• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

yaa ben de istiyorummmm yaa ben de ben de ......:))))))))
inşallah allahım tez vakitte nasip eder tüm isteyenlere

hayırlı olsun cnm...
darısı bizlerede olur inş..
özellikle yaptığın bişey oldumu?
bize biraz bilgi ver :))
amin canım inşallah.özellikle yaptığım bişi yoktu.adetimin 21.günü yumurtlamamın olup olmadığına bakıldı.doktorum yumurtlama yok dedi.bende ondan sonra nasılsa yok diye stres yapmadım ve bence en büyük etken bu oldu sonra hamile olduğumu öğrendim.bu ay hiç tedavisiz hamile kaldım.biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama öncelikle stresi yenmeye çalışın.allah büyük...en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin allahım.herkesi sevindirsin.inanın isteyen herkes için dua ediyorum.habide unutmadan dua çok önemli...

slm arkadaşlar ben de çocuklu muyum çocuksuz muyum bilmiyorum ama evli ve mutluyum. :) adet günüm 8 gün geçti. sude hayırlı olsun bebişin. Rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almanı nasip etsin.

slm kızlar nasılsınız??
beni sormayın fenayım önceki akşam evimi su bastı...
işten bi geldim herşey suyun içinde Allahtan temiz suydu..
dün gün boyu ev temizledik ben annem ve abimin eşi..
giremedim topiğe varmı gelişmeler?

slm arkadaşlar ben de çocuklu muyum çocuksuz muyum bilmiyorum ama evli ve mutluyum. :) adet günüm 8 gün geçti. sude hayırlı olsun bebişin. Rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almanı nasip etsin.

teşekkür ederim canım amin inşallah....seninde mutlu haberlerini alırız inşallah.benide haberdar et...:)

kızlar selam uzun zamandır kimsecikler yok bende iş güç derken giremez oldum neler yapıyorsunuz?

selam arkadaşlar ne zamandır giriyorum kimsecikler yok.neyse yine de ben müjdeyi vereyim...kızlar hamileyim :emir_bebek::nazar:allahım inşallah tez vakitte tüm isteyenlere nasip eder.

ayyyy çok sevindim adına canım ya hayırlı olsun. Allah sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inş. darısı başımıza bizimde tatilde bol bol dua ettim bende allah dualarımı inş. kabul eder. :61:

kızlar bu arada yeni geldim memleketten bende net bozuktu dün giremedim ama artık sizlerleyim valla hepinizi çoook özledim. :5:

kızlar nerelerdesiniz? uzun zamandır kimse ugramamış anladıgım kadarıyla. çıkın artık ortaya çoook özledim sizleri... sizi bekliyorum yalnız bırakmayın nette beni.. tatiller bitmedi anlaşılan :1:

ben geldim huhu kimse yok mu?:27:ne güzel bisürü hamiş olmuş maşallahhhhh darısıda bizlere inşallah....

selam canım.ikinci basarısız denemeden sonra sizlerleyim yeniden.........:(((((((((

slm hayatım nerelerdesiniz ya çok özledim sizleri. girin artık nete ya. valla canım sıkılıyo.. bu arada çok üzüldüm canım ya tüp bebek mi yaptınız da tutmadı yine. ne oldu anlatsana. Hayırlısı olsun canım sıkma canını.

slm hayatım nerelerdesiniz ya çok özledim sizleri. girin artık nete ya. valla canım sıkılıyo.. bu arada çok üzüldüm canım ya tüp bebek mi yaptınız da tutmadı yine. ne oldu anlatsana. Hayırlısı olsun canım sıkma canını.
buralardayım canım okul açıldı ya benm yogunluk basladı yeniden:(sen naptın iş konusunu? bayramda kayınvalidemler vardı iki hafta .onlar varken başlamıstık tedaviye çaktırmadan:)onlar gidince de hemen transfer yapıldı dondurulmuş embriyolarla.Allahtan zamanlama iyi denk geldi diyodumm ki olmadı sonuç negatif.Can sıkma konusunda ise gayet dirayetliyim Allah bozmasın:)İlk gün çok zor olmustu ama yine de sogukkanlılıgımı korumayı basardım:))Allah'ım bir gün verecek insallah...ve sanırım beklemem,öğrenmem gerekenler var ...sizinki ne durumda? ben de sizi çok özledim yaa artık haberleşelim yazmaya ara vermeyelim

