- 8 Mart 2012
- 3.804
- 79
Ayy aklımı kaçırmak üzereyim Yurt dışında yaşıyorum ben. Erkek arkadaşım turist rehberi. Yazın buraya türk bir aile gelmiş. Erkek arkadaşımda onlara rehberlik yapmış. Evli barklı iki çocuklu kadın sevgilime aşık olmuş! Duyunca aynen böyle oldum ben Önce erkekk arkadaşım bana şaka yapıyor, beni kıskandırmaya çalışıyor zannettim ancak malesef şaka değil Tüm mesajları okudum. Kadın TR'ye döner dönmez aşkını itiraf etmiş. İlk sorduğum soru "numaranı nasıl öğrendi? Kocasının telefonundan almış. O gün bugündür musallat oldu kadın resmen kurtulamıyoruz. Olur olmadık zamanda arıyor, mesaj atıyor. Erkek arkadaşım cevap vermiyor yinede yılmıyor rahatsız etmeye devam ediyor. "Kocama hissetmediklerimi sana hissediyorum. Gözümü açtın sen benim. Evet de hemen bilet alıp geleceğim ve evleneceğiz" yazmış. Çoluk çocuğunu bırakıp elin memleketine kaçacak kadar aklını yitirmiş!.. Nasıl kurtulacağız bu illetten! Sevgilim önce tatlı sert şekilde uyardı kadını. Sonra kocasına söylemekle tehdit etti ama yok anam yok fayda yokk. Takıntılı mıdır nedir? Dün gece film izliyoruz erkek arkadaşımla birlikte gecenin birinde dıtt dıtt mesaj! Nasılsın ne yapıyorsun yuhh yaa yuuhh valla ar damarı mı çatlamış nedir utanmadan arada bana da selam söylüyor. Ne yapsam bilemedim kızlar. Git gide asabımı bozmaya başladı. Numarasını alıp ben mi konuşsam?? Fayda eder mi kii?? Kadının kocasına üzülüyorum yemin ederim. Erkek arkadaşımda bu durumdan son derece rahatsız. Sessiz kalıyor arasa açmıyor mesajlara cevap vermiyor. sadece uyarmak için bir kaç mesaj yazdı hepsi bu. Ağustos ayından beri bu durum devam ediyor ve ben artık çıldırmak üzereyim. Aklım almıyor evli barklı iki çocuklu kadın nasıl olur da başka bir erkeğe sarkar yaa
NOT: Ayrıca yazmayı unuttuğum bir olay var. Kadın sevgilimin çantasına düğümlenmiş kolye bırakmış. Eve gelince görmüş erkek arkadaşım. Kimden olduğunu anlamamış. Sonra kadın sana verdiğim kolyeyi buldun mu diye mesaj atınca anlamış ne olduğunu. Şimdi ben bunu duydum ya ödüm kopuyor büyü filan yaptırır mı acaba bu deli kadın sevgilime??? Bu arada erkek arkadaşım türk değil ama müslüman. Bahsettiğim kadında dersli, yani bir cemaatte bağlı (Cemaatleri kötülemek gibi bir niyetim yok. Kimse yanlış anlamasın. Sadece helal haram nedir bilen bir kadın bunu belirtmek için yazdım.)
NOT: Erkek arkadaşım onlara rehberlik yaptığı sırada ben tatil için Türkiye'de idim.
NOT: Ayrıca yazmayı unuttuğum bir olay var. Kadın sevgilimin çantasına düğümlenmiş kolye bırakmış. Eve gelince görmüş erkek arkadaşım. Kimden olduğunu anlamamış. Sonra kadın sana verdiğim kolyeyi buldun mu diye mesaj atınca anlamış ne olduğunu. Şimdi ben bunu duydum ya ödüm kopuyor büyü filan yaptırır mı acaba bu deli kadın sevgilime??? Bu arada erkek arkadaşım türk değil ama müslüman. Bahsettiğim kadında dersli, yani bir cemaatte bağlı (Cemaatleri kötülemek gibi bir niyetim yok. Kimse yanlış anlamasın. Sadece helal haram nedir bilen bir kadın bunu belirtmek için yazdım.)
NOT: Erkek arkadaşım onlara rehberlik yaptığı sırada ben tatil için Türkiye'de idim.