selamlar herkeseeee
Slm hoşgeldin....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar herkeseeee
Slm hoşgeldin....
Bende Iğdır'ın puanları düşük olduğu için tekrar üniv. okusammı diye düşünüyorum.
Birde kurstan bahsettiler yakın zamanda açılacakmış, bilgisayar öğretmeni gerekiyormuş, beni düşünüyorlar.
Biran önce netleşmesini istiyorum.
selam kızlar bende geldim
selamlar herkeseeee
dilekcim sen resim kursuna gidiyordun .ona mı devam ediyorsun yine?
cimcimecim canım sen bilirsin ama bence azcık şöyle evlilikten hevesini al derim ne bileyim daha çok erken.isteyince de olur zaten insallah.evdeki hesap ta carsıya uymaz zaten batıya gelince çalışmak için diyosun ama ya orda bir komplikasyon falan olur da doktor bulamazsan..Allah korusun
çok güzelmiş canım.bence iş için de bayagı faydalı bir kurs olmuş bu defa.resim hobi amaçlı ama bu işine yarar.
slm kızlar napıyorsunuz ? canım sohbet etmek istedi:)
ohh ne güzel canım ya bak zamanı ne güzel değerlendireceksin. inş. allah gönlüne göre versin. boşken kurslara git üniv. oku imkanın varsa. bende düşünmüyo değilim 2. üniversiteyi. eşimde geçen öss ye gir diyordu ama ben kpss ye yogunlaşmak istiyorum bakalım. kursumda var şuan zaten. hafta sonları.
slm hoşgeldin
slm canım nerelerdesin ya bitmedi mi tatil. gir artık nete özlettin kendini.
bitti canim bitti evdeyim artik
girerim bundan sonra yaa.. nasilsin bu arada varmi bi degisiklik
ebrucum hosgeldin...
dilekcim eşin ne tedavisine başladı, bebek için mi ?bahsetmedn merak ettim.biz de bu ara eşime kür başladık iki tane.ben de baslıcam bugün yarın kendime.
aslında benm de ders çaısmam lazım ama canım hiç istemiyor.okuldan yorgun geliyorum sonra da yemek vs derken saatler geçio.
canım geçmiş olsun bizim de sperm sayısı çok düşük işte.ben eşime marankiden aldıgım bir karısım tarifi var onu uyguluyorum da ayrıca keçiboynuzu kürü de yapıyurm.kendime de yine marankinin söyledigi beş ot var.çayını yaparak içiyorsun.adacayı,çoban çantası,vs.evde deilim şimdi evde adlarını tam yazarım istersen.onu uyguluyorum.incir kürü de yapıcam ama çok karıstırmayayım diyorum bir yandan da.saracoglu diyor ya aynı anda tek kür sadece uygulanmalı diye.proxceed plus diye bir besin destegi var bir de canım erkeklere.eczanelerde satılıyor.bize doktor yazdı o da çok faydalı.ama devlet ödemiyor.biraz da pahalı.biz gecen de bir paket kullandık sonra eşimden spermler alındı embriyo için. sonra da devam etmedik.keşke etseymişiz.hayırlsı artık.ben bir süre düşünmüyorum artık tüp yapmayı.böyle dogal yollara bırakıcam dayanabildigim kadar...
ayyyy şükür evindesin. özledik valla kimsecikler ugramaz oldu. lale var bi yeni gelenler de girmiyo yalnız kaldık buralarda :97:
ne değişikliği olacak canım ya yok bişey sende var mı? eşim tedaviye başladı bakalım hayırlısıyla. onunla ugraşıyorum bu aralar. ona yogunlaştım.
ebrucum hosgeldin...
dilekcim eşin ne tedavisine başladı, bebek için mi ?bahsetmedn merak ettim.biz de bu ara eşime kür başladık iki tane.ben de baslıcam bugün yarın kendime.
aslında benm de ders çaısmam lazım ama canım hiç istemiyor.okuldan yorgun geliyorum sonra da yemek vs derken saatler geçio.
bendede bi degisiklik yok canim.. ayni tas ayni hamam bildigin gibi
esin varikoselmiydi canim hic söz etmedinn gecmis olsun..
evet canım sağol maalesef varikoseli var. inş. halledeceğiz bakalım. tedaviye başladı eşim. sanırım bu yüzden olmuyo bebek. zaten ameliyatın da bazen işe yaramadıgını duydum. kür yapıyorum :) garanti olsun diye
dilekcim canımı sıkmıyorum hatta görsen bayagı rahatım ama bu kendi kendime aldgım kararın ilk haftaları,git gide daha agır gelmeye baslayabiliyor etraf bunda çok etkili sürekli coluk cocuk konusu konusuluyorsa ve bana da soruluyorsa sen ne zaman yapacaksın falan diye...canımı çok sıkabiliyor...ya da yeni hamile haberi almak...((onlar adına sevinip kendi adıma buruk kalıyorum...
ebrucum iyiyim canım kendimi telkin ve tedavi ediyorum:)))basarılıyım da gayet aslına bakarsan...sen nasılsın?nasıldı tatil?