• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

evet çok kötü kokuyo ama burnumu kapatıp öle içtim hep,normaldede soğan sarımsağı yemeklerdede ayırt eden biriyim düşün artık,içtikten hemen sonra ağzımın tadını değiştirecek meyve filan ağzıma atıyordum,,,ama 8 aydır tık yoktu bizdede biliyorsun,,,ben soğanın işe yaradığını düşünüyorum,banada halamın kızı tavsiye etmişti,oda uyguladığı ay hamiş kaldı,,,
eşinde gitsin tabi,inşlh bi sorun çıkmazzda hemen gelir bebişinizzz

inş. canım. inş. :44:

ayyyy melis inşlhh hayırlı haberlerle gelirsinnn,,kaç günün geçti....:13:

valla canım ben şu tiroidi düzeltebilirsem başlıcaz çalışmalarada düzelmiyoki:78:
senin adet geciktimi canım yoksa daha varmı gününe?

hadi şnş seminim rabbim tezamnda bizede versin inş...

kader hayırlısı olsun strestende olabilirrr gelişmelri yazarımm kılzarrr

slm kızlarrrrrrr..........ben geldim...........özledim sizleri nasılsnızzzzzzz????

hoşgeldin canım valla topiğimiz çok yalnız kaldı ama şu sıralar biraz biraz hareketlenmeye başladı bi ara terkedildiğimi düşündüm
sen nasılsın?

slm kızlarrrrrrr..........ben geldim...........özledim sizleri nasılsnızzzzzzz????

hoşgeldin nerelerdesin canım ya yoksun uzun zamandır??? özlettin kendini iyiyiz sen nasılsın? ramazanda pek giremiyoruz oruçtan sanırım :37:

merhabalar bende evli çook mutlu ve çocuksuzuuum :))

merhaba aramıza hoşşgeldin. :71:

kızlar nasılsın bakalımmm?
eltisi olupta iyi anlaşan var mı sorarım size ?

kızçeler nasılsınızzzzzzzzzzzzz?vallahi canım eltim olacak ama şuan yok:32:annem eltiden dost olmaz derdi hepelti eltiyi yengesi gibi görürmüş yani kocasının eşi gibi ne alaka dimi ama canım senin evin ayrı yolun ayrı bu kıskançlık niye?:53:ay onun var benimde kesin olmalı vs:47:ben büyüğüm eltimde olursa artık ozaman göreceğiz.....

canım kıyamam sana verdin demek kediciğini yani patiyi:70:ya yanlız kaldığını hissettin dimi canım ya?nasılda can yoldaşı oluyordu sana minik şey:21:neyseki geçici bir durum canım:34:

canimmm :14::14::14:
hic iyi degilim ben yaa... sanki kalbim paramparca olmus gibi :14::14:
kedimi verdik bugün 1 ay boyunca göremicem.. :50:
bi kedi icin bu kadarda üzülürmü diyceksin ama napim cok baglanmisim yaa cok özledim cokkk:14::14:

ay canım öyle dermiyim hiç ben seni çok iyi anlıyorum bende civcivlerimi verirken çok üzülmüştüm hele ki seninki hep yanındaydı insan nasılda alışıyor yaaaa can yoldaşı oluyor işte gurbet ellerde:70:ama üzülme kızzz sonuçta pati senin:34:

canım kıyamam sana verdin demek kediciğini yani patiyi:70:ya yanlız kaldığını hissettin dimi canım ya?nasılda can yoldaşı oluyordu sana minik şey:21:neyseki geçici bir durum canım:34:

evet canim yaa :14:
valla okadar alismisim ki hala evde gibi yaa..
mama saati gelince kalktim mutfaga dogru gidiyorum sonra ne yapiyorum ben yaa diye durakladim :61:
off belki bi kac gün sonra görmeye giderim

ay canım öyle dermiyim hiç ben seni çok iyi anlıyorum bende civcivlerimi verirken çok üzülmüştüm hele ki seninki hep yanındaydı insan nasılda alışıyor yaaaa can yoldaşı oluyor işte gurbet ellerde:70:ama üzülme kızzz sonuçta pati senin:34:

ay öyle valla canim ya... evettt benim ooooo:69::69:
insallah unutmaz beni :18:
ama iste onlar iyi besleyebilirlermi o var :18:

evet canim yaa :14:
valla okadar alismisim ki hala evde gibi yaa..
mama saati gelince kalktim mutfaga dogru gidiyorum sonra ne yapiyorum ben yaa diye durakladim :61:
off belki bi kac gün sonra görmeye giderim

eee tabiki canım görmeye git sonuçta oda aileden bir fertttt:32:hem özlemini giderirsin anacım:27:

ay öyle valla canim ya... evettt benim ooooo:69::69:
insallah unutmaz beni :18:
ama iste onlar iyi besleyebilirlermi o var :18:

kız hiç unuturmu seni anacım insanlar unutur ama hayvanlar unutmaz emin ol:63:aaa beslerler inşallah sen iyice anlatsaydın canım yeme saatini filan.....

Back