Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ohh ne güzel canım ya bak zamanı ne güzel değerlendireceksin. inş. allah gönlüne göre versin. boşken kurslara git üniv. oku imkanın varsa. bende düşünmüyo değilim 2. üniversiteyi. eşimde geçen öss ye gir diyordu ama ben kpss ye yogunlaşmak istiyorum bakalım. kursumda var şuan zaten. hafta sonları.

selam kızlar bende geldim

slm hoşgeldin

selamlar herkeseeee

slm canım nerelerdesin ya bitmedi mi tatil. gir artık nete özlettin kendini.

dilekcim sen resim kursuna gidiyordun .ona mı devam ediyorsun yine?
cimcimecim canım sen bilirsin ama bence azcık şöyle evlilikten hevesini al derim ne bileyim daha çok erken.isteyince de olur zaten insallah.evdeki hesap ta carsıya uymaz zaten batıya gelince çalışmak için diyosun ama ya orda bir komplikasyon falan olur da doktor bulamazsan..Allah korusun

yok canım ya resim kursu değil. resim kursum yarım kaldı yazın bi kısmına gidemedim. bu bi vakfın kursları canım. her dalda ücretsiz kurs veriyo milli eğitimden onaylı sertifikada veriyo. muhasebe netsis üretim kursuna gidiyorum. inş. yakında bitecek oda.

çok güzelmiş canım.bence iş için de bayagı faydalı bir kurs olmuş bu defa.resim hobi amaçlı ama bu işine yarar.

çok güzelmiş canım.bence iş için de bayagı faydalı bir kurs olmuş bu defa.resim hobi amaçlı ama bu işine yarar.

evet canım bu işim için geliştirme kursu, bu bitince diğer netsis alanlarında da kursa gitmeyi düşünüyorum. ya yazın çok canım sıkıldıgı için resime gitmek istedim ondan sırf zaman doldurmak için

bitti canim bitti evdeyim artik
girerim bundan sonra yaa.. nasilsin bu arada varmi bi degisiklik

bitti canim bitti evdeyim artik
girerim bundan sonra yaa.. nasilsin bu arada varmi bi degisiklik

ayyyy şükür evindesin. özledik valla kimsecikler ugramaz oldu. lale var bi yeni gelenler de girmiyo yalnız kaldık buralarda :97:

ne değişikliği olacak canım ya yok bişey sende var mı? eşim tedaviye başladı bakalım hayırlısıyla. onunla ugraşıyorum bu aralar. ona yogunlaştım.

ebrucum hosgeldin...
dilekcim eşin ne tedavisine başladı, bebek için mi ?bahsetmedn merak ettim.biz de bu ara eşime kür başladık iki tane.ben de baslıcam bugün yarın kendime.
aslında benm de ders çaısmam lazım ama canım hiç istemiyor.okuldan yorgun geliyorum sonra da yemek vs derken saatler geçio.

evet canım konu geçmemiş herhalde unuttum yada. ben doktora gidince hani kontrol amaçlı bişey çıkmadı değerlerimde normal çıktı. bide ben gideyim dedi. hemde onun varikoseli vardı. onun tedavisine başlayacağız bakalım. geçen test yaptırdı sperm sayısı 5 ml çıktı hareketliliği iyi ama. bende evde şimdi küre başladım. keçiboynuzu ve incir kürüne. netten araştırdım sayıyı çok yükseltiyormuş. bakalım. aynı zamanda da ameliyat olacak sanırım varikoselden. kolay bi amely. olacağını söylüyo doktorlar inş. kolay olur ya. öyle işte. kürümün işe yarayacağını düşünüyorum. bu arada hanımlar içinde incir kürünü tavsiye ediyorlar canım. sende yap onu istersen. soğan kürü kadar olmasa da incir kürüde dogurganlıgı artırır diyo nette.

canım geçmiş olsun bizim de sperm sayısı çok düşük işte.ben eşime marankiden aldıgım bir karısım tarifi var onu uyguluyorum da ayrıca keçiboynuzu kürü de yapıyurm.kendime de yine marankinin söyledigi beş ot var.çayını yaparak içiyorsun.adacayı,çoban çantası,vs.evde deilim şimdi evde adlarını tam yazarım istersen.onu uyguluyorum.incir kürü de yapıcam ama çok karıstırmayayım diyorum bir yandan da.saracoglu diyor ya aynı anda tek kür sadece uygulanmalı diye.proxceed plus diye bir besin destegi var bir de canım erkeklere.eczanelerde satılıyor.bize doktor yazdı o da çok faydalı.ama devlet ödemiyor.biraz da pahalı.biz gecen de bir paket kullandık sonra eşimden spermler alındı embriyo için. sonra da devam etmedik.keşke etseymişiz.hayırlsı artık.ben bir süre düşünmüyorum artık tüp yapmayı.böyle dogal yollara bırakıcam dayanabildigim kadar...

anladım canım. ne bileyin valla duydugumu yapıyorum işte. elimden bu kadarı geliyo şimdilik. yine Allahtan gelen bişey şükür etmemiz hamdetmemiz gerek. Sende sıkma canını ne yazılar okudum hiç ummadıgı anda hamile kalanlar. bizde inş. öyle olur. süprizle gelir bebişlerimiz.

bendede bi degisiklik yok canim.. ayni tas ayni hamam bildigin gibi
esin varikoselmiydi canim hic söz etmedinn gecmis olsun..

hosbuldummm nasilsinnn

dilekcim canımı sıkmıyorum hatta görsen bayagı rahatım ama bu kendi kendime aldgım kararın ilk haftaları,git gide daha agır gelmeye baslayabiliyor etraf bunda çok etkili sürekli coluk cocuk konusu konusuluyorsa ve bana da soruluyorsa sen ne zaman yapacaksın falan diye...canımı çok sıkabiliyor...ya da yeni hamile haberi almak...((onlar adına sevinip kendi adıma buruk kalıyorum...
ebrucum iyiyim canım kendimi telkin ve tedavi ediyorum:)))basarılıyım da gayet aslına bakarsan...sen nasılsın?nasıldı tatil?

anladım canım sıkma canını rahatlamaya bak. insanlara da geçici cevaplar ver kurtul boşver insanların sorusu bitmez ki şekerim. herşey olacağına varır. sakın üzme kendini. allahtan hep hayırlısını iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…