekmezi bende içiyorum alıştım başta banada tadı berbat geliyrdu ama artık içebiliyrm....
grip falanmi oldun cnm :26:
ya bide benim anlamadigim..... bu kürü niye uyguluyorsun ???
yani daha 6 ay veya 1 sene bile olmamis, yeni baslamissin calismalara ve olmuyor diyemi kürlere yöneldin :26:
tonsilit oldum güzelim 1 haftadır yatıyorum keşke grip olsam ama değil.....ya ne biliym bişi falan varsa diye uyguladım :) okudum diğer topiclerde yaptım ama hiç bi belirtide yaşamadım işin doğrusu yapma için yapıldı gibi bişi oldu
yok cnm pazartesi tel acicam doktoruma telde ögrenicem sonuclari, zaten günleri sayiyorum yaaaa insallah bisey cikmaz :18: doktorum tatildeymis o yüzden p.tesiyi bekliyorum
bakalim hayirlisi
evliyim çoooookkkkkkkk mutluyummmmmm amaaaaaa bebişim hala yokkkkkkkkkkkkkkk
aman insallah güzel sonuc cikar cnm
benim nickim kirmizi cünkü pro üyeyim. ve o yüzden kendimi gizleyebiliyorum, online olsamda offline görünüyorum yani