Evli kadın ile evli erkek arkadaş olabilir mi ?

Her erkek ya da kadın arkadaşlık, dostluk sınırında ilişkiye devam edemeyebilir. Mesela 2 çift yakın samimi arkadaş olabilir, çift halinde ziyarete gider gelirler bunu normal karşılarım. Ama evli kadın ve erkek baş başa kalması benim için sakıncalı. Her erkeğe ya da kadına güvenilmiyor. Çevremde çok duydum, uzaktan bir akraba vardı mesela kadın yakın arkadaşını hep evine davet ediyor yemek yiyor sohbet ediyorlarmış. Eşi evlerine gelen o kadınla kaçıp gitti. Aynı sofrada yemek yediği dostuna büyük ihanet etti. Dost değil postmuş

arkadaşlığa, arkadaştan kasıt ne ona bağlı değişir. eşime arkadaş ayağına sokulan 2 aylık ofisteki kadına da arkadaş denir, benden önceki lise kankası da arkadaştır. ikisi çok farklı. gerçek dostluksa olur, ama cok yeni bir gündelik tanışıklık, sürekli dip dibe vakit geçirme adı altında arkadaşlık ise olmaz.
sevgilimin çok yakın kadın arkadaşları var, benden eskiler hayatında, beraber de görüşüyoruz, ayrı da görüşüyor, hiç bir şüphem yok, biri evlenip ayrıldı hatta, küçük cocugu var.
ama dediğim gibi arkadaş adı altında beliren herhangi bir kadın farklı.

38 yaşında hala bu kadar dimağınızı geliştirebilmiş olmanız çok acı. Sanki 20li yaşlarında, hormonlarının etkisinde, henüz sosyal hayata karışmamış bir genç gibi

İki tarafta karakter sahibi ise gayet de güzel arkadaş olunur. Karakteri bozuk olan kadın erkek fark etmez ,bakkal çakal esnafla bile alev alabiliyor çünkü öyle bakıyor fikri zihni o. Evliyim ikinci üniversiteyi okuyorum ve okulda benim gibi evli erkek arkadaşlar var gayet samimiyiz de ders çıkışı oturup çay kahve içtiğimizde oluyor ;eşimle tanışma fırsatları da oldu olmasaydı da dert olmazdı duruşum belli duruşları belli . Karakter meselesi

Ya erkekler öyle abartıldığı kadar seks düşkünü değil arkadaşlar. Öyle olsa burada iki günde bir 'eşim cinsel açıdan isteksiz' konuları açılmazdi

Ahlak meselesi.. Ahlaksizsa damacanaya da hallenir, ahlakliysa arkadaşına o gözle bakmaz.

İki taraf da düzgün bir zihniyete sahipse arkadaş olunur. Ama erkekler için bu biraz zor kadın normal arkadaş gözüyle bakar ama erkek onu başka türlü hayal eder. Benim erkeklere güvenim yok ne kadar az muhattap olursam o kadar iyi.

O eşine karşı isteksizdir dışarıya değil erkekler seks düşkünüdür. Eşiyle zevk almıyorsa eşine karşı isteksizdir.

Niye olmasın yahu. Hatta öyle ki eşimle tanışınca benden daha yakın olurlar genelde. İyi anlaşmak önemli ve tabiki de sınırlar önemli. Ateşle barut olayı ne alaka zihniyet önemli bu noktada

İnsanına göre değişir bu sorunun cevabı. İşyerinde öyle adamlar gördüm ki selam vermek bile zulüm. Öyle iyi insanlar da vardı ki kardeş gibi olursun belli olmuyor işte bu konu. Bence insan içten içe eşinin çapkın olup olmadığını bilir.

Eskiden gelen bir arkadaşlıksa, tanıdığım biri ise belki ama başbaşa buluşmalar mümkün değil

Muhabbetim oldugu evli is arkadaslarim var, ozelde gorusmuyoruz ama iste havadan sudan konusuyoruz, iste arabayi degistirdin mi, tadilati nasil yaptin vs. Normal degil mi ki bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…