Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu durum tam olarak beni anlatıo ama bişey sorucammmm
arkadaşlar evli ve mutlu durumunu ne kadar zamandır sürdürüyosunuzzz
ben çok mutluuym dediğim zaman insanların çoğu gecer ilerde sen daha yeni evlisin diooo
doğru mu bu yani sizce ne kadar doğruuu
amann bakma sen milletin ne dedigine
hersey senin elinde, istersen mutlu mesut bir evliligin olur, istemezsende hic biri olmaz mutsuz olursun :26:
ben çok mutluuym dediğim zaman insanların çoğu gecer ilerde sen daha yeni evlisin diooo
amann bakma sen milletin ne dedigine
hersey senin elinde, istersen mutlu mesut bir evliligin olur, istemezsende hic biri olmaz mutsuz olursun :26:
ben daha 2 aylı eviliyim ve gözümü korkutuyolar açıkçası![]()
aa niye :44: Sende korkma ozaman canim, demekki herkez senin kötülügünü istiyor, evlilikten korkacak korkutulacak ne varki anlamadim yani![]()
kötülüğümü isteyen insnalar değil de kötü evlilşkler yaşayan insnalar desek daha doğru olucakk
şey gibi bide hani
"ben çok mutluyum" "üzülme bikaç yıla geçer"
Insna bilmediği şeyden korkuyo canım ister istemez![]()
ISIM----------------------BAT
dilek911-------------------24 temmuz----beklemede
ebru32--------------------30 temmuz
melisdeniz-----------------11 agustos
semin_im------------------12 agustos
lale1----------------------?
Sahgull--------------------?
HAMILELERIMIZ
Kad_er..............
![]()
bence de bakma sen millete konuşur onlar da sen ne kadarlık evlisin ?? benim 3. yılım ve eşimle beraberliğimizin 6. yılına girdik her geçen gün daha çok aşık oluyor ve seviyor ve baglanıyorummm kuşummmmm
ebrucum liste hazırlanmışş![]()
günaydın herkese. canım ebruşumun dediği gibi sen kimseye bakma onlar mutlu olmayı bilmeyen insanlar herhalde. herşey sizin elinizde. mutlu olmakta mutsuz olmakta. Allah mutlulugunuzu daim etsin.
merhaba allah sizi de bi ömür boyu mutlu etsin bende 1 yıllık evliyim ve kocamla toplam 9 senedir beraberiz ve deiğin gibi her geçen gün birbirimize daha da aşık oluyoruz mutlu olmak bizim elimizde. karşılıklı sevildikten sonra.
ebrucum bu arada testi yaptım ve sonuç tabi ki de negatifartık hamile olamayacak mısım gibi geliyo her gecikmede bu hayal kırıklıgını yaşıyorum. offf offff
![]()
canimm nolur üzülme, eger hala adet olmadiysan hala bi umut vardir, sen istersen git bi kan testi yaptir, öglene dogruda alirsin sonucunu, hem kan testi daha güvenilir tabi eger istersen![]()
yok ya üzülmüyorum ne yapayım allahtan gelen bişey. biraz daha bekleyeyim eğer olmazsa kan testi yaptırırım. :44:
tamam canım sağolasın. sabah sabah benim için gelmişsin nete çok sağol. arkadaşlık böyle bişey işte.
benim çıkmam gerek canım. görüşürüz yine öpüyorum seni.![]()
Şanslıyız galiba :) Çok şükürrr herkes evlensin dügünlerde halay çekilsinnçoook mutlu olsunn bide bebiş olsuuunnn
![]()
Slm kızlaaar ben geldim nasılsınızz ?![]()
![]()