• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

valla cnm arada bir ugruyorum okadar :1:
sen nasilsinn neler yapiyorsun ?

seninde cuman mübarek olsun cnm bnm :9:
iyyim ben sen nasilsinn ?

sağol canım. bende iyiyim şükür mukabele vardı bugün bendeydi. vede bitti dualarımızı ettik. yeni gittiler de bende bakayım dedim nete. ama kimse yok yine :63:

iyi olmaya çalışıyoruz canım seninde cuman mübarek olsun

sağol canım cümlemizin.. :61:

off tatlım sinir ediyor beni kıskanmak ki ne kıskanmak.2 yıllık evliyiz 4 sene de flörtümüz var. benim elti daha nişanlı 1 senedir ona fesatlanıyor.herkes onu daha çok sevsin diye ugraşıyor.
evime gelmesini istemiyorum evimde ne görse aynısından çeyizine alıyor,ben kendime ne yapsam saç baş aynısından yapıyor bazen laf sokuyorum ama olmuıyor salak gibi yapıyor hemen kendini. napsam acaba. eşimde farkında durumun.

ay canım ya işin var desene benim daha eltim gelmedi ama eşimin dayısının gelini gelecek olan eltimi pek aratmıyor sağolsun:47:benden önce evlenmesi gerekti ben yapamam dedi vazgeçti sonra biz evlendik buda tekrar evlenmeye karar verdi gelinlik saç vs herşey benim kopyem birde utanmadan diyoki düğün cdni 5 kere izledim aaa yüzünede simle şekilmi yapmışlar ne vs birde baktım aynı şekilde herşeyim kopye ama malesef sadece çakmam olabilmiş:33::60:kişiliksiz bence böyle olan insanlar....sen hiç oralı bile olma kafana takma cevabını güzelce yapıştır kendini rezil ediyor haberi yok aman boşverrrrrr çokta fifi:63::52:....

sağol canım. bende iyiyim şükür mukabele vardı bugün bendeydi. vede bitti dualarımızı ettik. yeni gittiler de bende bakayım dedim nete. ama kimse yok yine :63:

sağol canım cümlemizin.. :61:

Allah kabul etsin canim, ya biz varken sen yoksun sen varkende biz yokuz canim ya bu nasil is anlamadim :97::97:

ay canım ya işin var desene benim daha eltim gelmedi ama eşimin dayısının gelini gelecek olan eltimi pek aratmıyor sağolsun:47:benden önce evlenmesi gerekti ben yapamam dedi vazgeçti sonra biz evlendik buda tekrar evlenmeye karar verdi gelinlik saç vs herşey benim kopyem birde utanmadan diyoki düğün cdni 5 kere izledim aaa yüzünede simle şekilmi yapmışlar ne vs birde baktım aynı şekilde herşeyim kopye ama malesef sadece çakmam olabilmiş:33::60:kişiliksiz bence böyle olan insanlar....sen hiç oralı bile olma kafana takma cevabını güzelce yapıştır kendini rezil ediyor haberi yok aman boşverrrrrr çokta fifi:63::52:....

aynen canim cokta tinnnnnnnnnnnnnnnnnn :63::52::37:

Allah kabul etsin canim, ya biz varken sen yoksun sen varkende biz yokuz canim ya bu nasil is anlamadim :97::97:

amin canım. sorma ya gerçekten denk gelemiyoruz bi ayrı kaldık iyice. bu arada cumartesi memlekete gideceğiz bayramda orda olacağız hiç giremeyeceğim bayramdan sonra da eşimle baya orda kalabiliriz. bayram bittibu kız nerde demeyin :1: yıllık iznini alacak nasipse tatil yapacağız oralarda inş. :8::9: öyle işte gidene kadar takılabildiğim kadar takılacağım. şimdilik hoşçakalın. öptüm..

amin canım. sorma ya gerçekten denk gelemiyoruz bi ayrı kaldık iyice. bu arada cumartesi memlekete gideceğiz bayramda orda olacağız hiç giremeyeceğim bayramdan sonra da eşimle baya orda kalabiliriz. bayram bittibu kız nerde demeyin :1: yıllık iznini alacak nasipse tatil yapacağız oralarda inş. :8::9: öyle işte gidene kadar takılabildiğim kadar takılacağım. şimdilik hoşçakalın. öptüm..

selam canim.. bende haftaya carsamba bidaha ugrayamicam kk ya...
TRye gelicez nasip olursa.. 1 ayligina.. bizde bayramda orda oluruz herhalde.. artik 1 ay görüsemicez canim yaa :31:

merhaba kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür giremedim herkesler iyimi?
beni soracak olursanız enfeksiyonum nüksetti yine dr gittim
usg baktı adet yakınmı dedi 3-4 güne olurum dedim
rahim duvarın kalın dedi bi tahlil ver dedi tabiki sonuç 0
c.tesi akşamından beri de leke şeklinde adet oldum...
ayy kızlar c.tesi çorba pişirdim aldım abimlere gittik
meğer tüpü açık bırakmışım eşim de izinliydi tüm gün uyudu ayy Allahım korudu yoksa adam zehirlenirdi.
ay aklıma geldikçe aklım çıkıyo

Slm kızlar bakıyorum kimsecikler ugramaz oldu topiğe. nasılsın iyi misiniz? biz yarın yola çıkıyoruz kısmetse. bayramda memlekette olacağız sizlerden baya ayrı kalacağım. eylülün sonuna doğru döneceğiz. gitmeden herkesin bayramını mübareklemek istedim. Allah Hayırlı ve daha nice bayramlar geçirmek nasip etsin.

Hepinizi çook öpüyorum arkadaşlar. Sizleri seviyorum. Kendinize çook iyi bakın. :54::54::54::54::54:

slm canlarım bu aralar kayınvalidezedeyim.insallah en yakın zamanda normal yasantıma dönmeyi umuyorum. o zman giricem topiğe çok sık.öpüyorum.İyi bayramlar şimdiden....

selam arkadaşlar ne zamandır giriyorum kimsecikler yok.neyse yine de ben müjdeyi vereyim...kızlar hamileyim :emir_bebek::nazar:allahım inşallah tez vakitte tüm isteyenlere nasip eder.

selam arkadaşlar ne zamandır giriyorum kimsecikler yok.neyse yine de ben müjdeyi vereyim...kızlar hamileyim :emir_bebek::nazar:allahım inşallah tez vakitte tüm isteyenlere nasip eder.

hayırlı olsun cnm...
darısı bizlerede olur inş..
özellikle yaptığın bişey oldumu?
bize biraz bilgi ver :))

Back