Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

[

saoll semin allah razı olsun moral verdinizz kızlarr banaa bunalıma girdim galiba ayetel kürsü okudumm eşim işteydi yeni geldi evee moralim bozuk ama hayırlısını dieldim hep iştee,,, cnmm sendee çok şey geçirmisin bebegini kaybetmisinn rabimm sanada verisin inşş..

[
ay cnm bidaha hic gelmiycekmissin gibi konusuyorsun
dinlen tabii.. hatta firsatin varsa bi tatile cik süper geliyo valla...
o stres hepimizde var... birakmiyoki kurtulalim

bi kaç haftaa topiğe gelememm galibaa kk ya girsemdee moralim bozuluyorr yok yok yaa hep( ay sonunda inş cnmm çıkcaz ramazan oldugu içinn ibadetlerimizi yapmaya çalışıyoruzz alalhın izniylee inş düzelirim çok saolun kmzıalr varlıgınzz yetii şuann inanınn

bazen bendede öyle oluyor adete yakin gebelik bölümünden cikmiyorum adet oluncada bidaha ugramiyorum oraya
ama napalim cnm yaa vardir vakti zamanii sabretcezz baska caremizmi var

meliscim sen ne zamandir bebis istiyordun cnm ya kac ay oldu ??

bazen bendede öyle oluyor adete yakin gebelik bölümünden cikmiyorum adet oluncada bidaha ugramiyorum oraya
ama napalim cnm yaa vardir vakti zamanii sabretcezz baska caremizmi var

belkidee ama sters yaptım artık ben cidi anlamdaa hayırlısı olsunn ebruu bir haftaa girmeyim toparlanıyımm kkya gelirimde topige bakmıcamm

ebruu 5 yılık evliyim benn yaşımda 29 nerdeysee son 6 aydır bekliyorum ondan önce korunmuştuk şimdi beklemekteyim

ayy kiz bende bisey sandim
kiz 6 aydir olmamasi normalll... hatta 1 seneye kadar normal cnm yaa takma bu kadar kafana..
olur insallah... 1 sene olmadiysa bi doktora gidersini... hatta gittinizmi ??
bi sorun varmi ??

canım nezaman istersen yanındayız üzme kendini benim şuan bebiş çalışmalarına başlamamda yasak benim kan örneğini istanbula göndermişlerdi emin olmak için tahlilde bi sorun varmı diye çünkü 2 hastane 2 farklı sonuç çıkarmıştı tsh da bugün sonuçlar geldi tsh 45 ve işin kötü tarafı bitürlü dengeyi sağlıyamıyorlar hapın dozajını düşürüyo tsh yükseliyo arttırıyo tsh çok düşüyo amannn valla bende kendimden iice sıkıldım ama bunada şükür napalım

ebruu 5 yılık evliyim benn yaşımda 29 nerdeysee son 6 aydır bekliyorum ondan önce korunmuştuk şimdi beklemekteyim

merhaba daha çok erkenmiş ya bukadar canını sıkma canım daha 6 ayın var nerdeyse ozaman olmazsa doktora gidersin bizde aynıyız napalım....inş doktora gitmene gerek kalmadan gelirde bebişin....

ayy kiz bende bisey sandim
kiz 6 aydir olmamasi normalll... hatta 1 seneye kadar normal cnm yaa takma bu kadar kafana..
olur insallah... 1 sene olmadiysa bi doktora gidersini... hatta gittinizmi ??
bi sorun varmi ??

gitimmmcnm yaaa çok şükürr bişeyimiz yokk ama vakit iştee bebiş gelmesiinin saati var demekii

ebru bilmiyorum bunaldım iştee belkii neyese kzıalrr ben çıkıyım eşime sahur hazırlıcam ben oruç tutmıcam malum iygecelrr hepinizii çok öpüyorum alahaa emaet olunn birazz iyleşim gelirimm

ee hic bi sorununuzda yokmus ozaman sen bi sogan suyu kürü yap insallah gelir bebisin cnm...
ok canim görüsürüz ama ugra topike heee

seninde karışık aynı benim gibii bazen iştee bunalıyorumm irademide sabrımıda bazen dibe vuruyorr şükürr çok şükürrr alalh razı olsun canım benimmm yanımda oldugunuzu bilemek beni rahatlatıyorr çokk moral oldunz abanaa çok salunn kzıalrr hakınızı helal edinn bana gece gecee derdimii dinledinzz gerçekten saolunn biraz dinlenimm gelitrimm topiğeee zaten sizi bırakammki benn

[
merhaba daha çok erkenmiş ya bukadar canını sıkma canım daha 6 ayın var nerdeyse ozaman olmazsa doktora gidersin bizde aynıyız napalım....inş doktora gitmene gerek kalmadan gelirde bebişin....

merhaba cnm inşş aleynaa saoll amin hepimizin gelse şura hamiş topiği oluverse artıkk..

tamam canım sen dinlen gez sevdiklerinle birlikte ol kendine geldiin zaman bekleriz bizi bırakma

off tatlım sinir ediyor beni kıskanmak ki ne kıskanmak.2 yıllık evliyiz 4 sene de flörtümüz var. benim elti daha nişanlı 1 senedir ona fesatlanıyor.herkes onu daha çok sevsin diye ugraşıyor.
evime gelmesini istemiyorum evimde ne görse aynısından çeyizine alıyor,ben kendime ne yapsam saç baş aynısından yapıyor bazen laf sokuyorum ama olmuıyor salak gibi yapıyor hemen kendini. napsam acaba. eşimde farkında durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…