Ben tam 1 yıldır evliyim. Eşimin askere gitmesine 2 yıl var ve ben 28 yaşındaşım :44: Annem diyor ki zaten ilk torun olacak size bile baktırmam beceremezsiniz diyoraskerden gelene kadar yürümeye başlardı puff.. Annesi evlendirmiyordu oğlu küçük diye askerede yollatmadı. Benim menopoza girmemi bekleyeceğiz anlaşılan
ah ah sorma canım hemde nasıl sıcak süreki duş al dur işte klima şart aslında alınması artık
aynen öyle inanki hepsi aynı anacım bunların
Anlatamıyorum ki... Hem kısa dönem gidecek 5 ay bişey... Bırakamazmış yalnız. Ben kalırım yaaaadaha 2 yıl varmış askere gitmesine yaaa.. sonrada olsun diye uğraşırsınız birde öyle zaman geçer geç olur..sen eşine deki hem yumurtalıklar tembelleşiyor... hemde yaş geçtikçe yumurtanın ve spermin kalitesi düşüyor
Ben tam 1 yıldır evliyim. Eşimin askere gitmesine 2 yıl var ve ben 28 yaşındaşım :44: Annem diyor ki zaten ilk torun olacak size bile baktırmam beceremezsiniz diyoraskerden gelene kadar yürümeye başlardı puff.. Annesi evlendirmiyordu oğlu küçük diye askerede yollatmadı. Benim menopoza girmemi bekleyeceğiz anlaşılan
hımmm anladım canım ama daha 2 yıl varmış ya sen ne yap et eşini ikna et bence hem yaşta ilerliyor oldu olcak diyene kadar riske girme derim ben çünkü hemen olacak diye bişey yok benim eşimde hemen olur diye korkuyordu şimdi de niye olmuyor deyip duruyor rabbim bilir şu zaman olsun dersek olacak iş değil yaniiii eşini kandır sen annesini dinlemesin sakın....
insallah hemen alirsiniz klimayi canim yoksa cok zor gecer yazlari :18:
hımmm anladım canım ama daha 2 yıl varmış ya sen ne yap et eşini ikna et bence hem yaşta ilerliyor oldu olcak diyene kadar riske girme derim ben çünkü hemen olacak diye bişey yok benim eşimde hemen olur diye korkuyordu şimdi de niye olmuyor deyip duruyor rabbim bilir şu zaman olsun dersek olacak iş değil yaniiii eşini kandır sen annesini dinlemesin sakın....
inşallah canım benim yaa ay kader naptı acep ptesi doktora gidecekti galiba dimi?gülşahım nirdeeeeeeeeee
Annesi babanne olmaya hazır değil.Bir gecede yaşlandırıcammı kadını yüreğine iner valla...
kızlar ben çıkıyorum artık öptüm sizi görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ay varya ebrum bu kayınvalideler fena heee benim yan komsununda 2 tane oğlu var kadın resmen evlenirlerse kıskanırım paylaşamam diyor bende tövbeeee daha neler dedim eee olsun okadarcık diyorrrrevlenmişler bir rahat bırakın yahu çocukta yaparlar kariyerde dimi ama
ay ya daha neler boşver sen onu eşinide ne yap et kandır inanki aylarca olsun diye beklemek çok zor biz çektik halada çekiyoruz burdaki arkadaşlarda bende oyüzden zaman kaybetme derim ben....Annesi babanne olmaya hazır değil.Bir gecede yaşlandırıcammı kadını yüreğine iner valla...
ay ya ne güzellll inş güzel haberlerle gelir darısıda bizlere olsun inşşşşş canımevet evet p.tesi gitcekti keseyi görmeye bide kalp atislarini duymaya
güllüde gelir yarin yaaa
kızlar ben çıkıyorum artık öptüm sizi görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tabiii canim, ay bunlar karismasa olmuyor heee
bizimkilerde yapin diyip duruyorlar kizmaya basliyorum
e olsa yapcaz ama olmuyo biz napalim
tabiii canim, ay bunlar karismasa olmuyor heee
bizimkilerde yapin diyip duruyorlar kizmaya basliyorum
e olsa yapcaz ama olmuyo biz napalim
Hapımı kullanıyor gibi yapıpta kullanmasam mı
Hapımı kullanıyor gibi yapıpta kullanmasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?