Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik konusunda herşey yolunda... Senin evlilik umarım mükemmel gidiyordur.Bu arada maltepe de mi görev yapıyorsun?
merhaba tugba hoşgeldin.. hayırlı olsun allah daha mutlu etsin inş. daha pek taze gelinsin. hayatını yaşa tabi. hemen yapma bebek. :) ama çok da geçe de bırakma derim canım.
hoşbulduk canımmm.. Amin inş canım.. Evet ne erken ne de geç olmamalı,Rabbim hakkımızda hayırlı olan en uygun zamanda nasip eder inş bizlere bebişler..
benim bi sorum olucak belki biraz saçma olucak ama.eğer adet görüyorsanız hamile kalma ihtimaliniz varmıdır.hamilelik belirtileri nelerdir?
sağol canım bende müjdeli haberler vermek isterdim ama kanamam var hemde adetten de yogundoktorum sansımız azaldı ama kanamaya ragmen hamile olanlar var yine de pazartesi test yaptır dedi...hayırlısı ama ben umutlarımı kestim(((erkek milleti işte canım boşver takma kafana.canım o 4 gün insana asır gibi gelir inşallah tutarrhaberdar et benidee çok sevinirim senin adına tutarsa kendini yorma sakın 4 gün hiç bişe yapma inşallah müjdeli haberlerle gelirsin.
öyle zor ki bu süreç artık normal yoldann hamile kalanlara ya da normal yolla dogan bebeklere mucize gözüyle bakıyorum.biz neler neler yapıyoruz yine olmuyor...ne mecalimiz ne paramız kaldı ama sonuç işte ortada...zaten düşük ihtimali birde kanaması olupta hamile olanların ihtimaline indirdik...ben dün sabah evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim.keseyi hemen gördüm 5 haftalık hamileyim.2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gel dedi doktor.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah.darısı tez zamanda size olsun.çok güzel bi duygu...
ben istiyorummmmmmmmmmmmmmmmBurda ki herkes bebek mi istiyo şimdi :26:
merhaba lale1 nasılsın
slm kızlar nerelerdesiniz? kimse yok galiba topikte
canım sıkılıyooo. ebrucum kadercim nerelerdesiniz hiç girmiyosunuz nete... ebru pc mi bozuldu yoksa?
geldim canim burdayim
nasilsin bebegimm
iyiyim canım iyiyim canım sıkıldı gözlerim hep sizi arıyo kimsecikler yok sen neler yapıyon?
bendim de misafirlerim gelecek bi kaç gün kalacaklar. pek giremem sanıyorum. ama yine de girmeye çalışacağım.
canim yaa... napayim bende, dün arkadasin dügünündeydik gec geldik bugünde biraz gec kalktim :S
evde temizlik beni bekliyor ama hic yapasim gelmiyor yaaa bi tembellik var bu aralar bi türlü gitmedi üstümden
melisdenizden haber varmi bu arada, adet oldumu olmadimi napti o yaaa hic ugramiyorda