• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

sorma canım ya kaynanam geldi haftasonu için göya gitmek bilmedi kadın ay.kaldı 3 gündür bende bugün gönderdim.eksik olmasın biraz lafçıdır o varkene giremedim tabi.yemek yap sofrayı kur kaldır çayıydı kavesiydi.ayy içim şişti sorma.neyseki gitti bu akşam oğluşu götürdü.böyle yazıyorum ya sanma uzakta oturuyo diye aynı şehirdeyiz ama kadına aynı şehirde nefes almak bile yetmiyo:1:ay hafta 7 o 10 bende.bide anlaşamayız anlaşsak demek birlikte oturalım dicek.giremedim o sebepten.kocişte biraz asabımı bozdu bende attım kendimi buralara kafayı dağıtayım dedim.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo hayat?

ayy canım valla zordur anlıyabiliyorum seni neyseki gitmiş allahtan rahatlarmışsındır biraz kendine bi keyif kahvesi yap :1:
bende bugün hastaneye gittim canım sıkıldı geldim kadın doğuma gittim düşükten sonra kontrol için dr baktı bişey yok dedi ii dedim bende kan tahlili yapıcam dedi hipotiroid varya bende dedim gerek yok 1 hafta önce bakıldı 10.97 dedim tekrar baktı 42.70 çıktı sonuç:53: dondum kaldım benim koca beni doğruca dahiliyecime götürdü o da başka bi hastanede ordada 18.10 nasıl ya dedim 3 saat içinde 2 farklı sonuç kime inancam bilmiyorum fenalardayım bacım yaa:52:

ayy canım valla zordur anlıyabiliyorum seni neyseki gitmiş allahtan rahatlarmışsındır biraz kendine bi keyif kahvesi yap :1:
bende bugün hastaneye gittim canım sıkıldı geldim kadın doğuma gittim düşükten sonra kontrol için dr baktı bişey yok dedi ii dedim bende kan tahlili yapıcam dedi hipotiroid varya bende dedim gerek yok 1 hafta önce bakıldı 10.97 dedim tekrar baktı 42.70 çıktı sonuç:53: dondum kaldım benim koca beni doğruca dahiliyecime götürdü o da başka bi hastanede ordada 18.10 nasıl ya dedim 3 saat içinde 2 farklı sonuç kime inancam bilmiyorum fenalardayım bacım yaa:52:

aaa tövbeler olsun farka bak,yok şekerim sen inanma ilk dr'a.çok sevdiyim bi kankim var benim hep der o kulakları çınlasın kadın doğumcunun tahlillerine güvenmeyin der.ne anlar o der.doğru aslında.onun işi ne belli.endokrin varmış bacım oraya git sen iyice bi bakın.kafan rahatlar hiç deyilse.hiiiç sıkma canını ama.malesef ülkemizde böyle hiç şaşmadım ben yanlış sonuç bile vermiş olabilirler cancağzım.boşver bak ikincisi nasıl düşük çıkmış.kötü bişeyin olsa ordada yüksek çıkardı.öyle düşün.senin koca ne iyi etmiş bak götürmüş hemen.benimki anca anasını taşısın özel doktorlara.ben hep ssk.amaaaan her konuyuda kendime bağlıyorum:1:çok kafam takık bu ana oğluna bu akşam hayırlısı bakalım.

aaa tövbeler olsun farka bak,yok şekerim sen inanma ilk dr'a.çok sevdiyim bi kankim var benim hep der o kulakları çınlasın kadın doğumcunun tahlillerine güvenmeyin der.ne anlar o der.doğru aslında.onun işi ne belli.endokrin varmış bacım oraya git sen iyice bi bakın.kafan rahatlar hiç deyilse.hiiiç sıkma canını ama.malesef ülkemizde böyle hiç şaşmadım ben yanlış sonuç bile vermiş olabilirler cancağzım.boşver bak ikincisi nasıl düşük çıkmış.kötü bişeyin olsa ordada yüksek çıkardı.öyle düşün.senin koca ne iyi etmiş bak götürmüş hemen.benimki anca anasını taşısın özel doktorlara.ben hep ssk.amaaaan her konuyuda kendime bağlıyorum:1:çok kafam takık bu ana oğluna bu akşam hayırlısı bakalım.

