Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

merhaba canım,kimsecikler yok bugünn,,,ben iyiyim canım survivor ı izliyorum ,hemde kk da dolanıyorum iştee,,,:82:sen nasılsın,

iyiyim bende tatlim, isten geldim simdi. survivori esimin yanindayken izliyoduk, nihata gül gül ölüyoduk :)

iyyiz cnm seni sormali sen nasilsin ne var ne yok anlat bakimm

iyiyim bende. testlerden bi sonuc cikti mi tatlim?

iyiyim bende tatlim, isten geldim simdi. survivori esimin yanindayken izliyoduk, nihata gül gül ölüyoduk :)

iyiyim bende. testlerden bi sonuc cikti mi tatlim?

yok cnm pazartesi tel acicam doktoruma telde ögrenicem sonuclari, zaten günleri sayiyorum yaaaa insallah bisey cikmaz :18: doktorum tatildeymis o yüzden p.tesiyi bekliyorum
bakalim hayirlisi

ThirtyFouR ya senin niye ismin kirmizi ve niye offline gözüküyosun ya cok merak ettim :26::26:

yok cnm pazartesi tel acicam doktoruma telde ögrenicem sonuclari, zaten günleri sayiyorum yaaaa insallah bisey cikmaz :18: doktorum tatildeymis o yüzden p.tesiyi bekliyorum
bakalim hayirlisi

ebru senin yerine ben heyecandan gidicem varyaa:84::86::86:

kızlar kociş yatalım diyoo,ben çıkıyorum,
iyi geceler
ebru cvb ı yarın okurum artık

ebruu ya uzayan akıntım oldu şimdi,,,10. günüm bugün,
8. günde ateşim : 36.0
9. günde ateşim : 36.1
10. günde ateşim :36.4
yumurtam çatlamamış dimi sence

canim yaa, eger uzayan akintin varsa bugünü kesin degerlendir derim ama yumurtan tam bilmiyorum ama atesine göre henüz catlamamis olabilir, ama gün asiri devam et bence, 1-2 güne kadar catlayabilir... bu uzayan akintiyi kacirma derimm bide istersen ates ölcme topiginede bi sor kizlara bakalim onlar ne diycekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…