Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

inşlhhh canımm,,,ama prolkatin için ilaca başlasam iyi olacak biranönce,,,baksana bu ayda olmayacak,,,
eşim de bişi çıkmasında razıyım,prolaktini düşürmeye,rabbim yardımcımız olsun,,,,

amin canimm, bende öyle ya yeterki esimde bisey cikmasin, evet sende keske ilaca biran önce baslasan ama gerci az kaldi ya surda ne kaldiki,

canimm ben kactim oldumuuuu öptm görüsürüz yineee

meraba kızlar bende evliyim 2 sene olacak 1 ay sonra. bebişim yok henüz uzun sürede düşünmüyorum eşimde bende 3-4 sene sonralara erteledik. biraz fazla uzun bir süre ama evim olmadan çocuk yapmak istemiyorum eşimde zaten hiç oralı değil allahtan daha sana doyamadım diyor çocuk olunca ister istemez ilgi azalıyor eşe 1.planda çocuk oluyor hep koşturmak zorunda kalıyorsun o yüzden biraz daha doya doya rahatımı sürdürmek istiyorum.

canım bende 3 yıllık evliyim. evim olmadan çocuk istemiyorum dedim önce ev diye dua ettim hep. 2. sene ev aldık. resmen mucize gibi bişey oldu ev almamız. ama şimdi bebek için uğraşıyoruz. malesef gelen giden bebiş yok. ((( allah önce sağlık huzur versin herkeze

erkek milleti işte canım boşver takma kafana.canım o 4 gün insana asır gibi gelir inşallah tutarrhaberdar et benidee çok sevinirim senin adına tutarsa kendini yorma sakın 4 gün hiç bişe yapma inşallah müjdeli haberlerle gelirsin.

slm bayanlar ben de geldim.2 yıllık evliyim...İlk yıl iş nedeniyle eşimle farklı şehirlerdeydik.Bu yıl çok şükür biraraya geldik....Ve artık ailemizi genişletmek istiyoruz.İnşallah Allah herkese tatlı bi bebek nasip eder.....

ben dün sabah evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim.keseyi hemen gördüm 5 haftalık hamileyim.2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gel dedi doktor.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah.darısı tez zamanda size olsun.çok güzel bi duygu...

üzüldüm canım yaa olur hemen kendini bunaltma sakınişte napalım canım bende korkuyorum aslında ya çok uzatırsam olmazsa ne yaaprım diyorum. doktora gidiyorum sürekli dokturum hiç bir sorun yok diyor.geçim sıkıntı işte canım yoksa bende istemem mi bebeğim olsun artık kimseden kimseye fayda yok ben biran önce birşeyler yapma taraftarıyım en azından evim olsun kira vermem rahat rahat geçinirim diyorum.

Merhaba kızlaarr ben de 41 günlük evliyim,Ramazan ayı geçsin bizde çocuk için çalışmalara başlayacağız Allah'ın izniyle... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. En bolundan huzur mutluluk ve sağlık versin hepimize.

kızz daha çiçeği burna gelinsin acelen bekle az 1-2 sene:))

agrilarim gecti canim nsilsin ??

canim adet günün gectimiii, ne zamandi senin adetin kizzz

kızalrr bende iyimm adetimm ayın 9 zuydydu olamdım dahaa ama olcam gibidee

1 sene kafa dinlemeyi düşünüyorum kocama doyayım en azından :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…