- 3 Ağustos 2022
- 92
- 28
- 8
- Konu Sahibi papatyalicicek
Hayır hiç bi iletişim olmadı
bende merak ettim hala iletişime geçmediniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende merak ettim hala iletişime geçmediniz mi
Ama ben evli olduğunu düşünmüyorumHayır hiç bi iletişim olmadı
Ama ben evli olduğunu düşünmüyorum
Küfür yasak demiArkadaş ortamlarına da güvenmeyin. 10 yıllık evli adamın 3 yıllık sevgilisi vardı ve kızın arkadaşları hiçbir şekilde söylemediler adamın evli olduğunu. Sözümona çok da yakın arkadaşlardı bunlar.
Maalesef dimi aslında serbest olmalıKüfür yasak demi
Bazıları çok hak ediyor neyse içimden ettim aminMaalesef dimi aslında serbest olmalı
Kadın doğruyu söylemiş ne alaka şimdi bu cevapBaşınıza gelirse de böyle düşünürsünüz :)
Bakalım altından ne çıkacakHayır hiç bi iletişim olmadı
Bence adam evli ama ya bu akşam ya da yarın basit bir yalanla konu sahibini ikna edecek.Bakalım altından ne çıkacak
Bakalım kk hatunlarını ikna edebilecek miBence adam evli ama ya bu akşam ya da yarın basit bir yalanla konu sahibini ikna edecek.
Selam yazmış şimdiBakalım kk hatunlarını ikna edebilecek mi
“Yeni mi uyandın cimcime? Bu saate kadar uyunur mu? Uykucu seni :)” yazın, dumur olsun.Selam yazmış şimdi
Karısının koynunda olmasına sinirlenmiştir. Başka neye sinirlenip de başına gelirse görürsün diyebilir ki?Kadın doğruyu söylemiş ne alaka şimdi bu cevap
Ay aklıma gelen buydu valla. Kendisi de biliyor muhtemelen evli olduğunu ama bi ihtimal işteKarısının koynunda olmasına sinirlenmiştir. Başka neye sinirlenip de başına gelirse görürsün diyebilir ki?
hadi bakalım gazan mübarek olsun profili geri geldi miSelam yazmış şimdi
Evetarkadaş ortamında tanıştık benle tanışmak istediğini falan söyledi instagram vs kullanmıyorum dedi sosyal medya kullanmıyorum dedi numarasını verdi dün gece de iş yerindedirler beni rahatsız ediyor sabah telefonum kapalı oluyor 10 buçuk gibi telefonumu açarım uyanır uyanmaz seni ararım dedi dün gece profili hakkımda kısmı son görülmesi falan gitti bu kişi evli olabilir mi?
Hani dedi ya evliyse de değilse de dinlemek istiyorum, bir açıklaması vardır diye. O açıklama şöyle: Ailemin zoruyla evlendim, sevmiyorum, çocuklar için evliyiz, aynı yatakta yatmıyoruz, boşanmış sayılırız, davamız sürüyor, hayatımda ilk defa sana aşık oldum, istersen görüşmeyelim ama senden başkasını düşünemem artık ühüüüüüü. Burada gözleri dolmalı hatta bir iki damla yaş akıp uzaklara dalmalı.Ay aklıma gelen buydu valla. Kendisi de biliyor muhtemelen evli olduğunu ama bi ihtimal işte
Ne yazdınızSelam yazmış şimdi