Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaaa,30 haziran mı
niye öle geç yaaa,neyse zaten sen ilaç kullanıyonn,,,olsun gitsindee,
demek sana sölemiş ,senin aklında kalmamış,,,anam bu aralar pek dalgınız yaaa![]()
bbu pazardan sonra dersane tatile giriyo ,,,izin başlıyo bizimde,halledicez bizdebakalımm
evet canim ya, cok kisi almis demekki randevuyu, bize sira gelene kadar..
gerci zamanimiz var ama, sorma canim ya bu aralar hep öyleyim nedense :44: cabuk unutuyorum veya gözüm dalip gidiyor, karsimdakinin ne söyledigini duymuyorum bile, nolcak bizim halimiz bilmem![]()
tatilde herseyi halletmeye bakin sizde cnm, insallah hayirlisi olur, senin adetinde bi gelse bariiiiiii biran önce kan testi yaptirsan![]()
olsun hayırlısı olsun canım,
evet yaa bendede hep,dışarı çıktığımda acaba ocağı kapatmışmıydım,acaba ütünün fişini çekmişmiydim,acaba saç düzleştirici açık mı kaldı,eve koşa koşa gelip kontrol etmeler,kafayı yediii bennn:84::84:![]()
adetim 13 haziran gibi gelirr,,,evet yaa önce hapla prolaktin yüksek çıkarsa onu düşürmek amacımm
sendemiya bu bebek olayi bizi bayaa sarsti herhalde canim, randevu al, tahliller iyimi kötümü, sirada ne var, ilacti bilmem neydi diyene kadar diger seyleri unutuveriyoz, tatile ihtiyacimiz var herhalde
![]()
evet ,antalyaya tatile gidelim diyo annemler teyzemlere,finikedeler onlar,,,siz ordan gelin bizde burdan gidelim diyolar,bakalım belki olabilir
iyi gelirr aslında bizedeee
insllh canim, benimde bu 1 hafta icinde gelmesi lazim adetimin, sende bu kan testinden sonra 2 hedefe gecmis oluyorsun, 3. hedefte bebek![]()
ayy inşlhhh yaa,,,bakalım senin adet ne zaman gelicek gecikecekmi,geciikmezse herşey yolunda demkki,,benim şu sondan bie önceki adetim 4 gün gecikmişti ilk defa demmekki,prolaktin geciktirmiş,
budefada 27 günde gelmişti,şimdi ise bakalım ne zman gelcek
4-5-6 haziran gibi gelmesi lazim adetim, insallah düzene girmistir ya, evet seninkinide prolaktin geciktirmis olabilir veya stres, ayy kader yaa ilaclarla insallah düzene sokabilirsek insallah bebek yapma sansimiz daha yüksek olur, güllü 1-2 aya kadar hamis kalir belkiiii ne guzelll yaaaaa![]()
benim adetin 1. ve 2. günü yoğun oluyo,3. günden sonra çok az,bitiyo gibi bişii
işte buda önemliymiş,,,az olmak iyi değilmişş,
anam çok olmak ta iyi değil aslında,bu defada kan kaybından gideriz,,,
anlamadımki
bakalım soğan suyu yoğunlaştırıcakmı,hep yorumlarda yoğunlaştırmış kullananların
ilk ayda düzene sokanda var ,inşlh bizde kısa sürede hallederiz,,,
evet güllüden ben umutluyum,,,güzel haberi yakında alıcaz gibime geliyoo
evet cnm ya, 3 günden az veya 10 günden fazla gelmesi hastalik diyorlar, sogan suyu cok kisiye yaramis insallah sanada fayda etcek ya, bide inanarak sifa niyetine ic hep![]()
ben yavaş yavaş çıkayım canım,işlerimi halledeyim,sonra yine görüşürüz,,,öpüyorum senii![]()