Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

Evlilik konusunda herşey yolunda...:nazar: Senin evlilik umarım mükemmel gidiyordur.Bu arada maltepe de mi görev yapıyorsun?

aman masallah yok ben sımdıye kadar bılgı ıslem alanında calıstım ozelde ama 2012 ye hzırlanacam ve ondan sonra ıns ogretmen cıkacam tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın evet masallah bızdede hersey yolunda hep bole gıtsın..

Maltepe nasıl bir yerleşim yeri? Çevre koşulları, imkanları nasıl? Atama isteyeceğim...İstanbul 'da yaşanacak bir yer istiyorum.

canım ekleyip sana davet gönderirim.Ancak kusura bakma...Çıkmam gerek ....Eşim sandık görevlisiydi, yorgun oldukça görüşürüz...

merhaba tugba hoşgeldin.. hayırlı olsun allah daha mutlu etsin inş. daha pek taze gelinsin. hayatını yaşa tabi. hemen yapma bebek. :) ama çok da geçe de bırakma derim canım.

hoşbulduk canımmm.. Amin inş canım.. Evet ne erken ne de geç olmamalı,Rabbim hakkımızda hayırlı olan en uygun zamanda nasip eder inş bizlere bebişler..

benim bi sorum olucak belki biraz saçma olucak ama.eğer adet görüyorsanız hamile kalma ihtimaliniz varmıdır.hamilelik belirtileri nelerdir?

merhaba FGYAMAN nasılsın?
evet sorunun cevabını tam bilemesemde yardımcı olmak isterim. ilk ayı adet olanı duydum. yani hamile kalıp üzerine adet gören. nette okumuştum ve tanıdığım birinin öyle olmuş. ilk aydan sonra anlamış hamile oldugunu. seninde mi böyle bi durum var? inş hayırlısı olur hakkında. hamilelik belirtileri hakkında çok herşey var ve kişiden kişiye değişiyo. bence netten google den bi bak ona derim.

erkek milleti işte canım boşver takma kafana.canım o 4 gün insana asır gibi gelir inşallah tutarr:1:haberdar et benidee çok sevinirim senin adına tutarsa kendini yorma sakın 4 gün hiç bişe yapma inşallah müjdeli haberlerle gelirsin.:58:
sağol canım bende müjdeli haberler vermek isterdim ama kanamam var hemde adetten de yogundoktorum sansımız azaldı ama kanamaya ragmen hamile olanlar var yine de pazartesi test yaptır dedi...hayırlısı ama ben umutlarımı kestim:((((
ben dün sabah evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim.keseyi hemen gördüm 5 haftalık hamileyim.2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gel dedi doktor.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah.darısı tez zamanda size olsun.çok güzel bi duygu...
öyle zor ki bu süreç artık normal yoldann hamile kalanlara ya da normal yolla dogan bebeklere mucize gözüyle bakıyorum.biz neler neler yapıyoruz yine olmuyor...ne mecalimiz ne paramız kaldı ama sonuç işte ortada...zaten düşük ihtimali birde kanaması olupta hamile olanların ihtimaline indirdik...
Burda ki herkes bebek mi istiyo şimdi :26:
ben istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
merhaba lale1 nasılsın

sağol canım.bu aralar pek iyi deilim.mutlu deilken etrafa belli etmemek için gülmeye çalısıyorum.zor bir durumdayım ama atlatıcam inşallah....

slm kızlar nerelerdesiniz? kimse yok galiba topikte:52::52::52::52:

canım sıkılıyooo. ebrucum kadercim nerelerdesiniz hiç girmiyosunuz nete... ebru pc mi bozuldu yoksa?:52::52:

iyiyim canım iyiyim canım sıkıldı gözlerim hep sizi arıyo kimsecikler yok :50: sen neler yapıyon?
bendim de misafirlerim gelecek bi kaç gün kalacaklar. pek giremem sanıyorum. ama yine de girmeye çalışacağım.

canim yaa... napayim bende, dün arkadasin dügünündeydik gec geldik bugünde biraz gec kalktim :S
evde temizlik beni bekliyor ama hic yapasim gelmiyor yaaa:14: bi tembellik var bu aralar bi türlü gitmedi üstümden :25:

canim yaa... napayim bende, dün arkadasin dügünündeydik gec geldik bugünde biraz gec kalktim :S
evde temizlik beni bekliyor ama hic yapasim gelmiyor yaaa:14: bi tembellik var bu aralar bi türlü gitmedi üstümden :25:

ayy o tembelliği sen bana sor. hafta sonunu hep temizlikle alışverişle geçirdim. ortalıgı topladım ama çok yorgunum bende. ütü en çok yoran zaten. sende yavaş yavaş yapmaya çalışş işte ne yapalım yapmadan da olmuyo :50:

eee anlat bişeyler ne var ne yok görüşmeyeli. özledim he. hafta sonu eşim evde olunca pc hep onda oluyo bende girmeiyorum topiğe hafta içi de bende pc

Back