buralardayım canım okul açıldı ya benm yogunluk basladı yeniden:(sen naptın iş konusunu? bayramda kayınvalidemler vardı iki hafta .onlar varken başlamıstık tedaviye çaktırmadan:)onlar gidince de hemen transfer yapıldı dondurulmuş embriyolarla.Allahtan zamanlama iyi denk geldi diyodumm ki olmadı sonuç negatif.Can sıkma konusunda ise gayet dirayetliyim Allah bozmasın:)İlk gün çok zor olmustu ama yine de sogukkanlılıgımı korumayı basardım:))Allah'ım bir gün verecek insallah...ve sanırım beklemem,öğrenmem gerekenler var ...sizinki ne durumda? ben de sizi çok özledim yaa artık haberleşelim yazmaya ara vermeyelim

ayyy canım kıyamam ya sakın üzme kendini.Allah inş. yakında bizi bebeklerimize kavuşturur canım. okullar açıldı yogunluk başladı demişsin ögretmen misin sen? şaşırdım kusura bakma. bizim işlerde pek iç açıcı değil canım. deniyoruz yok olmuyo bişey. zamana bıraktım artık bende.

Slm kızlar, evliyim, mutluyum çocuğumda yok, fakat sıkılmaya başladım buradan çünkü ailemden çook uzaklardayım.
Kimsecikler yok :((

iyi akşamlar hoşgeldin aramıza. allah mutlulugunu daim etsin bebişle taçlandırsın :) bebiş istiyo musun düşünüyo musun? bende ailemden uzaktayım can sıkıntısını anlıyorum. kendini yalnız hissetme bizler varız burda

iyi akşamlar hoşgeldin aramıza. allah mutlulugunu daim etsin bebişle taçlandırsın :) bebiş istiyo musun düşünüyo musun? bende ailemden uzaktayım can sıkıntısını anlıyorum. kendini yalnız hissetme bizler varız burda

Saol canımcım.
Valla bu günlerde bebek düşünür oldum, hatta doktora gittik hamilelik olabilir ilaç kullanma dedi.
Psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama bende kendimi alıştırıyorum :))

evt canım İngilizce:) biz de artık ara vericez biraz bu iş yordu her ikimizi de:) bu sene de çok ders aldım yogun olmak iyi geliyor ne kadar şikayet etsemde.düşünmeden yaşamayı sevmişimdir hep:)
bu arada cimcimecim sende hosgeldin.insallah sende bebk isteyenler tayfasına katılmadan kavusursun bebişine.biz beklemedeyiz:( aynen ben de ailemden uzaktayım ama maalesef işte katlanmak zorunda kalıyor insan mesafelere,özleme..

evt canım İngilizce:) biz de artık ara vericez biraz bu iş yordu her ikimizi de:) bu sene de çok ders aldım yogun olmak iyi geliyor ne kadar şikayet etsemde.düşünmeden yaşamayı sevmişimdir hep:)
bu arada cimcimecim sende hosgeldin.insallah sende bebk isteyenler tayfasına katılmadan kavusursun bebişine.biz beklemedeyiz:( aynen ben de ailemden uzaktayım ama maalesef işte katlanmak zorunda kalıyor insan mesafelere,özleme..

anladım canım. Allah yardımcınız olsun her iki konuda da. Sakın üzme kendini. herşey olacağına varır. hiç anlamazsın bi de bakmışın hamilesin. gördün mü sude de hamileymiş. stres yapmadım diyordu. ayy bi de bizde şu stresi yensek:37:

bu arada geçen gün iş konusunu sormuşsun. canım ya kaç tane işe başvuru yaptım hepsi fos çıktı. hepte beni anlatan özelliklere başvurdum. herhalde şansım yok diyorum almıyorlar. oysa fakülte mezunuyum deneyimim var önceki çalıştıgım yer isim yapmış bi yer yani referans da iyi ne bileyim ya moralim bozuluyo valla. bilmiyorum allah yardımcım olsun. çalışmak da istiyorum. kendimi zinde hissediyorum çalışınca iyi oluyo. öyle işte. hayırlısı diyorum artık.

Son düzenleme:

İnşaAllah canım.
Bugün eşimide gönderdim, bu şehirde yapayalnız kaldım :((
Henüz alışamadım bu şehire, hep gitme planları yapıyorum...

Back