inş canım haber ver bize de. merak ederiz. bu arada gittim bugün işe. olmadı senet yapmak zorundasınız dediler bende kabul etmedim. geldim eve. yarın hobi kursum başlıyo oleeeeyyyyyy
slm kızlar sohbeti ancak yakalayabildim bnde evli mutlu anck çocuksuzum:)))nasipse ileride inşallah sohbetineze hemen katılmak ıstedm görünce:)
veririm canim ama carsamba demisim hesapta bi yanlislik olmus sali gidicem yani yarin
hayirli olsun canim bu hobi kursu nasil birsey neler yapicaksin orda
hıım anladım canım olsun yarın söylersin ama yarın ben 2 de kursta olacağım yani akşam girerim nete. yağlı boya resim kursu canım bakalım neler yapacağız oraya gidince göreceğim. haberlerde gördün mü hobi diye kursa gitmişler resim sergisi açmışlareşim dalga geçiyo benimle sende sergi açarsın artık diye
veririm canim ama carsamba demisim hesapta bi yanlislik olmus sali gidicem yani yarin
hayirli olsun canim bu hobi kursu nasil birsey neler yapicaksin orda
hmmmmmm süpermisss tam benlikkkpeki becerebilecekmisin bu isi, boyaman cizmen nasil_?
kim bilir belki bir gün gercektende sergi acarsin hic belli olmaz
yarin haber veremem canim ya burda öyle hemen cikmiyor sonuclar 1-2 hafta sürer belki :97::97:
ya sorma ben ve sergi çok zor ama istesem tabi neden olmasın??
ya çizimlerim falan iyiydi okulda hepsi sergiye çıkardı hocalarım bende yetenek oldugunu söylerlerdi :) ama ben ihmal ettim işte resimden uzak kaldım. ama şimdi boşum belki güzel şeyler yaparım diye düşündüm. bide yağlıboya daha da ilgimi çekti. tablo yapıp evime asmayı planlıyorum şimdilik sergi ye sonra karar veririz.
benimde cizimim cok iyidir ayiptir söylemesiama karakalemle öyle yagli boyayla yapabilirmiyim bilmiyorum
Insallah becerirsin canim yaa, ya hem hic yoktan oyalanirsin hem misafirlerinde gelmez artik okadar
ya dilek ben evime hali almak istiyorum aslinda gidip kendi gözümle görüp begenip alicaktim ama dün bi katalogta 1-2 hali gördüm cok begendim yaaa sence katalogtan hali alinirmi ya? ya iyi gelmezse :18: üff cok kararsizim ama cokta begendim :18::18:
nerden netten falan mı baktın katalogdan yoksa mağazadan mı baktın? eğer mağazadansa bide markası bilindik markaysa sorun olmaz bence. mesela biz anneme halı alacağımız zaman baktık mağazada beğenmedik katalogdan baktık beğendik. merinos tu markası markaya güvendiğimiz için aldık. kullanıyo hala sorun yaşamıyo. bazen bayide kalmamış olabiliyo o yüzden katalogdan beğendiriyorlar müşteriye. eğer shagy falan sa bakmadan alma derim. kaç tür shagy var çünkü.
Selam kızlaaaaaaaarrrrr
Aranıza tam 1 hafta önce katıldım
Evii yerleştiriyorum çookkkk sıcak bimolası verdim.
İçmek isteyeeennnn
Eki Görüntüle 218857 Eki Görüntüle 218858
iste bu halilari begendim canim, yesilli olani daha cok begendim ama biraz pahalii :18::18:
ama digeride güzel bilmiyorumki alsammi almasammi karar veremedim :18::18:
hosgeldin aramiza canim
kahveye kesinlikle hayir demem
bu arada kolay gelsin, 1 hafta derken 1 hafta öncemi evlendin canim_?
zevkliymişsin süper halılar bence de çok hoş muş. ama markası yönünden biraz kafam karıştı. ne kadarmış. çok mu pahalı ya. mağazası yok muymuş. görüp te alsan daha iyi. gerçi görüp de alan ablamın halıları çok kötü oldu. hemde markalıydı. bilemeyiz ki iyi mi olur kötü mü? alacaksan da bi tane al güzelse diğerini de alırsın
zevkliymişsin süper halılar bence de çok hoş muş. ama markası yönünden biraz kafam karıştı. ne kadarmış. çok mu pahalı ya. mağazası yok muymuş. görüp te alsan daha iyi. gerçi görüp de alan ablamın halıları çok kötü oldu. hemde markalıydı. bilemeyiz ki iyi mi olur kötü mü? alacaksan da bi tane al güzelse diğerini de alırsın
Teşekür ederim canım
O zaman buyur bu seninkahven
sağol evi toplamak kutuları bir bir açmak canımı çıkardı valla
24 haziranda düğünüm vardı. 26 hazirana kadar
Balayı yaptık veeeee sonunda evimizdeyim artık
halı konusu geçmişken benim mutfaktaki halım özellikle çok fena tüyleri dökülüyor. Fırçalasammı diye düşündüm ama bu defa da bozulursa diye korkum. Siz napıyorsunuz böyle bişey olunca
halı konusu geçmişken benim mutfaktaki halım özellikle çok fena tüyleri dökülüyor. Fırçalasammı diye düşündüm ama bu defa da bozulursa diye korkum. Siz napıyorsunuz böyle bişey olunca
halilarin fiyatlari büyüklügüne göre degisiyor, mesela bej renkli haliyi 160x230 cm alirsam 80 uro yani 160 TL falan ediyor, yesilli haliysa 160x230 cm = 239uro :18:
ya galiba alirsam bej renkli olanini siparis veririm eger begenmezsem geri gönderirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?