Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

evet canim öyle, veya ben corba icmedimmi doymuyorum ivir zivira saldiriyorum, corba gibiside yok,

evet dip köşe bırakmıyorum bende,,,meyve çok yerimm ,domates ,salataık,kuru meyve,şudur budur,onlarda tokluk hissi veriyor,ama çorbanın ,sulu yemeğin yerini tutmaz,ara öğnlerde iyi ama ana yemek olamazlarrr maalesefff:44:

kadercim görüşmek üzere,kendine iyi bak
rbcn görüşürüz....
tez vakitte dileklerimiz kabul olur inşallah....

sogan kürünü biliyorum ıns gerek duymadan bebek sahıbı olabılırız.. Pazartesı sonucları bır alalım sonrasında bakıcam Aslında korkuyorum . En zoruda korkmuyor kafama takmıyor gıbı gozukmek.

sonuçlar iyi çıksında ozaman ,hayırlısı olsun,,,kaç aydır istiyordunuzz bebeiş

aynen canim, ana yemek gibisi yok ana gibiside yok

sonuçlar iyi çıksında ozaman ,hayırlısı olsun,,,kaç aydır istiyordunuzz bebeiş

Daha yolun en basındayız. Bu ay dusunelım dedık dr'a kont gıdelım her konuda bılınclı olalım dedık. Bu ılk ayımız yani. Aslında 1 yılımız gecsın dıyorduk ama kısmet oldu bıranda hadı dr'a gıdelım dedık. Her işte bır hayır var işte. İyiki daha fazla ertelememısız

hadiii, gercektende herseyde bi hayir var, iyiki gitmissiniz, hic gec kalmadan tedavine baslarsin, en kisa zamandada insallah bebis sahibi olursunuz

ay iyi yapmışsınızzz,zaman kaybetmeden ilk ayınızda hemen gitmişsiniz dr ye,inşlhhh çok beklemezsiznizz,,,

ütüm var ütüüümm hic yapasim yok ya, ütü yaparken ayak topuklarimla belim cok agriyor

ayy bende ütü yapmayı sevmiyorumm,,,,ohh okul bitiyo ütüye ara veriyorum,eşim genelde yazları tişort ve kot giydiğinden ütü ye gerek kalmayacak,diğer türlü hep gömlek ütüle,pantol ütüle ,sıkıcıı

bebek konusunda korkmuyor degılım ama esım ıstıyor onun ıstemesı benı cok mutlu edıyor. Herkes nasıl bakıyorsa bende bakarım dıyorum kendımı motıve edıyorum.
Ilk aydan gıtmek bızım sansımız oldu cok sukur. Insallah rabbım aratmaz.

kızlar bende çıkayımm ya,yemeklerimi yapayım anca yaparım,sonra görüşrüüz yinee,öpüyorumm

cok sıkıcı evet :97: ama sadece ütümü, daha camlarida silicem ya, gecen gün gelen misafirlerimin cocuklari camlari ellerindeki sekerlerle elleye elleye el izi biraktilar bu temizlik ne zaman biticek acabaa :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…