yaaaaaaaa gene kimse yok dilekcim sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat bi geliyorum kimse yok bi geliyorum herkes bişeyler yazmış ve kaçmış yaaa gene yakalayamadım yaaa ben pek giremiyorum kıslar aşılama yaptırdım gecen cumartesi geneldeyatıyorum kızlarrr hayırlısı artık hakkımızda bana dua edin olur mu kızlar ?????
evt ya hastaneyi aradım hemşireyle konusmustum.yarın doktorumu arıcam ...benm doktorun da agzından laf alınmıyor ondan aramak istemedim bir de ama napalım artık arıcam tatilde flan deildir inş.lalecim hemsireyemi sormustun sen.. doktoru ara ozaman ona sor birde bakalim ne diycek
yaaaaaaaa gene kimse yok dilekcim sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat bi geliyorum kimse yok bi geliyorum herkes bişeyler yazmış ve kaçmış yaaa gene yakalayamadım yaaa ben pek giremiyorum kıslar aşılama yaptırdım gecen cumartesi geneldeyatıyorum kızlarrr hayırlısı artık hakkımızda bana dua edin olur mu kızlar ?????
evt ya hastaneyi aradım hemşireyle konusmustum.yarın doktorumu arıcam ...benm doktorun da agzından laf alınmıyor ondan aramak istemedim bir de ama napalım artık arıcam tatilde flan deildir inş.
merhaba cnaım tanısmadık sennle.geçmiş olsun canım bende tüpbebek yaptırdım mayısta ama olmadıyat tabii hiç birsey yapma .insallah hersey iyi gider.bebiş haberini alırız
napımm ebruş buğün biraaz dışarı çıktıkk arkdaşla pazar vardıı sosyete pazarııı hınçla doluuyduu bi kaç parça bişler aldık eve masa takı mı allldım geldik sen naptınnok tamam canim, nasilsin neler yapiyorsun bu arada
napımm ebruş buğün biraaz dışarı çıktıkk arkdaşla pazar vardıı sosyete pazarııı hınçla doluuyduu bi kaç parça bişler aldık eve masa takı mı allldım geldik sen naptınn
ben geldim nasılsınız canlar
iyyim ben canim sen nasilsin senidemi uyku tutmadi yoksa
bende çok iyiyim tatlım..evet ya hiç uykum yok napıyorsun ne ediyorsun
ay napim canim yaaa ölee kkda dolaniyorum uykumun gelmesini bekliyorum
ama gelen giden yok :97:
yasin kacti senin canim_?
26 yaşındayım tatlım sen
bende 21
sendemi bebek düsünüyorsun yoksa istemeyenlerden misin
yok tatlım daha bebek düşünmüyoruz eşimle biz..yeni gelinim de:78:
Merhaba arkdaşlar bende evli mutlu ama çocuksuzum .. birde 5 senelik evliyim Evliliğin tadı tuzu kalmadı neşe lazım evliliğime(
haa tamam canim, ne kadar oldu evleneli
Merhaba arkdaşlar bende evli mutlu ama çocuksuzum .. birde 5 senelik evliyim Evliliğin tadı tuzu kalmadı neşe lazım evliliğime(
ben 10 haziranda evlendim tatlım
merhaba tatlım hoşgeldinn nasıl yani tadı tuzu kalmadı..yeni heyecanlar yarat
canim arkadas bebekten bahsediyor
baya yeniymissiniz siz ozaman canim, Allah ömür boyu mutluluk huzur sevgi saygi ask dolu bir yuva nasip etsin
Hoşbulduk arkadaşlar olmuyor değil canım 1 kere dış gebelik geçirdim şimdide yapmaya cesaretim yok korkuyorum.. Ama çok ta istiyorum.. Valla evlilikte yeni heyecan yaratmakta bi yere kadar hep yarattım ama tek tarafın yaratmasıda nereye kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?