- 4 Ağustos 2023
- 951
- 1.315
- 33
- Konu Sahibi papatyalicicek
Evli olduğunu duydum görüşmeyelim de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey yapmama gerek kalmadı selam yazmıştı görüldü attım profili falan gene gitmiş gene engellemiş yani bariz belli ki evli ya da garip bişeyler dönüyor neyse ne artıkYani ya yüzleş arkadaşların dediği gibi evli olduğunu duydum deyip blöf yap. Ya da direkt sen engelle. O da bir yerlerde seni kandırdığını düşünüp kurumlanmasın.
İyi yapmışsın hiç bulaşma. Hiçbir şey yoksa bile profilini son görülmesini falan sürekli kurcalayan adamda bi salaklık vardırBişey yapmama gerek kalmadı selam yazmıştı görüldü attım profili falan gene gitmiş gene engellemiş yani bariz belli ki evli ya da garip bişeyler dönüyor neyse ne artık
Çünkü bi sıkımlık vakti vardı dışarı çıkmıştı 1,2 saatliğine. O arada size yazdı. Baktı cevap yok eve dönünce karısının yanında iken cevap yazarsınız diye bastı gene engeli.Bişey yapmama gerek kalmadı selam yazmıştı görüldü attım profili falan gene gitmiş gene engellemiş yani bariz belli ki evli ya da garip bişeyler dönüyor neyse ne artık
HaklısınÇünkü bi sıkımlık vakti vardı dışarı çıkmıştı 1,2 saatliğine. O arada size yazdı. Baktı cevap yok eve dönünce karısının yanında iken cevap yazarsınız diye bastı gene engeli.
Böyle it lerin oyuncağı olmayın az akıllı olun
Bişey yapmama gerek kalmadı selam yazmıştı görüldü attım profili falan gene gitmiş gene engellemiş yani bariz belli ki evli ya da garip bişeyler dönüyor neyse ne artık
Evliarkadaş ortamında tanıştık benle tanışmak istediğini falan söyledi instagram vs kullanmıyorum dedi sosyal medya kullanmıyorum dedi numarasını verdi dün gece de iş yerindedirler beni rahatsız ediyor sabah telefonum kapalı oluyor 10 buçuk gibi telefonumu açarım uyanır uyanmaz seni ararım dedi dün gece profili hakkımda kısmı son görülmesi falan gitti bu kişi evli olabilir mi?
Hala garip bir şeyler dönüyor diyorsunuz şaştım kaldım. Uygun olduğu anda yazdı size, beklediğiniz biliyordu. Siz uygun anında cevap vermediniz, o da tekrar engelledi, müsait olmadığı bir anda yazarsınız diye. Bunu anlamak çok zor olmasa gerek...Bişey yapmama gerek kalmadı selam yazmıştı görüldü attım profili falan gene gitmiş gene engellemiş yani bariz belli ki evli ya da garip bişeyler dönüyor neyse ne artık
25 yaş evlilik için erken ama imkansız değil. Ben 20 yaşında evlendim. Eşim benden 2 yaş büyüktü. Milletin flört ettiği yaşta biz evliydik.25 yaşında ise evli olmayabilir
Ne demek nerden öğrendin diye sorarsa???? O soruyu sormasina fırsat mi vereceksin birde. Adam sana yalan söylüyor, sen onun yalanını yakalamak için yalan söylüyorsun hâlâ adamın derdindesin!!!Çok iyi fikir Nereden öğrendin vs derse nasıl bir şey uydurabilirim sizce
Valla hiç bir şey olmadı yazmadı etmedi profil de gelmedi bende yazmadım çalıştığı yerde de yoktu yolumun üstüydü orda da değildiEee ne çıktı ? Böyle konuları yarım bırakmayın ya insan merak ediyor
Karısına yakalandıysa demekValla hiç bir şey olmadı yazmadı etmedi profil de gelmedi bende yazmadım çalıştığı yerde de yoktu yolumun üstüydü orda da değildi
evet olabilirarkadaş ortamında tanıştık benle tanışmak istediğini falan söyledi instagram vs kullanmıyorum dedi sosyal medya kullanmıyorum dedi numarasını verdi dün gece de iş yerindedirler beni rahatsız ediyor sabah telefonum kapalı oluyor 10 buçuk gibi telefonumu açarım uyanır uyanmaz seni ararım dedi dün gece profili hakkımda kısmı son görülmesi falan gitti bu kişi evli olabilir mi?