- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.948
-
- Konu Sahibi deligonul28
Al benden de o kadar. Ne kadar minnoş yaklaşanlar olmuş konuya. Tabiki sırf platonik aşık oldu diye vurun kahpeye moduna girilmez ama bu kadar sahiplenme, olayı sevimli hale getirme çabası tuhaf geldi bana. Sonuçta 15 yaşında değil konu sahibi 25 yaşında koca kadın.Of hic allayip pullama yazdiklarini.Yok platonikmis yok harekete gecmicekmis.
Yarin bir gun birisi de senin sevgiline,kocana platonik asik olur görürsün o zaman.
Bi de masum gostermeye calisiyosun aklin ermese neyse.
Bu yorumunuza katılıyorum. Çünkü 25 yaş küçük değil ki ergenlikte olur diyelim konu sahibi belki de öğretmeninden ufacık minicik bir ışık görse açılacak izlenimi veriyor. Her ne kadar inkar etse de bu oldukça aşikar mesajlarında.Nasıl karar verdiniz sevdiğinize?Ortak noktalarınız ve zevkleriniz neler?Size hitap edebilen bir karakteri varmi?'ten uyumu,hayata bakışı...vs..
Bence insan gerçekten tanıyıp beraber olmadığı birini sevemez.Sizin hissettiğiniz duygunun adı hayranlık ve hoşlanma olabilir ama sevgi yada aşk değildir o..
25 yaşında bir kadın mantığını kullanabilir ve bunu bilir.siz ise seviyorum deyip çıkmışsınız işin içinden..
Eyleme de geçersiniz siz bu gidişle
Inşallah ama yaparsa bedelini kendiside öder..bunuda bilecek yasta neysekiBu yorumunuza katılıyorum. Çünkü 25 yaş küçük değil ki ergenlikte olur diyelim konu sahibi belki de öğretmeninden ufacık minicik bir ışık görse açılacak izlenimi veriyor. Her ne kadar inkar etse de bu oldukça aşikar mesajlarında.
İnşaAllah cahillik edip hata yapmaz.
Al işte bitti pembe diziKeşke bu gözünüze mikemmel görünen evli adamların "esas" karizmasini bizzat eşlerinden dinleme, hatta mumkunse ev ortamından bir kaç kesit izleme şansınız olsa..
Al işte bitti pembe dizi