- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
hosgeldin canim evet ya sükür kavusturanaa :119::119::119:
Aminnn canim insallah bizlerde kavusuruz birgün bebisleree
ben iyyim sen nasilsin
bende iyiyim bitanem çok sıcak ya başım ağrıyo biraz okadar birde rahim filmi çekindiğimdeki elim ağrıyo yaa hala damarı
yakın canım yakın az kaldı bekliyoruz işte
sen anlat bakalım nerelerdeydin niye kayboldun o kadar uzun süre
ay türkiye bayaa sicak herhaldeee
Allah size serinlik versin canimmmmm
rahim filmini cekineli baya olmadimi canim halami agriyor :44:
canım netimiz gitti eşimde sağolsun ancak aldı hehenolsun canım bizde aynı sürekli doktora git gel yaptım en son olarakta geçen hafta rahim filmi çekindim ama çok şükür herşey iyi bebişlerin nazını çekiyoruz işte ne zaman gelirlerse artık
bir hafta oldu canım ama damarı ağrıyo ya hala bende anlamadım gitti kadının eli sertti mübarek damarı yırtıyor sandımevet canım ya nasıl sıcak hemde sürekli duş al dur
yok canım çok şükür iyi çıktı bende tüplerin kapalı olmasından korkuyordum aslında ama eşime demiyorum tabiki ama iyi ya artık zamanı ne zamansa ozaman gelecekler inşyakındır inşallah sizde önce göbüşünüze sonra kucağınızabebişler böyle nazlı işte napalım katlanıcaz
sonuç nasıl peki canım??? bişey çıkmamıştır inşallah
gecmis olsun canim yaa insallah cabuk gecer agrin
yok canım çok şükür iyi çıktı bende tüplerin kapalı olmasından korkuyordum aslında ama eşime demiyorum tabiki ama iyi ya artık zamanı ne zamansa ozaman gelecekler inş
saol bitanem aman rabbim başka dert vermesin kız anacımebru yahu bugün 16.günüm hee çalışcaz ama sıcak beee
Eşim askere gitmediği için sonrasına düşünüyoruz ama ben çocuk istiyorum yaaaaaa Şu halde cesaret edemiyor ama ben ediyorum bi olsa bakarım benİkna edemiyorum adamı
yok canım çok şükür iyi çıktı bende tüplerin kapalı olmasından korkuyordum aslında ama eşime demiyorum tabiki ama iyi ya artık zamanı ne zamansa ozaman gelecekler inş
saol bitanem aman rabbim başka dert vermesin kız anacımebru yahu bugün 16.günüm hee çalışcaz ama sıcak beee
Eşim askere gitmediği için sonrasına düşünüyoruz ama ben çocuk istiyorum yaaaaaa Şu halde cesaret edemiyor ama ben ediyorum bi olsa bakarım benİkna edemiyorum adamı
diyosunnnnsıcak mıcak demek yok öyleeeeeee
eneee sicak deme canim yaaa mecbur caliscaksiiiiinnn
klima yokmu veya vantilatör
diyosunnnnne çare çalışacağız artık
yok canım ya klima alacak benimki o alana kadar ben doğururum heralde
diyosunnnnne çare çalışacağız artık
yok canım ya klima alacak benimki o alana kadar ben doğururum heralde
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beni arkadaşla tanıştır kızmeraba sevgi bence eşini ikna et canım durumu bilmiyorum ama erkekler bir korunmamaya eşleri hamile kalacak sanıyor eğer yeni evliysen hemen bırak korunmayı derim ben çünkü yumurta tembelleşiyor aynı hatayı bizde yaptık korunduk 1 yıldan fazla oldu korunmayalı ama hala yok kısmet tabiki ama ben her gördüğüme söylüyorum canım tabiki seçim sizin.
ah ah sorma canım hemde nasıl sıcak süreki duş al dur işte klima şart aslında alınması artıkbiraz israr et bari canimklimasiz yasanirmi TRde :97: anam siz iyi dayaniyorsunuz ya aliskin oldugunuzdandir belkide, ben bayilcak hale geldim beee
interneti açtırması bu kadar sürdüyse o ne kadar sürer kim bilir
ahh ahh hepsi böyle bunların bizimde küçük banyonun lambası yoktu.. 2 yılı geçti hala yok
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beni arkadaşla tanıştır kızmeraba sevgi bence eşini ikna et canım durumu bilmiyorum ama erkekler bir korunmamaya eşleri hamile kalacak sanıyor eğer yeni evliysen hemen bırak korunmayı derim ben çünkü yumurta tembelleşiyor aynı hatayı bizde yaptık korunduk 1 yıldan fazla oldu korunmayalı ama hala yok kısmet tabiki ama ben her gördüğüme söylüyorum canım tabiki seçim sizin.
canim arkadasi bende tanimiyorum ilk defa geldi sanirim bizim topike, hosgelmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?