• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kız hiç unuturmu seni anacım insanlar unutur ama hayvanlar unutmaz emin ol:63:aaa beslerler inşallah sen iyice anlatsaydın canım yeme saatini filan.....

ay insallah cnmm :9::9:
valla canim esim gitti vermeye ben gidemedim sonra orda kendimi tutamam falan diye :1:
ama esim herseyini anlatmis.. zaten onlarda kedi almak istiyorlar.. bizim kediyide ondan istediler biz bakalim diye hem ögrenmis oluruz diye dediler..
bakalim artik :97:

ay insallah cnmm :9::9:
valla canim esim gitti vermeye ben gidemedim sonra orda kendimi tutamam falan diye :1:
ama esim herseyini anlatmis.. zaten onlarda kedi almak istiyorlar.. bizim kediyide ondan istediler biz bakalim diye hem ögrenmis oluruz diye dediler..
bakalim artik :97:

ay yettim gariiii kociş geldi de kapıdaydım canım:61:hımmm ozaman iyi bakarlar canım çünkü kendilerde almayı düşünüyolarmış gözün arkada kalmasın kız:21:

ebry ya soğan suyunu yaptım iftara ama sıcaktı ılımasını bekleyene kadar yemeğimi yedim:60:dayanamadım yaaaa acaba sadece sahurda içsem olmaz mı ki?:30:

ebry ya soğan suyunu yaptım iftara ama sıcaktı ılımasını bekleyene kadar yemeğimi yedim:60:dayanamadım yaaaa acaba sadece sahurda içsem olmaz mı ki?:30:

:1: canim önceden yapsanda olur.. sogan suyunu önceden yap sonra iftara kadar ilir zaten..
sadece sahurda icsen nasil olur bilmiyorumkiii :26:
bence sen dedigim gibi yap canim ya... önceden hazirla iftara kadar sogur zaten

:1: canim önceden yapsanda olur.. sogan suyunu önceden yap sonra iftara kadar ilir zaten..
sadece sahurda icsen nasil olur bilmiyorumkiii :26:
bence sen dedigim gibi yap canim ya... önceden hazirla iftara kadar sogur zaten

ay canım ya geç yapmışım yemek telaşı derken birden dank ettim kafam:52:ılımasını bekleyemedım neyse sahurda yaparım inşallah:33:

ay canım ya geç yapmışım yemek telaşı derken birden dank ettim kafam:52:ılımasını bekleyemedım neyse sahurda yaparım inşallah:33:

tamam canim... sahurdada iftardada erkenden yapip icersin.. insallahhh faydasini görürsün cnm yaa..
zaten sogan suyunu icince 3. günü akintidanda anlarsin.. su gibi geliyo valla :27::27:

h
tamam canim... sahurdada iftardada erkenden yapip icersin.. insallahhh faydasini görürsün cnm yaa..
zaten sogan suyunu icince 3. günü akintidanda anlarsin.. su gibi geliyo valla :27::27:

hımmm entersan heee ozaman sürekli iç çamaşırı değiştirecem deseneeeeeee:35:zaten bende hastalık gibi günlük değiştirmezsem içim rahat etmez:52:

kızlar ben maleseff hastalandımm kırmızı bayrakalrı çektik maleseff........:58:

hepimiz inş tez zamndaa bebeişlerine kavuşur bende dahil..artık topicige gelemeyebilirim moralim bozuluyor iyce baskı histedim hepicinizi öptümm kızlarr görüşürüzz:16:

hepimiz inş tez zamndaa bebeişlerine kavuşur bende dahil..artık topicige gelemeyebilirim moralim bozuluyor iyce baskı histedim hepicinizi öptümm kızlarr görüşürüzz:16:

canim ya Allahtan hayirlisi ama hep stresten oluyor bunlar :((
Insallah en kisa zamanda gelir bebisler cnm ya..

canim ya Allahtan hayirlisi ama hep stresten oluyor bunlar :((
Insallah en kisa zamanda gelir bebisler cnm ya..

inşş canımm hayırlısıylaa vakti saati var galibaaa streste aşırı yüklenme var zatenn:( yaniii dinlenmeye ihtiyacım varr biğün kalırsam hamiş yazarımm...hepinizi öpüyorumm kızlarr

canım benim kıyamam yaa üzme kendini inanıyorum bebişin gelicek hani derler ya herşeyin bi vakti saati vardır diye vaktini bekliyordur bebişin rabbim herşeyin hayırlısını versin bende eğer düşük yapmasaydım şuan 3.5 aylık hamileydim ama hayırlısı böyleymiş rabbim bunu uygun görmüş hakkımda demekki o yüzden hiç negatif düşünme bol bol dua et canım

inşş canımm hayırlısıylaa vakti saati var galibaaa streste aşırı yüklenme var zatenn:( yaniii dinlenmeye ihtiyacım varr biğün kalırsam hamiş yazarımm...hepinizi öpüyorumm kızlarr

ay cnm bidaha hic gelmiycekmissin gibi konusuyorsun :50:
dinlen tabii.. hatta firsatin varsa bi tatile cik süper geliyo valla...
o stres hepimizde var... birakmiyoki kurtulalim :63:

Back