- 28 Haziran 2011
- 236
- 0
- 316
sorma canım ya kaynanam geldi haftasonu için göya gitmek bilmedi kadın ay.kaldı 3 gündür bende bugün gönderdim.eksik olmasın biraz lafçıdır o varkene giremedim tabi.yemek yap sofrayı kur kaldır çayıydı kavesiydi.ayy içim şişti sorma.neyseki gitti bu akşam oğluşu götürdü.böyle yazıyorum ya sanma uzakta oturuyo diye aynı şehirdeyiz ama kadına aynı şehirde nefes almak bile yetmiyoay hafta 7 o 10 bende.bide anlaşamayız anlaşsak demek birlikte oturalım dicek.giremedim o sebepten.kocişte biraz asabımı bozdu bende attım kendimi buralara kafayı dağıtayım dedim.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo hayat?
ayy canım valla zordur anlıyabiliyorum seni neyseki gitmiş allahtan rahatlarmışsındır biraz kendine bi keyif kahvesi yap
bende bugün hastaneye gittim canım sıkıldı geldim kadın doğuma gittim düşükten sonra kontrol için dr baktı bişey yok dedi ii dedim bende kan tahlili yapıcam dedi hipotiroid varya bende dedim gerek yok 1 hafta önce bakıldı 10.97 dedim tekrar baktı 42.70 çıktı sonuç dondum kaldım benim koca beni doğruca dahiliyecime götürdü o da başka bi hastanede ordada 18.10 nasıl ya dedim 3 saat içinde 2 farklı sonuç kime inancam bilmiyorum fenalardayım bacım yaa