Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

canim hadi hayirlisi olsun, dualarim hep sizinle zaten,

lalecim hemsireyemi sormustun sen.. doktoru ara ozaman ona sor birde bakalim ne diycek
evt ya hastaneyi aradım hemşireyle konusmustum.yarın doktorumu arıcam ...benm doktorun da agzından laf alınmıyor ondan aramak istemedim bir de ama napalım artık arıcam tatilde flan deildir inş.

merhaba cnaım tanısmadık sennle.geçmiş olsun canım bende tüpbebek yaptırdım mayısta ama olmadıyat tabii hiç birsey yapma .insallah hersey iyi gider.bebiş haberini alırız

ins. deildir cnm, ya bazi doktorlar öyle sen sormadan sana bilgi vermiyorlar gicik oluyorum benim doktorumda öyle, sanki benmisim doktor gibi, dogru düzgün hic birsey anlatmiyor

Merhaba arkdaşlar bende evli mutlu ama çocuksuzum .. birde 5 senelik evliyim Evliliğin tadı tuzu kalmadı neşe lazım evliliğime (

ben 10 haziranda evlendim tatlım

merhaba tatlım hoşgeldinn nasıl yani tadı tuzu kalmadı..yeni heyecanlar yarat

canim arkadas bebekten bahsediyor
baya yeniymissiniz siz ozaman canim, Allah ömür boyu mutluluk huzur sevgi saygi ask dolu bir yuva nasip etsin

Hoşbulduk arkadaşlar olmuyor değil canım 1 kere dış gebelik geçirdim şimdide yapmaya cesaretim yok korkuyorum.. Ama çok ta istiyorum.. Valla evlilikte yeni heyecan yaratmakta bi yere kadar hep yarattım ama tek tarafın yaratmasıda nereye kadar?

canim arkadas bebekten bahsediyor
baya yeniymissiniz siz ozaman canim, Allah ömür boyu mutluluk huzur sevgi saygi ask dolu bir yuva nasip etsin

pardon tatlım sabahın ilk saatlerindeyiz malum anlamakta biraz güçlük çekiyorum :) amin tatlım hepimize inş..

haklısın tatlım inşallah en yakın zamanda nur topu gibi bir evladın olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…