Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nereyesunuzzz?:)
biraz ara ver canım tabii...zor olmustur evde tadilat ama yorma kendini fazla , yavas yavas temizlersn.
dilekcim sen incir kürü yapıyordun di mi?kullandıgın incirleri her defasında atıyor musun bir de herhangi bir gün mü başladın yoksa baslanması gereken bir zaman var mı?
canım bu incir kürü bizim için değil mi?erkeklere de mi yapılabiliyormuş?21+21 gün için bayagı bir incir almam gerekecek o zaman :)toptan alayım bari.
merhaba canım incir kürü dogurganlıgı arttırmak için yapılıyor.etkisini,faydasını gören çok var o yüzden ben de baslıyacagım...bebek istiyor musun bilmiyorum ama ...
bir de bir arkadastan bir ped ismi duydum kızlar.kullanmaya basladıgının 2.ayında hamile kalmış.vücuttaki negatif iyonları falan alıyormus aslında bir denemek te fayda var.hiç duydunuz mu 'Anion'muş adı...bilginiz var mı
bir de bir arkadastan bir ped ismi duydum kızlar.kullanmaya basladıgının 2.ayında hamile kalmış.vücuttaki negatif iyonları falan alıyormus aslında bir denemek te fayda var.hiç duydunuz mu 'Anion'muş adı...bilginiz var mı
preseed'i biliyorum canım.etkiliymiş duydugum kadarıyla kullanmadım ama .eşim proxceed kullandı.o da gayet iyi.Anion'u da nerden buluruz bilmiyorum ama internetten sipariş etmeyi denicem.bulurum herhalde bir sitede.
bizim de iki yıl doldu ama biz istiyoruz bir yıldan fazladır.sonuç hala yok gerçi ama insallah olucak:)çalışmalara, ek besinlere ve kürlere devam:)))