Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

iyyim ben cnim sen iyimisin ? :26:

iyiim canım sağol,,,idare ediyorum iştee,,,evi temizledim,,,şimdi meyvemi yiyorum,biraz takılayım dedim,,,sende ne var ne yok,,,adetin çabukmu bitti,,,ilaçlardan olsa gerek,aslında çok olsan daha iyiydi ama ,olsun bakalım,en azından gecikmedi:6:

iyi o zaman sanslıyız:)canım ben cıkayım.biraz kitap okuyacagım.öpüyorum çok.tanıstıgımıza memnun oldum:)))[/QUOTE]

bende memnun oldum tanıştıgımıza. yine takıl nete genelde bu burdayım :64: görüşürüz...

iyyim bebisim nasil olim iste, hava berbat burda icim sIKILdI be :97:

burdada dün aşırı sıcaktı,bu sabah uyandığımda nasıl yağmur yağıyodu anlatamam,bardaktan boşanırcasına,,şimdi de kapalı ,evet sıkıcı bir hava var burdada,,,

valla yeni bitti işte. 6 gün oldu biteli. yarın sanırsam yumurtlama dönemim başlıyo. ama yanlış da hesaplamış olabilirim. dedim ya bu ay normal olmadı adetim. bu ay olsa bari bişeyler ya..:50:

iyiyim şekerim sen nasılsın?

iyiyim bende canımm ,nolsun işteee,,,,takılıyorum nette iştee,,,

valla yeni bitti işte. 6 gün oldu biteli. yarın sanırsam yumurtlama dönemim başlıyo. ama yanlış da hesaplamış olabilirim. dedim ya bu ay normal olmadı adetim. bu ay olsa bari bişeyler ya..:50:

iyiyim şekerim sen nasılsın?

insallah olur canim ya hayirlisi olsun bakalim, belinin altina yastik koy ayaklarinida yukari dik oldumu :52::27::1:

iyiim canım sağol,,,idare ediyorum iştee,,,evi temizledim,,,şimdi meyvemi yiyorum,biraz takılayım dedim,,,sende ne var ne yok,,,adetin çabukmu bitti,,,ilaçlardan olsa gerek,aslında çok olsan daha iyiydi ama ,olsun bakalım,en azından gecikmedi:6:

evet canim ya, aslinda bitti denmez, adetimin 3. günü bitti dedim 4. günde yine geldi ama cokk azz ve bugünde gelmis yine ama cok ama cok az yani ilk defa böyle oldu tuhaf birz ama ilaclarin etkisiylede olmus olabilir, neyse bakalim zamanind geldiya o bile yeter :1:

bu arada A harfini cok zor yaziyorum sölimde bazen eksik cikiyor :19:

insallah olur canim ya hayirlisi olsun bakalim, belinin altina yastik koy ayaklarinida yukari dik oldumu :52::27::1:

evet canim ya, aslinda bitti denmez, adetimin 3. günü bitti dedim 4. günde yine geldi ama cokk azz ve bugünde gelmis yine ama cok ama cok az yani ilk defa böyle oldu tuhaf birz ama ilaclarin etkisiylede olmus olabilir, neyse bakalim zamanind geldiya o bile yeter :1:

ok canım bende duymuştum öyle yapıyorum :34::46::46:

hımm mevsim değişikliğide yapıyorr aslında öle,benim bakalım nasıl olcakkk,,,
ya ebru benim şu sol gözümde arpacık çıkacak sanırım hafif bi şişkinlik var göz kapağımda,,acıyo bide,
dün sağlık ocağına gittim ,burnuma burun spreyi ve gözümede göz damlası aldım,çok iyiyiim şuan,allerjim iyi durumda ama bi bu çıktı gözümde arpacıkk,normalde hiç çıkmazdı bende ama noldu analamdım,bildiğiniz arpacık engelleme yöntemi varmı kızlarrrrr:31:

hımm mevsim değişikliğide yapıyorr aslında öle,benim bakalım nasıl olcakkk,,,
ya ebru benim şu sol gözümde arpacık çıkacak sanırım hafif bi şişkinlik var göz kapağımda,,acıyo bide,
dün sağlık ocağına gittim ,burnuma burun spreyi ve gözümede göz damlası aldım,çok iyiyiim şuan,allerjim iyi durumda ama bi bu çıktı gözümde arpacıkk,normalde hiç çıkmazdı bende ama noldu analamdım,bildiğiniz arpacık engelleme yöntemi varmı kızlarrrrr:31:

mikrop flanmi kapti yoksa canim :26:
ya dün benimde göz kapagimda öyle bisey vardi hani nasil desem kalem cektigimiz yer varya orda ama miniminnacik biseydi biraz ka$Ir gibi yaptim gitti :53: cokta aciyordu :27:

ama istersen bi doktora göster bisey verir belki dha kötü olmadan engellersin bide cok dokunma gözüne oldumuu :70:

kader senin adetine 3 gün kaldi demi :9:

kızlar merhaba, bende evliyim vede çok mutluyum. ama malesef hala bir bebişimiz yok.:14: bu duruma çok üzülüyorum. ama umarım en kısa zamanda bizlerinde bebişleri olur. :49: çalışıyorum işyerindeyim. eve gidicem yemek yapıcam temizlik yapıcam :) sizler neler yapıyorsunuz?

mikrop flanmi kapti yoksa canim :26:
ya dün benimde göz kapagimda öyle bisey vardi hani nasil desem kalem cektigimiz yer varya orda ama miniminnacik biseydi biraz ka$Ir gibi yaptim gitti :53: cokta aciyordu :27:

ama istersen bi doktora göster bisey verir belki dha kötü olmadan engellersin bide cok dokunma gözüne oldumuu :70:

kader senin adetine 3 gün kaldi demi :9:

ya zaten kaç gündür kaşınıyodu,,,kaşıya kaşıya mahvettim gözümü,kirpik kalmadı bee,
şimdide göz damlası kullanıyorum dünden beri,kaşınmıyo ama şişti bayaa,uç verirmi bilmem ama,haftasonu girdi araya ,devam ederse pazartesi artık dr ye giderim ,zaen evet 3 gün kaldı adetime ,3. günü eşimede randevu alıp gidecez iştee,,,

ya zaten kaç gündür kaşınıyodu,,,kaşıya kaşıya mahvettim gözümü,kirpik kalmadı bee,
şimdide göz damlası kullanıyorum dünden beri,kaşınmıyo ama şişti bayaa,uç verirmi bilmem ama,haftasonu girdi araya ,devam ederse pazartesi artık dr ye giderim ,zaen evet 3 gün kaldı adetime ,3. günü eşimede randevu alıp gidecez iştee,,,

öyle yap bakalim canim, insallah cok fazla sismez ya :59:

ayyy kader yaa hadi bakalim simdiden insallah cok guzel haberlerle gelirsin bizee :70:

kızlar merhaba, bende evliyim vede çok mutluyum. ama malesef hala bir bebişimiz yok.:14: bu duruma çok üzülüyorum. ama umarım en kısa zamanda bizlerinde bebişleri olur. :49: çalışıyorum işyerindeyim. eve gidicem yemek yapıcam temizlik yapıcam :) sizler neler yapıyorsunuz?

merhaba :3:
sen ne zmandir istiyorsun canim :emir_bebek:
amin canim insllh en kisa zamand olur bebislerimiz :9:

öyle yap bakalim canim, insallah cok fazla sismez ya :59:

ayyy kader yaa hadi bakalim simdiden insallah cok guzel haberlerle gelirsin bizee :70:

inşlhhh canımm,,,ama prolkatin için ilaca başlasam iyi olacak biranönce,,,baksana bu ayda olmayacak,,,
eşim de bişi çıkmasında razıyım,prolaktini düşürmeye,rabbim yardımcımız olsun,,,,

hoşgeldin canım,,,
bizimde bebişimiz yokk
bizde çok istiyoz
rabbim isteyen herkese versin
bende daha yemek yapmadım,
ne pişirsem diye düşünüyorum kara kara

insallah canim, bende önümüzdeki ay doktora gidicem bende kan testi yaptirmak icin bakalim troid ne durumda :18::18:

git bakalım inş. ters şeylerle karşılaşmazsın canım. ilaçlar belki işe yaramıştır.

slm hoşgeldin aramıza. üzülme benimde yok bebeğim inş. yakın zamanda olur sıkma canını zamana bırak herşeyi. olmazsa dr a gidersin. yeni mi evlisin yoksa baya oldu mu?

kadercim sana da geçmiş olsun. gözünle fazla oynama mikrop kapmasın. ilaccını kullan daha da büyürse doktora görün bence de. kendi kendine geçmez sanırsam:50:

Back