- 18 Şubat 2023
- 2.778
- 2.655
- 53
- 34
- Konu Sahibi papatyalicicek
Nerde tanışmıştın bu azgın tekeyleÖyle yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde tanışmıştın bu azgın tekeyleÖyle yapacağım
Arasa zaten sen uça uça gidecektin görüşmeye!Dediği saatlerde de aramadı zaten görüşmeyeceğim
'Mutsuzum ama karımla pazar keyfi yapmaktan ve onun yanında telefonu kapatmaktan geri kalamam"Hani dedi ya evliyse de değilse de dinlemek istiyorum, bir açıklaması vardır diye. O açıklama şöyle: Ailemin zoruyla evlendim, sevmiyorum, çocuklar için evliyiz, aynı yatakta yatmıyoruz, boşanmış sayılırız, davamız sürüyor, hayatımda ilk defa sana aşık oldum, istersen görüşmeyelim ama senden başkasını düşünemem artık ühüüüüüü. Burada gözleri dolmalı hatta bir iki damla yaş akıp uzaklara dalmalı.
Pazar zeksi. "Mecburen yaptım."'Mutsuzum ama karımla pazar keyfi yapmaktan ve onun yanında telefonu kapatmaktan geri kalamam"
Hayırhadi bakalım gazan mübarek olsun profili geri geldi mi
Hiç bişey yazmadımNe yazdınız
Hanim cok israr etti, lanet olsun dedim, söyle yalandan bi sevistimPazar zeksi. "Mecburen yaptım."
Bu iyiye işaret
niye yazmadın gerçekleri öğrenmek istemiyor musunHayır
Hiç bişey yazmadım
Evli ama şerefsiz olanından.arkadaş ortamında tanıştık benle tanışmak istediğini falan söyledi instagram vs kullanmıyorum dedi sosyal medya kullanmıyorum dedi numarasını verdi dün gece de iş yerindedirler beni rahatsız ediyor sabah telefonum kapalı oluyor 10 buçuk gibi telefonumu açarım uyanır uyanmaz seni ararım dedi dün gece profili hakkımda kısmı son görülmesi falan gitti bu kişi evli olabilir mi?
Karım zorladı diyorum anlamıyor musun?Pazar zeksi. "Mecburen yaptım."
25 yaşında
Uslanmam, akıllanmam diyorsunuz yani. Peki yaşayın görün madem, gelir konu açarsınız sevgilim evli çıktı diye. Yada 2. üyelik alıp açarsınız konuyu bunları söylemeyelim diye, bu aralar o moda.Ya bilmiyorum belki de farklı bi durum oldu evli değilse de ne olduğunu öğrenmek istiyorum ama kafam karışık hala da aramadı ve hala profili vs hiç bişeyi yok
Ama bugün biriyle sevişti.25 yaşında ise evli olmayabilir
Yazık ya adama üzüldüm.Karım zorladı diyorum anlamıyor musun?
Böylesi yoksa demek Kaç ' R ' li acaba bu errrkek???Çünkü erkek kıtlığı baş gösterdi dünyada
Sabriniza hayran kaldım.Hayır
Hiç bişey yazmadım
Allah iyiliğini versin gözümden yaş geldiHanim cok israr etti, lanet olsun dedim, söyle yalandan bi sevistim