valla bacım haklısın ama hastanede öyle büyük bi hastaneki türkiyenin dört bi yanında şubeleri var ondan insan ister istemez acabamı diyo salladım gitti herşey olacağına varır amannn
canım benim kocada fazla pimpirikli insanı yoruyo herşeyime karışır bana kalsa ben bugün hastaneye falan hiç gitmezdim bide tiroid yüzünden düşük yaptım ya adam korkuyo baba olmazsam falan diye tabi ona sorarsam sağlığın diyo ama:27: neyse
sen canını hiç sıkma tatlım hiç bişey senden değerli değil inan ben taktım taktım hertürlü hastalık beni buldu şimdi diyom çokta tınn ama sağlık gitti şimdi toplamaya çalışıyoz

merhaba arkadaşlar...
başlık cezbetti evli mutluyum ama çocuk yok
aranıza katılabilirmiyim??

bendede iylik çok şükürr kızlarrr hastalanmadım dahaaa bakalım ne olcakk..kaderden başkaa hamiş kalan oldumuu kızlarr bizim topikteee:49:

valla canım ben şu tiroidi düzeltebilirsem başlıcaz çalışmalarada düzelmiyoki:78:
senin adet geciktimi canım yoksa daha varmı gününe?

evliyim mutluyum ama çocuksuzum =)
gerçi hayatım istiyor çocuk ama bakalım

merhaba hoşgeldin canım. allah gönlüne göre versin..

iyiyiz cnm sen nasilsinnn :54::54:

bende iyiyim şükür ne olsun. yalnızlıgın tadını çıkartıyorum :27: arada komşulara mukabeleye gidiyorum öyle geçiyo günler işte.

iyiyim ben canım sen nasılsınnn???:10:

iyiyim kadercim sen ve bebişin nasıl herşey yolunda mı? sana imreniyorum canım ya inş. yakında bizde senin gibi hamile kalırız. Allahımdan bu mübarek günlerde hep duam bu. tabi nasip kısmet :emir_bebek:

merhaba hoşgeldin canım. allah gönlüne göre versin..

bende iyiyim şükür ne olsun. yalnızlıgın tadını çıkartıyorum :27: arada komşulara mukabeleye gidiyorum öyle geçiyo günler işte.

iyiyim kadercim sen ve bebişin nasıl herşey yolunda mı? sana imreniyorum canım ya inş. yakında bizde senin gibi hamile kalırız. Allahımdan bu mübarek günlerde hep duam bu. tabi nasip kısmet :emir_bebek:

iyiyiz canım çok şükürrr,,,inşlhh sizlerinde en kısa zamanda bebişleri gelecek,ben inanıyorumm,dua da ediyorum ,rabbim kabul eder inşlhh,,,
şu soğan kürünü uygula canım yaa,,,bak faydasını göreceksin inşlhhh,,,

iyiyiz canım çok şükürrr,,,inşlhh sizlerinde en kısa zamanda bebişleri gelecek,ben inanıyorumm,dua da ediyorum ,rabbim kabul eder inşlhh,,,
şu soğan kürünü uygula canım yaa,,,bak faydasını göreceksin inşlhhh,,,

amin canım amin. olmadı yaparım soğanı da ama öyle kötü kokuyo ki içemiyorum ya. bi defa yapmıştım midem bulandı. neyse eşimde doktora gitmeyi düşünüyo bayram sonrası oda gitsin bi. bakalım ne olacak.

amin canım amin. olmadı yaparım soğanı da ama öyle kötü kokuyo ki içemiyorum ya. bi defa yapmıştım midem bulandı. neyse eşimde doktora gitmeyi düşünüyo bayram sonrası oda gitsin bi. bakalım ne olacak.

evet çok kötü kokuyo ama burnumu kapatıp öle içtim hep,normaldede soğan sarımsağı yemeklerdede ayırt eden biriyim düşün artık,içtikten hemen sonra ağzımın tadını değiştirecek meyve filan ağzıma atıyordum,,,ama 8 aydır tık yoktu bizdede biliyorsun,,,ben soğanın işe yaradığını düşünüyorum,banada halamın kızı tavsiye etmişti,oda uyguladığı ay hamiş kaldı,,,
eşinde gitsin tabi,inşlh bi sorun çıkmazzda hemen gelir bebişinizzz

Back