Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

dileeeeeeeekk görmedin mi sana yazdigimi canimmmm

gördüm canım sonradan gördüm yazdım sana cevap. hem ne diyeceğim. nerden duydum bilmiyom unuttum ama gebelik testini sabah yapmamak gerekiyormuş ögleden sonra akşam falan yapınca dogru çıkıyormuş. sabah yeni uyanıyoruz ya değerlerimiz farklı oluyormuş işte. yaparsanız sizde sabah yapmayın ok. bende sanırım nette bi yazıda okudum .

Benim o konulardan hiç haberim yok zaten eğer düşünmeye başlarsak buraya yazarım siz bana ne kullanacaksam yazarsınız ama bi sorum olabilir...

Geçenlerde regl im bitti bir kaç gün sonra pembe bir şey vardı çamaşırımın üstünde burada da okumuştum öyle birşeyler acaba bu belirti mi oluyor.. Sanmıyorumm ama soru işareti işte

aaa hadi yaa, ama aslinda testi sabah idrariyla uygulamak en dogrusudur yaziyor nette, sabah idrarinda HCG orani yüksek oldugundan test daha dogru sonuc verirmis :26:
simdi kafam karisti benimde :44:

Son düzenleme:
aaa hadi yaa, ama aslinda testi sabah idrariyla uygulamak en doğ.rusudur yaziyor nette, sabah idrarinda HCG orani yüksek oldugundan test daha dogru so.nuc verirmis :26:
simdi kafam karisti benimde :44:

ana benimde kafam karıştı bak şimdi araştırayım bunu bi ???

tabiki sor canim bildigimiz bisey olursada yardimci oluruz
canim reglinden bi kac gün sonra gelen akinti belirti sayilmiyor bence, adetin gecikse neysede, ama adet görmüssün :26:
o yüzden pek zannetmiyom canim yaa

ana benimde kafam karıştı bak şimdi araştırayım bunu bi ???

bi arastir bakalim canim yaa :26:
ovulasyon testleri öyle yapiliyor acaba karistirmis olmayasin, ovu testleri öglen idrariyla yapiliyor ya hani, ama gebelik testleri sabah idrariyla yapilmasi gerekiyor ya :44:

ovulasyon testleri öyle yapiliyor acaba karistirmis olmayasin, ovu testleri öglen idrariyla yapiliyor ya hani, ama gebelik testleri sabah idrariyla yapilmasi gerekiyor ya :44:

evet canım haklısın araştırdım iki tane yazıda da sabah diyo herhalde ben karıştırdım. iyi ki gündeme getirmişim bunu valla ben yarın akşam falan yapardım :) :44:

Hmm hadi yaaa :97: Sağol canım neyse napalım bende sorayım dedim düşünmüyoruz ama böyle lafı olunca heyecanlanıyor insan işte. Arada uğrarım buraya kızlar slmlaşırız sohbet ederiz :79:

Ya bende aldım bu tstlrden ama yapmadım nasıl yapılıoo adet olma zamanına goremydıı bıde ıcınde 5 tane wrr yanls zamanda yaptnmı at copee dırek

canlarım ben çıkıyom hazırlanmam gerek. kocacımla yemeğe gideceğiz. eee evlilik yıldönümü ya. minicik küçücük bi kutlama hazırlanmam gerek. öptüm sizi..

evet canım haklısın araştırdım iki tane yazıda da sabah diyo herhalde ben karıştırdım. iyi ki gündeme getirmişim bunu valla ben yarın akşam falan yapardım :) :44:

evet dimi ama canim ya, paylasmakta yarar var demekki hehe
istee sen simdi yaparsan sabah yap osamann ayyyy cok heyecanlandim ben yaaa

yaa hepımız ogln yapıp yanls sonc alcktık 9 ay sonra hastanede ogrncktk hamıle oldumuzuu :)))))

Hmm hadi yaaa :97: Sağol canım neyse napalım bende sorayım dedim düşünmüyoruz ama böyle lafı olunca heyecanlanıyor insan işte. Arada uğrarım buraya kızlar slmlaşırız sohbet ederiz :79:

ugra tabi canim yaa bol bol sohbet ederizz

Ya bende aldım bu tstlrden ama yapmadım nasıl yapılıoo adet olma zamanına goremydıı bıde ıcınde 5 tane wrr yanls zamanda yaptnmı at copee dırek

uygulamasi yazmasi lazim aslinda ama yinede söyliyim, sabah idrarini ama öncesinde hic birsey yiyip icme bi plastik bardaga yap
sonra artik 3-5 damla kadar artik testte ne kadar yaziyorsa damlat teste ve sonucu bekle, 20 dk falan sürüyor sonucun cikmasi
( ne bicim bi cümle kurdum ya )

cumle gayet nett 30 gunde bır adet grn bırı 14. gnmu baslıoduu ole bıseylr bakarım tkrarr bakalım benm mınk yumurtacgım nezamn dusuoms kanala :)))

yaa hepımız ogln yapıp yanls sonc alcktık 9 ay sonra hastanede ogrncktk hamıle oldumuzuu :)))))

aksamda yapsan yanlis sonuc almazsin eger adetin geciktiyse,
yinede cift cizgiyi görürsün, sadece adetten önce yanlis sonuc verebilir,
yani 9 ay sonra hastanede ögrenilcek diye bisey yok aksam test yaptigin icin

sağolasın canım. haber de veririm tabikisi de kib.

sende kendine iyi bak :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…