Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

1 2 sene tabi ilk önce evliliğe alışmalı insan bence birden neden yuk alcaksın omuzlarına o kadar sindire sindire yaşamak lazım gençlik birdaha gelmiyor. Çocugunun olmasıda cok guzel ama bircok seyden fedakarlık etmek gerekıyor buyuk sorumluk benım yasım 23 beklıyım bıraz daha gezıp tozayım

evliliğimizin 6. ayı dolunca başlayacağız inş çalışmalara,bakalım hemen olacak mı,bi 9 ay da hamilelik var,doyarız yahu zaman çok,Rabbim ömür versin yeter ki

Karşılıklı tabı bu ısler Allah gonlune gore versın ben kacar herkese ii akşamlar Allaha emanet olun

ben dün sabah evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim.keseyi hemen gördüm 5 haftalık hamileyim.2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gel dedi doktor.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah.darısı tez zamanda size olsun.çok güzel bi duygu...

Tebrik ederim canım...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...

merhaba tugba hoşgeldin.. hayırlı olsun allah daha mutlu etsin inş. daha pek taze gelinsin. hayatını yaşa tabi. hemen yapma bebek. :) ama çok da geçe de bırakma derim canım.

kızalrr bende iyimm adetimm ayın 9 zuydydu olamdım dahaa ama olcam gibidee

ayy inş. hamilesindir canım yaa

Hayırlı akşamlar nasılsınız hanımlar

Burda ki herkes bebek mi istiyo şimdi :26:

merhabalar, evet canım genelimiz evliyiz mutlu ve çocuksuzuz. ve genelimiz bebiş istiyo..

nolmus bu kk da yaaaaaaaaaaa
yine bakima girmis herhalde ama hic güzel olmamis eski halini isteremmm

slm canım farketmedim ne olmuş ki biraz yazı yazdıgımız yerde değişiklik var sanırım ama alışırız be

benim bi sorum olucak belki biraz saçma olucak ama.eğer adet görüyorsanız hamile kalma ihtimaliniz varmıdır.hamilelik belirtileri nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…