Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

şahsen ben değersiz değilim. değersiz hissettireni defederim gider :KK66: Bence sen de değilsin :KK66: Bazı hemcinslerimiz bu erkeklere o kıymeti veren.. Baksana konu sahibi hala "ben demekki onun kadar memnun edemedim eşimi" diyo :) Görev biliniyo onu memnun etmek. Kimse memnun olsun diye çaba sarfetmem şahsen ben. Beni memnun edebilen hayatımda kalır. Edemeyen kendine başka yol arasın zaten güle güle :KK66:

Ben onu vurgulamak amacıyla yazdım tabi ki görev olarak görmüyorum fakat demekki arzuladığı okadin. Vücudunu beğeniyor ki merak ediyor ki soruyor spor yapıyor musun hala diye. Çok güzelsin hep güzeldin diyor daha da guzellesmissin diyor. Ben senin her zaman yanındayım, Beni affet, ben seni hep güzel anılarla hatırlıyorum lütfen sen de beni güzel hatırla, özür dilerim kötü anılar için ne olur güzel olanların hayrına silelim onları diyor.... Şimdi ben ne diyim ki.... ... Tükendim

Ben onu vurgulamak amacıyla yazdım tabi ki görev olarak görmüyorum fakat demekki arzuladığı okadin. Vücudunu beğeniyor ki merak ediyor ki soruyor spor yapıyor musun hala diye. Çok güzelsin hep güzeldin diyor daha da guzellesmissin diyor. Ben senin her zaman yanındayım, Beni affet, ben seni hep güzel anılarla hatırlıyorum lütfen sen de beni güzel hatırla, özür dilerim kötü anılar için ne olur güzel olanların hayrına silelim onları diyor.... Şimdi ben ne diyim ki.... ... Tükendim
valla başkasının (eski veya yeni) vücudunu merak eden bi koca.. Artık ne diyceğin sana kalmış biz diyeceğimizi dedik.

şahsen ben değersiz değilim. değersiz hissettireni defederim gider :KK66: Bence sen de değilsin :KK66: Bazı hemcinslerimiz bu erkeklere o kıymeti veren.. Baksana konu sahibi hala "ben demekki onun kadar memnun edemedim eşimi" diyo :) Görev biliniyo onu memnun etmek. Kimse memnun olsun diye çaba sarfetmem şahsen ben. Beni memnun edebilen hayatımda kalır. Edemeyen kendine başka yol arasın zaten güle güle :KK66:

Kendime değer vermek mi bilmem ama saniye durmam böyle bir durum da benim kızdığım konu sahibi kadınlar yüzünden bu adamlar kendilerini birşey sanıyorlar sonra adamlar aldatmaya devam ediyor bıçak kemiğe dayanınca ayrılan kadın var ya da devam eden evliliğine çok kadın var bir süre sonra bu adamlar boşanmak istiyor ve ya ayrılmak istiyor sonra bizim karşımıza çıkıp daha önce pohpohlandıkları için aynı şekilde memnun edilmek ve ne isterlerse yapılsın diye bekliyorlar ben cidden şuan iğrenç erkeklerle dolu bir dünyada yaşamamızın suçunu erkeklerin her hatasını affeden kadınlar yüzünden olduğunu düşünüorum nasıl olsa bana herşey serbest diye düşünen ve tükürüğüm kadar kıymeti olmayan adamlarla dolu etraf

Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.

1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?

Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...

Bildiğin aklı kalmış onda... unutamamış

Öncelikle konunuza çok üzüldüm.

Çok zor bir durum ve tükendim diyorsunuz.
Eşinizi affetmemeniz için sizi bu duruma sokmuş olması bence yeterli bir sebep.aldatma sadece bedensel değildir eşiniz Maalesef ki sizden geçmiş. Umarım kendi psikolojiniz açısından en doğru karar verirsiniz. Bence bu evliliğin oluru yok ömür boyu bu soru işaretleri ile yaşanmaz.

