Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

merhaba. ben yazını okudumda tabiki inşallah erken menepoz değildir bende 2 yıllık evliyim bir düşük yaptım hala bekliyorum bi sorun yok dediler zamana bırakta tabi ben bırakmicam amin allah'ım isteyen
herkese nasip etsin iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun :)

adetin 2.günü ac yaptırdım canım e2 ne oluyo canım onun yüksek cıkmasımı iyi düşük cıkmasımısoğan kürünü bende uyguladım şuan tedevi aşamasnda oldugum içn hiç birşey yapmıyorum iğnemi kullanıyorum bazen diyorum incir kürüne başlasammı ama ters bisey olur diye korkuyorum

arkadaşlar ben çıkıyorum. ve bi hafta boyunca yokum kendinize çoook iyi bakın. arada girmeye çalışacağım. çok özleyeceğim sizleri.. öpüyorum hepinizi.

gecmis olsunn hadi atlattin sonunda, tüplerinin acik olmasinada cok sevindimm maasallah süpersin güllüüüü

gecmis olsunn hadi atlattin sonunda, tüplerinin acik olmasinada cok sevindimm maasallah süpersin güllüüüü

sağol tadlummmm kaymaklummmmm
evet çok şükür atlattım canım , temizliğimide bitirdimm
pazarteside randevu aldımm sonuçlarımı teslim edicem, inşallah rapor sürecimizde hızlı olurr:26:
raporuda aldıkmı yolun yarısını bitirmiş olucazz

sen nasılsın görünmüyosun kaçgündür

simartma beni
insallah hizli gelisir hersey canim ve sonunda bebisine kavusursunn sadece biraz sabir gerektiriyor ama olsun sonunda muradimiza ereriz insallahhh

bende evdeyim iste canim ya, misafirlerim vardi bi ara, baya bi temizlik yapmistim yorgunluktan yatiyorum ölee

ayyy yorgunluk deme bana ölüyorumm ama evim missss gibi olduu
şimdide kocişime börekkk yapıyorum gelir birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…