kız hiç unuturmu seni anacım insanlar unutur ama hayvanlar unutmaz emin olaaa beslerler inşallah sen iyice anlatsaydın canım yeme saatini filan.....
ay insallah cnmm
valla canim esim gitti vermeye ben gidemedim sonra orda kendimi tutamam falan diye
ama esim herseyini anlatmis.. zaten onlarda kedi almak istiyorlar.. bizim kediyide ondan istediler biz bakalim diye hem ögrenmis oluruz diye dediler..
bakalim artik :97:
ay yettim gariiii kociş geldi de kapıdaydım canımhımmm ozaman iyi bakarlar canım çünkü kendilerde almayı düşünüyolarmış gözün arkada kalmasın kız
ölee cnm yaa.. ee sen nasilsin canimmm
ebry ya soğan suyunu yaptım iftara ama sıcaktı ılımasını bekleyene kadar yemeğimi yedimdayanamadım yaaaa acaba sadece sahurda içsem olmaz mı ki?
nolsun canım ya aynı tas aynı hamam....güllü naptı ya pcyiiiiiiii?
canim önceden yapsanda olur.. sogan suyunu önceden yap sonra iftara kadar ilir zaten..
sadece sahurda icsen nasil olur bilmiyorumkiii :26:
bence sen dedigim gibi yap canim ya... önceden hazirla iftara kadar sogur zaten
ay canım ya geç yapmışım yemek telaşı derken birden dank ettim kafamılımasını bekleyemedım neyse sahurda yaparım inşallah
ay bende merak ettim güllüyü... facedede bisey yazmamis... insallah vermislerdir servise ya
ay inşallah canımmmmm.....annecik napıyo acep?
tamam canim... sahurdada iftardada erkenden yapip icersin.. insallahhh faydasini görürsün cnm yaa..
zaten sogan suyunu icince 3. günü akintidanda anlarsin.. su gibi geliyo valla
h
hımmm entersan heee ozaman sürekli iç çamaşırı değiştirecem deseneeeeeeezaten bende hastalık gibi günlük değiştirmezsem içim rahat etmez
zaten en sagliklisi bu canim:94:
aynen canım haklısın.....şekerim ben yatsıyı kılayımda geleyim kızzzzzzzzzzzzz
kızlar ben maleseff hastalandımm kırmızı bayrakalrı çektik maleseff........
hepimiz inş tez zamndaa bebeişlerine kavuşur bende dahil..artık topicige gelemeyebilirim moralim bozuluyor iyce baskı histedim hepicinizi öptümm kızlarr görüşürüzz
canim ya Allahtan hayirlisi ama hep stresten oluyor bunlar(
Insallah en kisa zamanda gelir bebisler cnm ya..
kızlar ben maleseff hastalandımm kırmızı bayrakalrı çektik maleseff........
hepimiz inş tez zamndaa bebeişlerine kavuşur bende dahil..artık topicige gelemeyebilirim moralim bozuluyor iyce baskı histedim hepicinizi öptümm kızlarr görüşürüzz
inşş canımm hayırlısıylaa vakti saati var galibaaa streste aşırı yüklenme var zatennyaniii dinlenmeye ihtiyacım varr biğün kalırsam hamiş yazarımm...hepinizi öpüyorumm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?