Bir de sakin kalmanıza hayran oldum yani geçen de böyle bir konu vardı sakin kalan bir konu sahibi vardı.

Ben o dakika herhalde hesap sorarım. Yapı meselesi sanırım.

Bütün bunlar olurken eşinin sana tavırları nasıl?
Dün akşam hastayım demişsin ilgilendi mi seninle?

Kendime değer vermek mi bilmem ama saniye durmam böyle bir durum da benim kızdığım konu sahibi kadınlar yüzünden bu adamlar kendilerini birşey sanıyorlar sonra adamlar aldatmaya devam ediyor bıçak kemiğe dayanınca ayrılan kadın var ya da devam eden evliliğine çok kadın var bir süre sonra bu adamlar boşanmak istiyor ve ya ayrılmak istiyor sonra bizim karşımıza çıkıp daha önce pohpohlandıkları için aynı şekilde memnun edilmek ve ne isterlerse yapılsın diye bekliyorlar ben cidden şuan iğrenç erkeklerle dolu bir dünyada yaşamamızın suçunu erkeklerin her hatasını affeden kadınlar yüzünden olduğunu düşünüorum nasıl olsa bana herşey serbest diye düşünen ve tükürüğüm kadar kıymeti olmayan adamlarla dolu etraf
dibine kadar katılıyorum :KK9::KK9:

Hiçbişey yapmiyorsunux
Hiçbişey demiyosunuz hiçbişey yapmıyorsunuz ve sadece burda kendinizi uzüyorsunuz keşke degse ama değmez hanımefendi. Evde eşinize iyi davranmaya ona yetmeye onu memnun etmeye çalışmak yerine kalbinizi ferahlatin ben boşanın demiyorum bu sizin kararınız ama güçlü olun lütfen .

Canım kocacım sen eski sevgiline mesaj atmışsın, fotoğraflarınızı göndermişsiniz buna çok kırıldım mı desin yani??

Daha ileriye gitmesine izin verme demişsiniz, yani yuları sıkınca gitmesin, adamda aldatma potansiyeli olsun ama kendi isteğiyle değil de kadın göz dağı verdiği için gitmesin, kadın kocası başkasına gitmesin diye kendini tüketsin.

Peeeess vallahi pess... Kadınların elin sidikli erkeği için kendine değer vermemesi beni çok üzüyor :işsiz:
Süper bir yorum +++++++++++++++

Öncelikle konunuza çok üzüldüm.

Çok zor bir durum ve tükendim diyorsunuz.
Eşinizi affetmemeniz için sizi bu duruma sokmuş olması bence yeterli bir sebep.aldatma sadece bedensel değildir eşiniz Maalesef ki sizden geçmiş. Umarım kendi psikolojiniz açısından en doğru karar verirsiniz. Bence bu evliliğin oluru yok ömür boyu bu soru işaretleri ile yaşanmaz.

Bir de sakin kalmanıza hayran oldum yani geçen de böyle bir konu vardı sakin kalan bir konu sahibi vardı.

Ben o dakika herhalde hesap sorarım. Yapı meselesi sanırım.

Sakin kalmak zorundayım çünkü inkar eder elimde kanıt yok, üzüldüğümü görür bi tarafı kalkar diye korkuyorum. Yakın bi arkadaşım kocası tarafından aldatılmısti yakaladığı an ortalığı yıktı ama iyi bi adım değildi. Sonra pişman oldu çünkü bir sonraki adımını bilmiyordu. Elimde kanıt yok mecburen içimde tutuyorum hastayım kırgınım deyip olabildiğince kaçıyorum ama bana ayrı güzel davranıyor bu ara.. Kadın mesaj attı da yine konuştular benimki de mesajları oyuzden mi sildi acaba diye içim içimi yiyor. Bu akşam yine bakıcam, bi kanıt olsa plan yapicam ve bir karar vericem

