Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

aminnnnn Allah kabul etsin 4 tanede ben okurum benim içn de dua edermisnz bebeğimn kalp atışlarını duydum 2 hafta sonra 2. ultrason kontrolum var Allah tamamına erdirr inş. sizde yasarsınız bu duyguyu dualarm siznle....

aminnnnn Allah kabul etsin 4 tanede ben okurum benim içn de dua edermisnz bebeğimn kalp atışlarını duydum 2 hafta sonra 2. ultrason kontrolum var Allah tamamına erdirr inş. sizde yasarsınız bu duyguyu dualarm siznle....

Amin canim insallah cok saol, insallah sende sagsalim kavusursun bebegine hayirli olsun insallahhh
6 tane alabilirmisinki canim_?:26: Lale okuyamicak onun yerine 6taneyi sen alirsan süper olur

ahhh canım benim kıyamam ben sana. bende hepinizi özlüyorum muhabbetinizi.. olsun arada bi pastaneden gider temizlikle yetişmiyo hak veriyorum sana. çok yorma kendini boşver. neyse akşama da başka misafirimiz gelecekmiş. hazırlık yapmıyorum valla kurabiye yapmıştım onlardan koyarım. bide çerezim var onlarda yeter. çay bile içilmiyo sıcaktan ya

dimi ama?o kadar kaçamak olur... ben sıcak soguk demem her daim çay içerim dilekcim ben gelince demle sen tamam mı?:))))ben dün akşam 3 çeşit güzel pasta aldım yaptıgımız kek değilmiş bu arada çikolatalı sufleymiş biz onu kek olacak sanmıstık hani varya ünlü br marka ondan aldık sanırım adını yazamıyorum burada.cay,yanında br de su böregi daha ne olsun ?ardından koca bir meyve tabagı karpuz,kiraz,muz şeftali ,elma sonra da karısık çerez.herkesi tıka basa doyurdum misafirler böyle çok yiyince memnun oluyorum ben yaa neden bilmem:)))

bende senin gibiyim canim, evde ne var ne yok sererim önlerine onlar yedikce mutlu oluyorum, evime gelen rahat otursun isterim öyle iki büklüm degil, onlar rahat olunca bende rahat hissediyorum kendimi

........ , . - . - , _ , .........
......... ) ` - . .> ' `( .........
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| .......
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... `=(\ /.=` .............
............. `-;`.-' .............
............... `)| ... , .........
................ || _.-'| .........
............. ,_|| \_,/ ...........
....... , ..... \|| .' ............
....... |\ |\ ,. ||/ ..............
.... ,..\` | /|.,|Y\, .............
..... '-...'-._..\||/ .............
......... >_.-`Y| .................
.............. ,_|| ...............
................ \|| ..............
................. || ..............
nasilsiniz topikimizin gülleri

Teşekkür ederiz canım güller için dün yıldönümümüzdü ama eşim bile gül almadı bana ebrucum valla.sağol:))iyiyiz valla geçiyor işte günler öyle.sen neler yapıyorsun nasılsın

Teşekkür ederiz canım güller için dün yıldönümümüzdü ama eşim bile gül almadı bana ebrucum valla.sağol:))iyiyiz valla geçiyor işte günler öyle.sen neler yapıyorsun nasılsın

hadi yaa bosver canim erkekler böyleler iste
iyiyim bende bi hali siparis vermistim o geldi bugün
birazda evi sildim süpürdüm yoruldum yine

Kizlaaaaarrrrr Kader arkadasimiz hamileeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür yaaa:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::92::92::92::119::119::119::119::119::119:

Allah kabul etsin canim maasallah hepiniz cok hizlisiniz
1 tane kaldi onuda bitirebilsek:97:
iyiyim ben sen nasilsinn

iyiyim canim sen nasilsinn

cok cok gecmis olsun canim insallah biran önce iyilesirsin
bol bol yat dinlen

evet kızlar misafirlerim geliyo. artık ben pek giremem nete. sizi çook özleyeceğim. Allah yardımcım olsun hepinizi çok seviyorum.

Kizlaaaaarrrrr Kader arkadasimiz hamileeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür yaaa:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::92::92::92::119::119::119::119::119::119:
neee kaderrrrrrrrrrrrrrrr çokk sevinndimmmm burçöçtaşımmmm şükürrrrrrrr ebruu nezamn haberin olduuuu yaaaaaa

iyim bende kızalrrr yaz nezlesi devam ediyor hala bendeekışın olmmadımm

dilekk bi yreree gtiime özlerizz tabiii zaten kaç kişiyiz şurdaaa..

aaayyy çok sevindim.inşallah herbirimiz için tek tek bu sevinçli haberin yazıldıgı günleri görürüz en yakın zamanda:)))AMİNNNNNNNNNN:))))))

merhaba kızlar

bende 2009 geliniyim 26 yaşındayım istanbulda oturuyorum adım gülcan

biz de bebiş düşünüyoruz yeni başladık çalışmalara

beni aranıza alırsanız sevinirim

ben geldimmmmm kızlarr,,,tatildeyim hala,ama annemlerden nete giriyorum ,,
nasılsınızzz ,iyimisinizz,,,,,,,özlemişim hepinizi
tebrik eden herkese çok teşekkür ederim kızlarr,dua edin devamı gelsin,korkuyorumm birazz,,,,:18:
rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnnn bu duyguyu,,,pes etmeden çalışmalara devammmmmmmmmmmmmmmmm

selam kizlar bugün doktorumu aradim ve degerlerim iyi cikti cok sükür

ebrucum faceden msj nı aldım burdan yazayım dedim,,,sen dr ile yüz yüze git görüş,ve sonuçlarının kağıdını al,,,,oradaki asişstan sölememiş ama
sen ona göre çalışmalara başlayacan çünkü,,üstüne düşş,,,prolaktin kaç troid kaç,bide bi değerlendirelim kafamızda değilmiii
dr ile bizzat görüş yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…