Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

inşlhhh canımm,,,ama prolkatin için ilaca başlasam iyi olacak biranönce,,,baksana bu ayda olmayacak,,,
eşim de bişi çıkmasında razıyım,prolaktini düşürmeye,rabbim yardımcımız olsun,,,,

amin canimm, bende öyle ya yeterki esimde bisey cikmasin, evet sende keske ilaca biran önce baslasan ama gerci az kaldi ya surda ne kaldiki, :70:

canimm ben kactim oldumuuuu öptm görüsürüz yineee :54::54::54:

meraba kızlar bende evliyim 2 sene olacak 1 ay sonra. bebişim yok henüz uzun sürede düşünmüyorum eşimde bende 3-4 sene sonralara erteledik. biraz fazla uzun bir süre ama evim olmadan çocuk yapmak istemiyorum eşimde zaten hiç oralı değil allahtan daha sana doyamadım diyor çocuk olunca ister istemez ilgi azalıyor eşe 1.planda çocuk oluyor hep koşturmak zorunda kalıyorsun o yüzden biraz daha doya doya rahatımı sürdürmek istiyorum.

meraba kızlar bende evliyim 2 sene olacak 1 ay sonra. bebişim yok henüz uzun sürede düşünmüyorum eşimde bende 3-4 sene sonralara erteledik. biraz fazla uzun bir süre ama evim olmadan çocuk yapmak istemiyorum eşimde zaten hiç oralı değil allahtan daha sana doyamadım diyor çocuk olunca ister istemez ilgi azalıyor eşe 1.planda çocuk oluyor hep koşturmak zorunda kalıyorsun o yüzden biraz daha doya doya rahatımı sürdürmek istiyorum.

canım bende 3 yıllık evliyim. evim olmadan çocuk istemiyorum dedim önce ev diye dua ettim hep. 2. sene ev aldık. resmen mucize gibi bişey oldu ev almamız. ama şimdi bebek için uğraşıyoruz. malesef gelen giden bebiş yok. :(((( :25: allah önce sağlık huzur versin herkeze :(

sağol canım yok her zamn böyle bir adam değildir ama işte bazen böyle olabiliyor.kolay gelsin valla.mutfak halını yıkamak için geekli yerin var mı?benm küçücük br balkonum var hep yıkamaya veriyorum.2 yıl olucak birkaç ay sonra işte evliliğim.ama cocugumuz yok.tüp bebek yaptık bakalım heyecanla sonuc bekliyorum 4 günüm kaldı teste.eşimde bu ara stresten böyle galiba...:(((

erkek milleti işte canım boşver takma kafana.canım o 4 gün insana asır gibi gelir inşallah tutarr:1:haberdar et benidee çok sevinirim senin adına tutarsa kendini yorma sakın 4 gün hiç bişe yapma inşallah müjdeli haberlerle gelirsin.:58:

slm bayanlar ben de geldim.2 yıllık evliyim...İlk yıl iş nedeniyle eşimle farklı şehirlerdeydik.Bu yıl çok şükür biraraya geldik....Ve artık ailemizi genişletmek istiyoruz.İnşallah Allah herkese tatlı bi bebek nasip eder.....:3:

ben dün sabah evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim.keseyi hemen gördüm 5 haftalık hamileyim.2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gel dedi doktor.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah.darısı tez zamanda size olsun.çok güzel bi duygu...

canım bende 3 yıllık evliyim. evim olmadan çocuk istemiyorum dedim önce ev diye dua ettim hep. 2. sene ev aldık. resmen mucize gibi bişey oldu ev almamız. ama şimdi bebek için uğraşıyoruz. malesef gelen giden bebiş yok. :(((( :25: allah önce sağlık huzur versin herkeze :(
üzüldüm canım yaa olur hemen kendini bunaltma sakın:(işte napalım canım bende korkuyorum aslında ya çok uzatırsam olmazsa ne yaaprım diyorum. doktora gidiyorum sürekli dokturum hiç bir sorun yok diyor.geçim sıkıntı işte canım yoksa bende istemem mi bebeğim olsun artık kimseden kimseye fayda yok ben biran önce birşeyler yapma taraftarıyım en azından evim olsun kira vermem rahat rahat geçinirim diyorum.

ben dün sabah evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim.keseyi hemen gördüm 5 haftalık hamileyim.2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gel dedi doktor.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah.darısı tez zamanda size olsun.çok güzel bi duygu..

ooo hadi canım gözün aydın diyorum ozaman inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.

Merhaba kızlaarr ben de 41 günlük evliyim,Ramazan ayı geçsin bizde çocuk için çalışmalara başlayacağız Allah'ın izniyle... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. En bolundan huzur mutluluk ve sağlık versin hepimize.

Merhaba kızlaarr ben de 41 günlük evliyim,Ramazan ayı geçsin bizde çocuk için çalışmalara başlayacağız Allah'ın izniyle... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. En bolundan huzur mutluluk ve sağlık versin hepimize.

kızz daha çiçeği burna gelinsin acelen bekle az 1-2 sene:))

agrilarim gecti canim :9: nsilsin ??

canim adet günün gectimiii, ne zamandi senin adetin kizzz :1:

hııım anladım canım korkma ya bende hiç doğum yapmadım ama ne bileyim korkmuyorum. bebişimiz olsun istiyorum hep. sen bi düşün allah içinden o korkuyu alır bence :61:

endişelenme canım olursun. bazen kadınlar değişebiliyo gelip gelmemesi. benimde çok az geldi oldum olmadım gibi bişey oldu bu aya ama bak ben endişelenmiyorum.
bişey olmaz korkma hayatım.

merhaba lale hoşgeldin. üzüldüm eşinin öyle yapmasına. ama o saatte de çıkılmaz ki önemli bişey olmadıktan sonra. gece o kadar uzun kalıyo çalışmıyo mu eşin? neyse inş. herşey yoluna girer. sıkma canını..

ete bu aralar hayırdır?

bende iyiyiym meliscim. sende hiç girmiyon n

ya canım ya çok üzüldüm pc ni düşürmene umarım bozulmaz. anlarım pc nin bozulmasını netin olmamasını insanın canım çok sıkılıyo iletişim kuramayınca. neyse inş. bozulmaz da ayrı kalmayız bende seni öptüm kib. hoşçakal.:54:
kızalrr bende iyimm adetimm ayın 9 zuydydu olamdım dahaa ama olcam gibidee:60:

1 sene kafa dinlemeyi düşünüyorum kocama doyayım en azından :123:

Back