Anlıyorum çok üzücü ve zor bir durum ama bununla yüzleşmek zorundasınız. Bunun artık kaçılacak bir tarafı kalmamış. Sizin yerinizde olsaydım gerçekten tüm riskleri göze alıp boşanalım derdim ve onu evden gönderirdim. Zaten boşanmak istemiyorsa ve sizi seviyorsa elinden gelen her şeyi yapacaktır, hatta aylarca uğraşsın dursun. Sizi yeniden kazanabiliyorsa ve siz unutabiliyorsanız ne ala ama olmuyorsa da boşanırsınız. İster boşanın ister boşanmayın sonuç ne olursa olsun, eşinizin ve evliliğinizin bu ciddi sarsıntıyı yaşaması gerekiyor üzgünüm. Çünkü taşlar zaten yerinden oynamış bir sonraki hamlede artık yıkılacak, bari siz yıkın ve haddini bildirin eşinize. Bu yaptığının bir bedeli var ve sizi kaybetme korkusuyla yüzleşmek zorunda.

Sakin kalmak zorundayım çünkü inkar eder elimde kanıt yok, üzüldüğümü görür bi tarafı kalkar diye korkuyorum. Yakın bi arkadaşım kocası tarafından aldatılmısti yakaladığı an ortalığı yıktı ama iyi bi adım değildi. Sonra pişman oldu çünkü bir sonraki adımını bilmiyordu. Elimde kanıt yok mecburen içimde tutuyorum hastayım kırgınım deyip olabildiğince kaçıyorum ama bana ayrı güzel davranıyor bu ara.. Kadın mesaj attı da yine konuştular benimki de mesajları oyuzden mi sildi acaba diye içim içimi yiyor. Bu akşam yine bakıcam, bi kanıt olsa plan yapicam ve bir karar vericem
kanıt gözleriniz.Başka ne gibi bi kanıta ihtiyacınız var? Zengin mi koca tazminat falan mı isteyeceksiniz? Çoluk çocuk da yok eee ne kanıtı?

Keşke ekran görüntülerini alsaydın onu da yapmadın yüzüne söylesen inkar eder yok arkadaşım yazdı yok o ben değilim o kılıfını çoktan hazırlamıştır sonuçta yazdığı o eski sevgilinin sana kocanın yediği haltı yumurtlama ihtimali de var o bunların hepsini düşünmüştür emin ol başıma geldiği için biliyorum eşine göndermişim yazdıklarını ki karımdan boşanıyorum ne olur beni geri aldan kadına ettiği hakaretler kadın için çok üzülmüştüm ve kurtulsun bu pislikten diye göndermiştim kadının cevabı kocamın peşini bırak o.pu oldu boşanmayacaksan bence hiç kurcalama zaten elinde delil yok o kadın cevap yazmaz eşin tekrar yine yoklar onu ama ne zaman nasıl bekliceksin delirmeden ?

Niçin illa kanıt istiyorsunuz, mahkemede kullanmak içinse o zaman bir müddet daha bekleyin ve bu kez ekran görüntülerini alın derim ama tazminat umurumda değil diyorsanız sizin görmüş olmanız yeterli zaten o her durumda inkar edecektir. Ayrıca fizikialdatma olmamasının nedeni kadının şimdilik mesafeli durması bana kalırsa yoksa eşiniz uça uça gider kadın çağırsa. Şu komplimanlar, şu kurlar boşuna yapılmıyor kadına değil mi?

Niçin illa kanıt istiyorsunuz, mahkemede kullanmak içinse o zaman bir müddet daha bekleyin ve bu kez ekran görüntülerini alın derim ama tazminat umurumda değil diyorsanız sizin görmüş olmanız yeterli zaten o her durumda inkar edecektir. Ayrıca fizikialdatma olmamasının nedeni kadının şimdilik mesafeli durması bana kalırsa yoksa eşiniz uça uça gider kadın çağırsa. Şu komplimanlar, şu kurlar boşuna yapılmıyor kadına değil mi?
Kadın amerikada yaşıyor..

X