iyi geceler , hayırdır ebrucum neyin var? bugün hiç giremedim ancak fırsat buldum girdim nete.
benimmi?? biseyim yok cnm :26:
ha seyi soruyorsan... kan testi yaptirmistim sonuclari pazartesi alicam.. insallah bisey cikmaz diye ona diyoruzda
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler , hayırdır ebrucum neyin var? bugün hiç giremedim ancak fırsat buldum girdim nete.
benimmi?? biseyim yok cnm :26:
ha seyi soruyorsan... kan testi yaptirmistim sonuclari pazartesi alicam.. insallah bisey cikmaz diye ona diyoruzda![]()
hııı anladım biraz konulardan uzak kaldım sorma bu aralar yogunum misafirim geldi hafta sonu bendeler.inş. bişey çıkmaz.
oyy hadi kolay gelsin sanaonlari yatirdin pc basinami gectin kizzz
![]()
aynen öyle olduyatırdım benim kociş de uyudu
bende fırsat bu fırsat geçtim bakınıyom eee bana diyon sende geç vakit nettesin uyumuyon mu sen. çalışıyor musun sen sormayı unuttum.
yok cnm calismiyorum :97: tv izliyorum yaa bide bugün okadar istahim acildiki.. yememek icin kendimi zor tutuyorum ya yoksa diyeti bozucamoff suan gözümün önünden kekler pastalar bol patatesli kizarmis tavuklar geciyor off say say bitmez hepsini yemek istiyorum yemeeeekkkkkkk :84::84::84::84::84::84::84:
ah canım kıyamam. hayırdır hamile falan olmayasın. çok mu özledin kekleri pastaları yemekleri. e hepsinden azar azar ye canım diyetin varsa... kayınvalidem de diyet yapıyo ama her ne yapıyorsam azar azar veriyoruz yine de güzel kilo veriyo.![]()
kayinvaliden gibi bide ben verebilsem.. maasallah kadina be
![]()
pro üye ne oluyo cnm:26::26: ay kusura bakma cnm birazcik anlayamadimda![]()
neyse canım ben uyuyorum iyi geceler... hoşçakal.. öptümmm![]()
maşallah iradesi öyle kuvvetli kiverecem dedi verdi hala da veriyo.
ücretli üyelik cnm, bi kereye mahsus bi ücret ödüyosun, nickinin rengi degisiyor, bi kac normal üyede olmayan ayar aciliyor ve sana kargoyla KK kupasi ve kk karti yolluyorlar
kk kartiyla bazi yerlerde indirimli alis veris yapabiliyosun
hadi ya süpermis.. kk kupasini cok merak ettim simdikk kartida cok iyiymis :)
ne guzel ya acaba bendemi pro üye olsam![]()
sen bilirsin cnm, 10 euroyu neler icin vermiyoruz :) ben kirmizi hastasiyim, kirmizin cazibesine kapildim isin acikcasi![]()
ebruuu napıyosun kız bu saatte
ayyyy uyku tutmadı beniii![]()
günaydinnnnn![]()
günaydın canım,kız kaçta yattın kaçta kalktın,,,,,,![]()