• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

okul,ev gidip geliyorum işte canım yaa...çok yoruluyorum. dün yumurtladım ateşimi ölçerek buldum yumurtlama günümü.hemen degerlendirdik tabii.insallah sonuç iyi olur:)))

inş canım güzel haberler veririm sizlere. ayy seninde inş bu ay bişeyler olur ya... yarın bakalım test alacağım. -cumaya kadar olmazsam testi yapacağım işte. cumaya haber veririm :D ayy lale ya inş. bu defa olur ya. bu arada bugü ne rüyalar gördüm ne rüyalar.. birinde kucağım da erkek çocukla gördüm kendimi. diğerinde de yatır ziyaretine gidip dua ediyordum bebeğim olsun diye. valla şaşırdım ama gece yattıgımda çok dua etmiştim. dün eşim çok üzgündü ya bebğimiz olmuyo diye kendini suçluyo. öyle üzülüyorum ki. onu ikna etmeye çalışıyorum senden kaynaklanmıyo olabilir diye ama yok. çöküntüde aşkım benim ya. :( neyse inş hamileyimdir de bu haber en çok onu sevindirir

günaydın ..29 yaşındayım ,3,5 yıllık evliyim ..16 aydır bebek olmuyor ,ankarada yaşıyorum ,devlet memuresiyim :))..yeterli mi ? ya sen ?

yeterli yeterli. inş. beklediğin bebeğin olur canım gelir. bende 27 yaşıma gireceğim yakında :) 1.5 sene oldu evleneli. 7 8 aydır bende bebek istiyorum ama olmuyo. evdeyim çalışmıyorum işsizim maalesef. manisada yaşıyorum.

ha bu arada inş. bende yakında devlet memuru olurum :) kpss ye çalışıyorum evde. eşimden özendim bende :D

Son düzenleme:
yeterli yeterli. inş. beklediğin bebeğin olur canım gelir. bende 27 yaşıma gireceğim yakında :) 1.5 sene oldu evleneli. 7 8 aydır bende bebek istiyorum ama olmuyo. evdeyim çalışmıyorum işsizim maalesef. manisada yaşıyorum.

ha bu arada inş. bende yakında devlet memuru olurum :) kpss ye çalışıyorum evde. eşimden özendim bende :D

HADİ İNŞ.kazanırsın sen de kpssyi ..ben başlayalı 7 sene oldu çok ufak başladım iş hayatına .. üniv.okudunmu lise düzeyinde mi gireceksin sınava...
bebek için doktora gittinizmi

HADİ İNŞ.kazanırsın sen de kpssyi ..ben başlayalı 7 sene oldu çok ufak başladım iş hayatına .. üniv.okudunmu lise düzeyinde mi gireceksin sınava...
bebek için doktora gittinizmi

inş kazanırım ya. lisanstan gireceğim sınava zor diyorlar ama bakalım. çalışmalara devam. (hatta daha yeni başladım sayılır :)) bebek için doktora gittim canım değerlerimi falan ölçtürdüm normal çıktı ama. eşimde gitti onun tedavisi sürüyo şimdilik. bu arada dediğim gibi adetim gecikti yarın sabah test yapacağım. :)ayyy inş. hamileyim çıkar ya çook istiyorum çok. hayırlısı olsun bakalım.

dilekcimmm insallah hadi bakalım.sen de bari kaç kurtar kendini aramızdan:) insallah pozitif cıkar da kpss falan hayal olur o zaman ama olsun di mi....:)
merhaba ankaralı deli kız:) ben de lale.27 yasında 2 yıllık evliyim ve yaklasık 1.5 yıldır çocuk istiyorum.iki basarısız tüp bebişim var.bir de öğretmenim...memnun oldum

ahh ahh bilmiyorum ne zaman çocuktan yorulmuş bir halde oluruz :) insallah bir gün...
bu arada forum canlanıyor çok güzel.kızlar hep gelin olur mu konumuza?

Aminnnn canım ne güzel temenniler böyle:)Senin sıkıntın ne canım anlatmak ıstersen dınlerım?

anlatayım 2006 nisan ayında 21 haftalık erken doğum ile oğlumu kaybettim
sonrası kargaşa dolu sütüm geldi prolaktin tavanlarda (normal doğum olduğu için),:53:
bir dizi hormon tedavisi alınan kilolar :53:
bozulan adet düzeni ,
ve ilaçlara duyarsız kalan bünyem
birkaç çeşit çocuk tedavisi
veeeeeeeeeeeee ben bunaldım bir senedr evdeyim doktora gitmedim ve hiç adet görmedim
baktımki 6 sene olmuş ben hala oturuyom,
ama artık kararımı verdim tedaviye başlıcam kendimi hazırlıyorum
kısaca bööle:1:
senin hikayen ne vaktim çok konuşabiliriz:66:

anlatayım 2006 nisan ayında 21 haftalık erken doğum ile oğlumu kaybettim
sonrası kargaşa dolu sütüm geldi prolaktin tavanlarda (normal doğum olduğu için),:53:
bir dizi hormon tedavisi alınan kilolar :53:
bozulan adet düzeni ,
ve ilaçlara duyarsız kalan bünyem
birkaç çeşit çocuk tedavisi
veeeeeeeeeeeee ben bunaldım bir senedr evdeyim doktora gitmedim ve hiç adet görmedim
baktımki 6 sene olmuş ben hala oturuyom,
ama artık kararımı verdim tedaviye başlıcam kendimi hazırlıyorum
kısaca bööle:1:
senin hikayen ne vaktim çok konuşabiliriz:66:

Canım cok cok gecmıs olsun oncelıkle:((Gercekten yasadıkların kolay seyler degıl.Ama merakımdan soruyorum neden 21 haftada erken dogum oldu?Nasıl bır tedavıye baslamayı dusunuyorsun pekı?
Bende 2 yıllık evlıyım ve erkek ınfertılıtesınden tedavı goruyoruz.Benımde sol tupum kapalı cıktı ve aynı zamanda 2 kere tup bebek tedavısı gordum.2cı tedeavımde gebelık olustu fakat ne yazık kı 8 haftalıkken bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım:((Zaten hamılelıgımden hıcbısey anlamadım kanamm oldu aynı adet oldum gıbı yanı ıste kısaca boyle canım.Benımde vaktım bol bu arada:)

Canım cok cok gecmıs olsun oncelıkle:((Gercekten yasadıkların kolay seyler degıl.Ama merakımdan soruyorum neden 21 haftada erken dogum oldu?Nasıl bır tedavıye baslamayı dusunuyorsun pekı?
Bende 2 yıllık evlıyım ve erkek ınfertılıtesınden tedavı goruyoruz.Benımde sol tupum kapalı cıktı ve aynı zamanda 2 kere tup bebek tedavısı gordum.2cı tedeavımde gebelık olustu fakat ne yazık kı 8 haftalıkken bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım:((Zaten hamılelıgımden hıcbısey anlamadım kanamm oldu aynı adet oldum gıbı yanı ıste kısaca boyle canım.Benımde vaktım bol bu arada:)

nedenini yaşıma bağladılar (yada işlerine öle geldi)18 yaşındaydım zaten hamileliğim problemliydi hep kanamalı geçti
valla ilk iş rahim filmi şart nasıl yapacaklarsa(röntgen ilaçlarının hepsi iyot bazlı ve iyota alerjim var)sonra iğne tedavisi olmazsa aşılama
çok üzüldüm tedaviyle olan gebeliklerin kaybında daha çok üzülür insan allah hayırlısını versin hepimize:31:

Back