• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hafta sonu olduğu için buralardaydım gece canım:)cumaları yorgunluktan erken sızıyorum ama cmt aksamı bayagı gec saatlere kadar ayakta oluyorum...sen nasılsın napıyorsun...akşamları ev gezmeleri yapmıyor musunuz eşinin iş arkadaşlarıyla falan ...

slm kızlar nabersiniz biraz normal hayata geçmeye başladım.temizlik yapıyorum sürekli herşeyim tozlandı hala da bitmedi yaaa:37::37::37:

biraz ara ver canım tabii...zor olmustur evde tadilat ama yorma kendini fazla , yavas yavas temizlersn.

dilekcim sen incir kürü yapıyordun di mi?kullandıgın incirleri her defasında atıyor musun bir de herhangi bir gün mü başladın yoksa baslanması gereken bir zaman var mı?

biraz ara ver canım tabii...zor olmustur evde tadilat ama yorma kendini fazla , yavas yavas temizlersn.

yavaş yavaş temizliyorum merak etme yormuyorum çok kendimi :) birazdan koltukları sileceğim.

dilekcim sen incir kürü yapıyordun di mi?kullandıgın incirleri her defasında atıyor musun bir de herhangi bir gün mü başladın yoksa baslanması gereken bir zaman var mı?

evet canım kürü yapıyorum. herhangi bi günde başladım. valla ilk yaptıgımda atmaya kıyamadım bi tanesinin tadına baktım yenirse yiyeyim diye. tadı güzel değildi bende atıyorum hep. suyunu kullanıyoruz. zaten eşime yapıyorum ben içmiyorum şimdilik. eşlerin ikisi de içilse iyiymiş ama.

canım bu incir kürü bizim için değil mi?erkeklere de mi yapılabiliyormuş?21+21 gün için bayagı bir incir almam gerekecek o zaman :)toptan alayım bari.
merhaba canım incir kürü dogurganlıgı arttırmak için yapılıyor.etkisini,faydasını gören çok var o yüzden ben de baslıyacagım...bebek istiyor musun bilmiyorum ama ...

bir de bir arkadastan bir ped ismi duydum kızlar.kullanmaya basladıgının 2.ayında hamile kalmış.vücuttaki negatif iyonları falan alıyormus aslında bir denemek te fayda var.hiç duydunuz mu 'Anion'muş adı...bilginiz var mı

canım bu incir kürü bizim için değil mi?erkeklere de mi yapılabiliyormuş?21+21 gün için bayagı bir incir almam gerekecek o zaman :)toptan alayım bari.
merhaba canım incir kürü dogurganlıgı arttırmak için yapılıyor.etkisini,faydasını gören çok var o yüzden ben de baslıyacagım...bebek istiyor musun bilmiyorum ama ...

bigiler için sağol. Umarım bebeğiniz sizi çok bekletmeden sağlıkla gelir. Benim 1 yılım daha yeni doldu; biz henüz çocuk düşünmüyoruz yani bi en az 3 yıl daha çocuk yok gündemde.

bir de bir arkadastan bir ped ismi duydum kızlar.kullanmaya basladıgının 2.ayında hamile kalmış.vücuttaki negatif iyonları falan alıyormus aslında bir denemek te fayda var.hiç duydunuz mu 'Anion'muş adı...bilginiz var mı

ben onu duymadım ama preseed diye bir lubrikant duymuştum belki sen de biliyorsundur spermlere etkiliymiş hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.

evet canım baya incir almak gerekecek. o değilde keçiboynuzu kaynatıyorum ya çabucak bitiyo oda. bugün 1 kilo daha sipariş verdim eşime. geçen hafta yarım kilo almıştım çok gidiyo yaa :)

neyse canım ben o pedi hiç duymadım. allah allah. nerden bulacağız ki almaya kalksak.

preseed'i biliyorum canım.etkiliymiş duydugum kadarıyla kullanmadım ama .eşim proxceed kullandı.o da gayet iyi.Anion'u da nerden buluruz bilmiyorum ama internetten sipariş etmeyi denicem.bulurum herhalde bir sitede.

bizim de iki yıl doldu ama biz istiyoruz bir yıldan fazladır.sonuç hala yok gerçi ama :( insallah olucak:)çalışmalara, ek besinlere ve kürlere devam:)))

preseed'i biliyorum canım.etkiliymiş duydugum kadarıyla kullanmadım ama .eşim proxceed kullandı.o da gayet iyi.Anion'u da nerden buluruz bilmiyorum ama internetten sipariş etmeyi denicem.bulurum herhalde bir sitede.

bizim de iki yıl doldu ama biz istiyoruz bir yıldan fazladır.sonuç hala yok gerçi ama :( insallah olucak:)çalışmalara, ek besinlere ve kürlere devam:)))

hayırlısı olsun canım daha iki yıl olmuş. inşallah ilerleyen zamanlarda kendiliğinden olur. biz ugraşalım da Allaha duamızı da eksik etmeyelim :) inş dualarımız dileklerimiz gerçekleşir. hakkımızda hayırlısı olsun. sabırlı olmaya çalışalım.

günaydın kızlar nasılsınız? gününüz dünden güzel geçer inş.

lalecim bu arada adetim 2 gün geçti :D inş. olmam. olacakmışım gibi ama olsun umut dünyası işte :) sen neler yapıyon girmiyon hiç nete de ya. yalnız bıraktınız beni. ne kader giriyo ne ebru ne güllü, kimsecikler ugramaz oldu he.

kızlar beni duyuyo musunuz girin nete sizleri çook özledim. :40:

canım insallah güzel bir haber gelir bu gecikmenin sonunda:)))) burdayım aslında bakıyorum kimseler yok ben de cıkıyorum.

okul,ev gidip geliyorum işte canım yaa...çok yoruluyorum. dün yumurtladım ateşimi ölçerek buldum yumurtlama günümü.hemen degerlendirdik tabii.insallah sonuç iyi olur:)))

Back