41 yasin okuyalım bence hani hep 41 de vardır ya bir sır ama bence yapabilirsek arkasından peygamber efendimize salavatta getirelim çok sevap ve allah kabul eder inşallah diye düşünüyorum neyse 41 e başlayalım kızlar ebruuuuuuuu nerelerdesin???
topiğimizdeki diğer kızlara da söleyelim ona göre başlayalım,katılmak isteyenler isimlerini yazdırsınlar,ebru listeyi yine sen yapsan nasıl olur canımmm:26:
şuanda bildiğim kadarıyla 3 kişiyiz değil mi kızlar... başka kimler geliyor topiğimize...
canim ben burdayim
salavatta getirelim tabi cnm ya iyi olur, hadi hemen basliyalim
41 yasin okuyalım bence hani hep 41 de vardır ya bir sır ama bence yapabilirsek arkasından peygamber efendimize salavatta getirelim çok sevap ve allah kabul eder inşallah diye düşünüyorum neyse 41 e başlayalım kızlar ebruuuuuuuu nerelerdesin???
tamam ozaman canim, listeyi kim yapsin ?
şuanda bildiğim kadarıyla 3 kişiyiz değil mi kızlar... başka kimler geliyor topiğimize...
canim ben burdayim
salavatta getirelim tabi cnm ya iyi olur, hadi hemen basliyalim
herkes ne zaman geliyoır kızlarqa haber verelim ... katılmak isteyen olursa ok diyenleri yazalım ama engeç bence pazartesi başlayalım toplansın herkes ne dersiniz yada hemen biz başlayalım mı???
başka arkidişlerimizde var,akşamları genelde kalabalık oluyo ,,,
gülşahın interneti yok ama facebooktan söleriz onada listeye onunda adını yazarız,,,
salavatta getirriz,,,inşlh rabbim kabul ederrr
evettttt katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar...................
evet canim önce herkeze dagitalim ona göre baslayalim, tamam canim ben yaparim
dilekde vardi belki o da alir, diger kizlarada gelsinler söyleriz
herkes ne zaman geliyoır kızlarqa haber verelim ... katılmak isteyen olursa ok diyenleri yazalım ama engeç bence pazartesi başlayalım toplansın herkes ne dersiniz yada hemen biz başlayalım mı???
fark etmez cnm en gec pazartesi baslansindaaa herkeze kac yasin düscek simdi onuda bilmiyom :44:
katılıma göre ayarlarız onu canım...kaç tane düşecek diyee,,,şimdilik biz 4 kişiyiz,,,olmadı 10 ar 10 ar biz okuruz,bişeysi yok,
tamam canim, listeyide simdilik yaptim sonra düzeltiriz ok
tmmdır o zaman anlaştık fazla kalanları ben okurum hiç sorun değil kızlar az kişide olsa hani kalanları ben okurum....nasıl olsa evde boşumtamam ebru o zaman sen hemen bi liste bizim isimlerimizi yaz,diğer kızlarda görünce katılmak isteyen katılır,
melisdeniz,dilek,lale,demir10 okumak isteyenler sölesinler ona göre paylaşım yapalım,,,
biz pazartesiden paşlayalım,benim adetim bugün yarın biticek,,,
tmmdır o zaman anlaştık fazla kalanları ben okurum hiç sorun değil kızlar az kişide olsa hani kalanları ben okurum....nasıl olsa evde boşumkocişte yok bekliyorum inşallah benim oturumumda biran önce çıkar....
tmmdır o zaman anlaştık fazla kalanları ben okurum hiç sorun değil kızlar az kişide olsa hani kalanları ben okurum....nasıl olsa evde boşumkocişte yok bekliyorum inşallah benim oturumumda biran önce çıkar....
tamam canim, listeyide simdilik yaptim sonra düzeltiriz ok
cnm evlilik için müracat ettik ben trdeyim oturum bekliyorum şuanda biran önce oturum iznim gelsede bende gitsem diye kociş yalnız kaldı oralarda vizemin bitmesine 3 ay var daha ama biz müracaat ettik şimdidenne oturumu canim hayirdirrr
oki canım ellerine sağlık teşekkür ederiz şimdiden herkese şimdiden hayırlı olsun ve allah kabul etsin....
amin canım.............
kılzar ben kaçtım,eşim gelecek birazdan,,,yemek yapmalıyım,,,,sonra yine görüşürüzz,öpüyorum sizleriiii
oki canım ellerine sağlık teşekkür ederiz şimdiden herkese şimdiden hayırlı olsun ve allah kabul etsin....
cnm evlilik için müracat ettik ben trdeyim oturum bekliyorum şuanda biran önce oturum iznim gelsede bende gitsem diye kociş yalnız kaldı oralarda vizemin bitmesine 3 ay var daha ama biz müracaat ettik şimdiden
amin canım.............
kılzar ben kaçtım,eşim gelecek birazdan,,,yemek yapmalıyım,,,,sonra yine görüşürüzz,öpüyorum sizleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?