- 18 Ağustos 2024
- 15
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi Leyla8485Kaya
Günümüzde sosyal hayat gereği kadın ve erkek iş ortamında bşr arada olabiliyor ve ister istemez sosyal ortamları da oluyor.bazen kadınlar erkeklere daha çok güvenip sırrını açabiliyor dertleşebiliypt.ama Başbakan kalınca ateş barut olayı illa devreye girer mi sizce yoksa dostane ilişki varsa yan gözle bakma olmaz mı.çok konuşulan bişey.sizce illa ki bi kıvılcıma bakar mı iş
Şöyle konular gördükçe erkek iş arkadaslarima selam vermekten çekinir oldum ya, eşleri böyle şeyler kuruyor mu acaba diye. kişi kendini bildikten sonra, karşıdaki kendini bildikten sonra kıvılcım mivilcim hikaye. Yapan her yerde her şekilde yapar.Günümüzde sosyal hayat gereği kadın ve erkek iş ortamında bşr arada olabiliyor ve ister istemez sosyal ortamları da oluyor.bazen kadınlar erkeklere daha çok güvenip sırrını açabiliyor dertleşebiliypt.ama Başbakan kalınca ateş barut olayı illa devreye girer mi sizce yoksa dostane ilişki varsa yan gözle bakma olmaz mı.çok konuşulan bişey.sizce illa ki bi kıvılcıma bakar mı iş
Günümüzde sosyal hayat gereği kadın ve erkek iş ortamında bşr arada olabiliyor ve ister istemez sosyal ortamları da oluyor.bazen kadınlar erkeklere daha çok güvenip sırrını açabiliyor dertleşebiliypt.ama Başbakan kalınca ateş barut olayı illa devreye girer mi sizce yoksa dostane ilişki varsa yan gözle bakma olmaz mı.çok konuşulan bişey.sizce illa ki bi kıvılcıma bakar mı iş
Leyla hanım bir derdiniz var mı bu konuyla ilgili yoksa kamuoyu yoklaması mı yapıyorsunuz?Günümüzde sosyal hayat gereği kadın ve erkek iş ortamında bşr arada olabiliyor ve ister istemez sosyal ortamları da oluyor.bazen kadınlar erkeklere daha çok güvenip sırrını açabiliyor dertleşebiliypt.ama Başbakan kalınca ateş barut olayı illa devreye girer mi sizce yoksa dostane ilişki varsa yan gözle bakma olmaz mı.çok konuşulan bişey.sizce illa ki bi kıvılcıma bakar mı iş
Sen hangi tarafsın ona göre cevap yazacağımGünümüzde sosyal hayat gereği kadın ve erkek iş ortamında bşr arada olabiliyor ve ister istemez sosyal ortamları da oluyor.bazen kadınlar erkeklere daha çok güvenip sırrını açabiliyor dertleşebiliypt.ama Başbakan kalınca ateş barut olayı illa devreye girer mi sizce yoksa dostane ilişki varsa yan gözle bakma olmaz mı.çok konuşulan bişey.sizce illa ki bi kıvılcıma bakar mı iş
NedenSen hangi tarafsın ona göre cevap yazacağım
Hm sorumun cevabı bu değil, cevap vermeden neden söyleyemem
Ben de merak ettiğim için sordum olabilir dşye düşünüyorum normaldeHm sorumun cevabı bu değil, cevap vermeden neden söyleyemem
Aşna fişne olayı yoksa evet. Cıvıyacak yer aranıyor sınır yoksa kimse kabul etmez.Ben de merak ettiğim için sordum olabilir dşye düşünüyorum normalde
NedenHayır arkadaş olunmaz.