hoşgeldinnn canım,,,ne testi?
ayy poğaça yapacaktım güyaaa
neyse eşime gelirken aldırayım yumurtayı
daha yemek yapmadımm,,,patates püresi ve tavuk kızarma yapmaya karar verdimm bugün
sizde menüde neler var kızlar
hmm tamam canim ama güllü rahim filmi korkulacak bisey degil demistii
ama dedigin gibide olur, yeterki su kan testini bi yaptir, esinde sperm testini, dedigin gibi gerekirse rahim filmide cekilirsin,
aynen oyle canım ya ben 2seneyi bitirdim evleneli daha dün gibi......
evet ya ben bu seneden hiçbişi anlamadım zatennn,adet günlerini kovalamaktannn
ya ne bileyimm çoğusu ağrılı diyorr,,,ben tırsıyorumm napayımm,,,zaten normal muayenelerde bile kasıyorum kendimii,
bencede canım rahim filmi acılı biraz.eşinin semen analizinden sonra bakarsın...
ayy poğaça yapacaktım güyaaa
neyse eşime gelirken aldırayım yumurtayı
daha yemek yapmadımm,,,patates püresi ve tavuk kızarma yapmaya karar verdimm bugün
sizde menüde neler var kızlar
Hosbuldum canım. Bu ay adet tarıhım gectıgı ıcın hormon testı veremedı sımdılık 18 tane genel bır test verdı. Hepsını dun verdım pzt gunu sonuclar cıkacak . Ultrasonda Polikistik Over Sendromu cıktı Hakkımızda hayırlısı dıyorum
Hosbuldum canım. Bu ay adet tarıhım gectıgı ıcın hormon testı veremedı sımdılık 18 tane genel bır test verdı. Hepsını dun verdım pzt gunu sonuclar cıkacak . Ultrasonda Polikistik Over Sendromu cıktı Hakkımızda hayırlısı dıyorum
bugün yemek yokkesim öglenci olunca o isyerinde yiyor, bende arasira biseyler atistiriyorum artik
ayy eşim gelmezse varya benimde yemek yapacağım yokk varyaa,,,ama bazende öyle olması iyi oluyor ,yoksa ben heptennn aç kalırımmm,net başındaaa
amin canımm ,,,hadi ya pco mu çıktı,geçmiş olsun canım,,,,belirtilerin var mıı hemen sorayım,adet düzensizliğiii ,tüylenme,kilo filan
ben yazisirken bile biseyler atistirdigimdan ac kalmiyorum
Ya kendımı bıldım bılelı duzensızlıgım var ama kendı drum bana bu senın duzenın herkesın kendı duzenı vardır senın de duzenın bu dedı yıllarca bana. Evlenıp sehır degıstırınce dr'da degıstı bebek ıcın kont gıdelım dedık ve pko cıktıbelırtıler var ama basına gelmeden bılemıyorsun neyın ne oldugunu
neyse canlarım benim çıkmam lazım kendinize iyi bakın....
neyse canlarım benim çıkmam lazım kendinize iyi bakın....
ugra arasira canim görüsürüz :79::79:
ya sıcak yemek gibi olmuyo atıştırma benim bahsettiğim o,,,sanki yemek yememiş gibi oluyorumm,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?